RE: ازدواج عشقم و قلبه شکسته ام
حالا که یک ماه از عقد مرضیه گذشته است عقلم بر احساسم داره چیره میشه گرچه هنوز عاشقش هستم و هنوز دارم خوابهایش را میبینم و هنوز وجودم او را صدا میکند اما دیگه اعتمادم را بهش از دست داده ام واگر الان با اون ازدواج کنم و یا دوباره دوست باشم نمیدانم حرف راست و دروغش کدام است اگر به من بگوید دوستم دارد نمیدانم راست است و یا دروغ .
مطمئن هستم هیچوقت طعم عشق واقعی را نخواهد چشید مگر آنکه روزی مادر شود (عشق مادرانه) اما عشق همسر و یا کسی را که دوست دارد هیچوقت نخواهد چشید حداکثر شوهرش را دوست خواهد داشت تا زمانی که شوهرش او را دوست داشته باشد یک دوست داشتن معمولی و یک ازدواج مسالمت آمیز مثل اکثر ازدواجها و نه یک عشق واقعی هیچوقت برای شوهرش فداکاری عاشقانه نخواهد کرد این را به خودش گفتم (البته شاید هم اشتباه کرده باشم ولی این بخودش مربوط است و نه بمن و این زندگی اوست که چگونه آنرا بر روی ویرانه های قلب شکسته من بسازد ).
و همچنین گفتم عشق را درک نمیکنی فقط منطق را در ازدواج میبینی گرچه منطق لازم است ولی کافی نیست .
یک سال پیش ایمیلی دریافت کردم که یک عکسهای یک خانواده بود و عنوان ایمیل" آخر عشق" بود و این عکسها بیانگر آن بودند که یک زن اروپایی هر دو پایش را ازدست داده بود بطور کامل از باسن پا نداشت و بر روی اسکیت برد (چهار چرخ) و با کمک دستانش حرکت میکرد
اما در کنار این خانم شوهرش و فرزندانش قرار داشتند و منظور از "آخر عشق" ، عشق شوهر به همسرش بود که تنهایش نگذاشته بود و با این شرایط در کنار همسرش زندگی میکرد تحملش خیلی سخت است همان موقع که این ایمیل را دیدم بخودم گفتم من نمیتوان مثل این آقا این شرایط را تحمل کنم واگر همسرم همچنین مشکلی داشته باشه ترکش میکنم اما بعد از اینکه عاشق مرضیه شدم حتی اگر این شرایط را داشت و در دوران دوستیمان این اتفاق خدای نکرده برایش میافتاد باز با اون ازدواج میکردم با ز دوستش داشتم افسوس که عشق من برایش اهمیتی نداشت .
چند سال پیش در روزنامه همشهری خواندم که یک خانم امریکایی قرار بود با نامزدش ازدواج کند اما دقیقا یک روز قبل از عروسی نامزدش در اثر تصادف رانندگی کشته میشود.
و این خانم بعد از فوت نامزدش از طریق دادگاه خودش را همسر قانونی نامزدش که فوت کرده بود میکند.
و دلیلش این بود که روز قبل از عروسی همدیگر را زن و شوهر خطاب میکردند درکش آن موقع برایم سخت بود و منطقم این را نمیپذیرفت بنظر یک کار ابلهانه بود اما الان دقیقا درک میکنم چرا این خانم این کا ررا انجام داد چون عاشق نامزدش بود یک عشق واقعی یک عشق قابل ستایش چون ازدواجش براساس عشق بود نه براساس موقعیت ظاهری و شغلی نامزدش .
آخرین جمله ای که به مرضیه گفتم این بود قصد ازدواج ندارم واگر روزی برگشت (از همسرش جدا شد) باز با او ازدواج میکنم حتی اگر بچه داشته باشد عقلانی نیست و حتی مادرم بمن گفت چطور به کسی که این کار را باتو کرد اعتماد میکنی و دوباره بامرضیه ازدواج میکنی اما آنقدر عاشقش هستم که تمام دروغها و کارهایش را ببخشم و عاشقانه دوستش داشته باشم و بهش محبت کنم .
حس ششم میگوید اون برمیکردد این هم منطقی نیست اما مطمئن هستم بر میگردد و همین موضوع به قلبم ارامش میدهد .
وقتی ازدواج خواهم کرد که بتوانم عاشق بشوم نه فقط برای تشکیل خانواده ساختار من اینجوری است همانطور که ساختار مرضیه مبتنی بر منطق است .
تلاش میکنم کینه و نفرین از مرضیه را به قلبم رسوخ ندهم و برایش دعای خوشبختی کنم گرچه با ازدواجش قلب من را جیگرم را به آتش کشید اما منتظرش میمانم احمقانه است میدانم اما حسم و قلبم میگوید یک روزی نادم و پشیمان بر میگردد.
سلام نادیا خانم
حقیقتش حرفهای زهره خانم درست است و هیچ گونه دلیلی برای رد حرفهایشان ندارم و همینطور لینکهای فراموشی یک رابطه هم راهکارهای مناسبی ارائه میدهند .
اما حقیقتش وقتی کسی در یک مدت طولانی به دل آدم نفوذ میکنه و تمام قلب آدم را تسخیر میکنه و در نهایت به جدایی می انجامدبا گفتن چند راهکار و یا گفتن از فاز احساسی خارج شو چیزی درست نمیشه قبول دارم که گذشت زمان از غم و غصه اولیه کم میکند عقلانیت بر احساس چیره میشود ولی دو تا مسئله دارم یکی دلگیری از کاری که مرضیه کرد و یار نیمه راه بود و قلبم را شکست و دوم اینکه قلبم هنوز به اون تعلق دارد .
و حتی با وجود اینکه خودم را مشغول میکنم و حتی با وجود اینکه میگویم از این اتفاقات برای هر کسی و حتی بدتر از این ممکن است پیش بیایید باز دلم آرام نمیگیرد باز عشقش در تمام وجودم رخنه کرده است راهکارها و لینکها را خواندم و سعی کردم استفاده کنم ولی توفیقی حاصل نشده است
من خودم را میشناسم وقتی کسی را واقعا دوست داشته باشم چند سال طول میکشه فراموشش کنم بخصوص مرضیه که از درب دوستی و معرفت و علاقه وارد قلبم شد و از درب بی وفایی و بی معرفتی از زندگی ام بیرون رفت
شبی نیست که خوابهایش و یا صدایش را نشنوم البته میدانم که دیدن این خوابها در حال حاضر برای من عادی است و لی زندگی ام روح خودش را از دست داده
هر چقدر هم که بخودم دلداری میدم فایده نداره هرچقدر هم که از لینکهای مربوطه استفاده میکنم فایده نداره هر چقدر که برای مرضیه آرزوی خوشبختی میکنم فایده نداره هرچقدر که میگویم دختر صادق و با معرفتی نبود فایده نداره هر چقدر بخودم میگویم بخشیدمش فایده نداره چون تنها کسی بود که احساس میکردم یک روح در دوجسم هستیم تنها کسی بود که انقدر به من نزدیک شده بود بعضی از رفتارهایم اشتباه بود قبول دارم و خودم را سرزنش میکنم و میدانم اون احساسی که من به او داشتم او به من نداشت و من متوجه نبودم
نمیدانم چکار کنم لطفا راهنمایی بفرمایید
برادر عزیزم...راهنمایی در صورتی جواب میده که طرف خودش بخواد که از راهنماییها تاثیر بگیره ولی شما اصلا دوست نداریکه اون از ذهنت بره بیرون..
یعنی در واقع میخوای هرکاری بهت میگن انجام بدی برای فراموشی ضمن اینکه اونم یه گوشه از ذهنت نگه داری تا جاودانه بمونه.
راهش اینه که اون گوشه از ذهنت که اون توش هست رو خالی کنی..
یه راهش اینه که اصلا برای فراموش کردنش بهش فکر نکنی .یعنی اینکه وقتی میخوای فراموشش کنی اول یه سری خاطرات نیاد جلو چشمت بعد بگی: خب حالا این خاطرات رو بشینم فراموش کنم!! چون دیگه نمیتونی فراموش کنی..ذهنت ناخودآگاه میره دنبال ادامه خاطرات و اینکه اون چی گفت و من چی گفتمو شاید باید در اون لحظه اینکارو میکردم و اون اونکارو میکرد و ............. برو تا آخر
یه راه دیگشم اینه که انقدر ذهنتو پراز فکرای عملی بکنی که دیگه برای اون فکرای خیالی جایی نباشه.
شما هرجا میری اونو خودت میاری جلو چشات..هر کاری میکنی اونو میاری جلو چشات..تو ذهنت با اون حرف میزنی..یه جوری داری زندگی میکنی که انگاری اون الان کنارته و داره میبینتت!!
خیلیا این دوران رو داشتیم و درک میکنیم الان تو چه حال و هوایی هستی...
بهتم میگم که واقعا گذر زمان بهترین مرهمه و خیلی کمک میکنه تو فراموش کردن درد و غم.
خودت باید به خودت انرژی بدی و منتظر گرفتن این انرژی از کسی نباش.
مثلا برای خودت هدیه بگیر و ذوق کن
به خودت برس..برای خودت نه برای کسی دیگه
باشگاه برو و دوستای جدید پیدا کن
به زودی از این حالت درمیای
قول میدم
سلام و خسته نباشید
خداراشکر بهتر شدم البته به کمک شما دوستان عزیز و معایب رفتارم را کشف کردم
ولی یک سوا ل هنوز در ذهن من دنبال پاسخ میگردد که اگر ممکن است شما همیاران گرامی پاسخ دهید
من مرضیه را خیلی دوست داشتم و هر چیزی که در ذهنم بود بر زبان میآوردم از عشقی که به اون داشتم تا موضوعات جنسی که خیلی در موردش صحبت میکردم که اونهم بعضی وقتها علاقه نداشت ولی واقعا دوستش داشتم ولی در دلم هیچ چیزی را از
موضوعات خانوادگی گرفته تا دیگر مسایلم برایش توضیح میدادم
حالا برای من سوال اینجاست دختری که میبیند خیلی دوستش دارم و اون هم به ظاهر من را دوست داشت چند بار برایم کادو گرفت چند بار بهم گفت که دوستم داره حتی یک بار که تعدا د تعاد تلفنهایم کم شده بود گفت تو چرا بمن زنگ نمیزنی ؟بر فرض که من یک سری اخلاقیات منفی داشته بودم و همینطور یک سابقه طلاق ولی قصدم ازدواج بود نه چیز دیگری ،نمیتوانست با منطق و رفتار خودش این معایب را از من بر طرف کند ؟نمیتوانست با راهنمایی هایش من را اصلاح کند؟
البته در آخرین صحبتی که با اون داشتم گفت که در حاشیه زندگی من بوده و از 10 تا تلفنی که به اون میزدم فقط یکی را جواب میداده و میگفت که خواستگارش تایید بوده اما من تایید نبودم
لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر از شما سروران گرامی
سلام برادر گرامی آقا کیوان.
بابت روزهای سختی که بر شما گذشته متاسفم.
دوستان گفتنی ها را گفتند اما یک نکته رو من به شما میگم.
برادر من چرا شما اینقدر اصرار به این موضوع دارید که چرا مرضیه نماند و شما را اصلاح نکرد؟؟؟؟؟؟؟؟
شما باید خودتون خودتون رو بسازید نه کس دیگه. شمایی که انتظار داری واستون کی دیگه اخلاق تعیین کنه پس چجوری میخواید یه تکیه گاه محکم به عنوان یک همسر باشید؟
شما بشینید سنگ هاتون رو با خودتون وا بکنید و همان بشوید که خودتان دوست دارید نه کس دیگه ای دوست داره.
مطمین باشید شخصی که مناسب شما باشه و هو کفو با شما ( از هر نظر) دیر یا زود پیدا میشه.
موفق باشید
حالا برای من سوال اینجاست دختری که میبیند خیلی دوستش دارم و اون هم به ظاهر من را دوست داشت چند بار برایم کادو گرفت چند بار بهم گفت که دوستم داره حتی یک بار که تعدا د تعاد تلفنهایم کم شده بود گفت تو چرا بمن زنگ نمیزنی ؟بر فرض که من یک سری اخلاقیات منفی داشته بودم و همینطور یک سابقه طلاق ولی قصدم ازدواج بود نه چیز دیگری ،نمیتوانست با منطق و رفتار خودش این معایب را از من بر طرف کند ؟نمیتوانست با راهنمایی هایش من را اصلاح کند؟
شما لازم نیست دیگه هییییییییییییییییییچ سوالی درباره ایشون از خودتون و یا دیگران بپرسید.
تمام شد رفت پی کارش.
خلاص
باتشکر
سلام خدمت تمامی دوستان مهربان و با عاطفه
خوشبختانه دوران سوگواری عاطفی من تمام شده و بابت تمام راهنماییهای تمامی دوستان کمال تشکر را دارم البته درسهای بزرگی گرفتم خیلی بزرگ که از ازدواج و طلاقم نگرفته بودم ولی در رابطه با شکست عاطفی
و جواب سوالاتم را گرفتم البته با کمک شما دوستان بزرگوار و همچنین توانستم کتابی را بیابم با این عنوان "چگونه میتوانید فکر دیگران را بخوانید " نوشته دکتر لیلین گلس و ترجمه لعیا موسایی
که در این کتاب 14 نوع شخصیت را برای افراد اجتماع در نظر گرفته و کمک زیادی به شخصیت افراد براساس گفتار - تن صدا - حرکات دست و بدن و چهره و تماس چشمی و فیزیکی میکند و دروغگویی و یا صداقت و یا نیت طرف مشخص میگردد.
که شخصیت و درون اشخاص با توجه به این موارد مشخص میگردد لذا متوجه شدم که چقدر ساده بودم البته بنظرم شخصیت شناسی این کتاب خیلی خوب است لذا پیشنهاد میکنم اگر کسی نمیداند از این کتاب استفاده کند گرچه شما بزرگواران روانشانس هستید و بهتر ازمن این منابع را میشناسید چوم من در ابتدای این راه هستم
متاسفانه رشته من مهندسی برق است و درتمام دورا ن تحصیلی و کاری ام با کتابهای روانشناسی سر و کار نداشتنه ام و در زمینه شناخت افراد همانطور که خانم زهره گفته اند سعی نکردم طرفم را بشناسم و فقط بفکر عاشق شدن بودم البته این مشکل اکثر آقایون است و ضربه های عاطفی و زمانی و مالی میخورند البته بعضی از خانمها هم این مشکل را دارند .
در هرصورت سعی خواهم کرد در انتخاب همسر نهایت دقت را بکنم و چنانچه دوستان گرامی کتابها و یا منابع مفیدی را سراغ دارن خوشحال میشوم به من بگویند تا بتوانم در انتخاب همسر و یا انتخاب دوست نهایت شناخت و دقت را داشته باشم
keyvan198 عزیز خوشحالم میشنوم دوران نقاهت بعد از جدایی رو به سلامت طی کردی و از اون حال و هوا اومدی بیرون
امیدوارم این برات تجربه خوبی شده باشه و به قول خودت انتخاب بعدی رو با عقل و درایت کامل انجام بدی.
خوشبخت و پیروز باشی