RE: به این خواستگارم جواب مثبت بدم؟ (تفاوت مذهبی، تفاوت قدی، تحصیل در رشته پزشکی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط راحیل خانوم
سلام مجدد.میدونید من این آقا رو خیلی دوست دارم آخه
پزشکی خوندنش هم برام مهم نیست
یه مسئله ی دیگه ای که یادم رفت بگم این که خب ما از دو فرهنگ متفاوت هستیم.که البته تو پست اول گفتم از نظر فرهنگی مثل همیم ولی اشتباهی شد
قیافه اش رو دوس دارم
عزیزم چه ویژگیهایی در اون دیدی که دوست داری؟ فقط قیافه ش رو؟
کلا چند دفعه هم رو دیدین و صحبت کردین؟ بر اساس چه مقدار شناخت میگین که دوستش دارین؟
خواستگار چندمتونه حدودا؟ منظورم اینه که چقدر تجربه خواستگاری و انجام پروسه شناخت رو دارید؟
شما فرمودید از لحاظ مذهبی خانواده تون یکیه ولی خودشون از نظر مذهبی متفاوتند از شما؟
لطفا تفاوت فرهنگیتون رو هم توضیح بدین.
RE: به این خواستگارم جواب مثبت بدم؟ (تفاوت مذهبی، تفاوت قدی، تحصیل در رشته پزشکی)
سلام عزیزم
خیلی شفاف و خلاصه میگم، اگر میخواهی ازدواج کنی، با کسی ازدواج کن که دستش تو جیبه خودشه، منظورم اینه که وارد بازار کار شده باشه، اینکه میخواد ادامه تحصیل بده یا نده برای بعد از ازدواجتون هست، شما با توجه به شرایطی که در حال حاضر داره تصمیم بگیر و خیلی باآینده نگری افراد و و اهدافشون در آینده تصمیم نگیر، چون ممکنه که نظرشون تغییر کنه، خلاصه حساب دو دو تا چهار تاست، شرایط فعلیشو اگر دوست داری،و میتونی روش به عنوانه همسر حساب کنی، قدم جلو بزار، اما اگر قرار شرایط آقای داماد در آینده تغییر کنه چه شغلی و چه درسی، برای تصمیم اجازه بده به یه ثبات برسه و بعد بررسی کن، من باز هم تاکید میکنم، خیلی مهمه پسر قبل ازدواج وارد بازر کار شده باشه، مهم نیست خانواده کمی کمک کنن اما اینکه همه تکیه به خانواده باشه شرایط خیلی سختی را بوجود میاره، میدونی خیلی وقتها خیلی مشکلات در اثر عجله در انجام تصمیماتمون هستش که اگر اجازه بدیم تصمیماتمون به بلوغ لازم برسه، امکان اشتباه درشون خیلی خیلی کمتر میشه، به نظر میرسه هر دو شما خیلی جوونین، بیشتر در رفت و امد باشین، هم شناخت بیشتر پیدا میکنین و هم آقای داماد به شرایط پایدارتری میرسه.
سلام راحیل خانم گرامی
آشنایی تون به چه شکل بوده است؟ آیا به صورت سنتی شکل گرفته است یا .... ؟
بگذارید خیلی رک بهتون بگم به نظر من شما وارد خط قرمز شده اید!
نقل قول:
سلام مجدد.میدونید من این آقا رو خیلی دوست دارم
شما برای خودتون درگیری عاطفی درست کرده اید و شرایط را برای یک تصمیم غیر عاطفی و مبتنی بر معیارها سخت کرده اید.
شواهد نشون می ده که شما یه دختر نسبتا مذهبی هستید که خیلی چیزها براتون مهمه در حالی که خودتون می گین که همین چیزها از نظر این آقا خرافه است و ایشان به نماز (ستون دین) پایبند نیستند.
به نظرم اگر با تامل بیشتری به این موضوع نگاه نکنید خدای نکرده چند سال آینده باید توی این تالار در مورد اختلافاتتون با همسرتون و .... بنویسید.
بنظرم تفاوت مذهبی و فرهنگی رو نباید دست کم گرفت و اگه فکر میکنی تفاوت دارید بنظرم معقول تر اینه که ازدواج نکنید