با تشکر از این سوال به جا و به موقع.در پاسخ باید خدمت شما بانوی گرامی و سایر هنرجویان عزیز باید عرض کنم که
ظرف تخم مرغو باید تو ماهی توبه چپه کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
با تشکر از این سوال به جا و به موقع.در پاسخ باید خدمت شما بانوی گرامی و سایر هنرجویان عزیز باید عرض کنم که
ظرف تخم مرغو باید تو ماهی توبه چپه کنید.
میگما.شما تخم مرغ ربی درست میکنید؟؟؟ من که همیشه تخم مرغ ربی میخورم.هیچ وقت ساده نمیخورم
مواد لازم:
دو عد تخم مرغ
یک قاشق رب گوجه
کمی روغن
کمی نمک
روغن و میریزید توی ماهی تابه داغ که شد رب گوجه رو میریزید سرخ که شد تخم مرغ هارو میشکونید توش و تند تند به هم میزنید جوری که تخم مرغ و رب خوب با هم مخلوط بشه.و میذارید تا خوب بپزه.میتونید از قبل هم تخم مرغ هارو توی یه ظرف جدا بریزید و به هم بزنید بعد بریزید تو ماهی تابه
توجه داشته باشید درست کردن این غذا خیلی استعداد میخواد :311: :311: کار هرکسی نیست
:311: :311: :311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
راحیل املت منو مسخره نکنا.:324: اصن خودت بلدی چطوری آبگوشتو به شامی تبدیل کنی؟بلدی برنج دم کنی؟کتلت بلدی؟
منهم یه سوال فلسفی دارم آقا فرهنگ! ممکنه لطفا بفرمایید فلسفه اینکه وسط پخت شعله زیر ماهیتابه رو خاموش میکنید چیه؟
نکنه این به این دلیله که آقایون آشپزا نمیتونن در آن واحد هم حواسشون به تابه باشه هم تخم مرغها رو توی یه کاسه هم بزنند؟! :311:
آقا فرهنگ وجدانا فکر کنم این هنر و تخصص فقط از خودتون بر بیاد میشه به ما هم یاد بدید چطور آبگوشتو به شامی تبدیل کنیم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
دقیقا به همین خاطره بی دل جان.
نیگاه نکن به خانمها که در آن واحد 10تا کارو باهم انجام میدن ;)
آقایون صرفه جوی در مصرف گاز میکنند بخاطره همین زیره شعله گاز رو خاموش میکنند.
پولش رو که خانمها نمیده دلشون بسوزه.
خانمها 10 کار رو در آن واحد انجام میده .
بابا خانمها عجب.
البته همه کارهارو نیمه کاره انجام میده جمعا میشه 10 کار.
مثال روغن میریزن داخل تابه میرن .جاروبرقی میکشن. تلفن زنگ میخوری میرن با خجه باجی میحرفن.
میان میبینند رو غن سوخته شروع میکنند ظرف رو شستن. ووووو همینجوری ادامه میدن:311:
سر شب میبینند همه کارهاشون موند.
ولوووووووووووشده رو کاناپه .همسر برسه بره براش یه نیمرو توپ درست کنه بیاره دوتای بخورند.:311:
واییییییییی این خانمها عجب فعالیت دارند .10 تا کار رو در آن واحد ......:311:
کار نداره.گوشت کوبیده شده رو بهش یکی دوتا تخم مرغ می زتید بهم می زنید.تو ماهی توبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
سرخ می کنید.البته وسطشو باید با انگشت سوراخ کنید وگرنه شامی نمی شه.:311:
:311: :311: :311: وای خدا خیلی باحال بود..نکته کلیدی اینه که حتما وسطشو باید سوراخ کنی وگرنه شامی نمیشه...خیلی باحالی فرهنگ:)نقل قول:
گوشت کوبیده شده رو بهش یکی دوتا تخم مرغ می زتید بهم می زنید.تو ماهی توبه
سرخ می کنید.البته وسطشو باید با انگشت سوراخ کنید وگرنه شامی نمی شه
بنده خدا پدربزرگ راس میگه..غذا بپزیم..بعد بسوزونیم..بعد ظرفای سوخته رو بشوریم..بعد هود رو روشن کنیم و ...همینطوری میشه ده تا.نقل قول:
البته همه کارهارو نیمه کاره انجام میده جمعا میشه 10 کار.
مثال روغن میریزن داخل تابه میرن .جاروبرقی میکشن. تلفن زنگ میخوری میرن با خجه باجی میحرفن.
میان میبینند رو غن سوخته شروع میکنند ظرف رو شستن. ووووو همینجوری ادامه میدن
ولی خداییش اقایون اگه بتونن یه هفته تموم کارای یه خونواده 6 نفری تو یه خونه رو انجام بدن..من اسممو عوض میکنم.مثلا میذارم فرهنگ 28 یا اقاجووون
کار بیرون از کار خونه راحتتره.
موفق باشید
پدر بزرگ اینکاراییکه شمردی کارای خودت بود دیگه؟؟؟
اونموقع که باقالی پلو با گوشت دسپخت خانومتونو لقمه میزنید نوش جان میکنیدم اینارو به خانومتون میفرمایید؟؟؟؟؟
فرهنگ شنیدی میگن عقل بعضیها به از آدمیزاده؟:311:
خوب! میتونیم وقتی که گوجه ها رو ریختیم توی تابه تا اومده گوجه ها بپزه بریم تخم مرغها رو بریزیم توی کاسه و هم بزنیم (چون به هر حال گوجه ها زمان میبره تا بپزه) بعد که گوجه ها پخت بدون خاموش کردن گاز و رفتن سراغ کار دیگه (که باعث سرد شدن تابه و بد شدن املت میشه) تخم مرغها را اضافه کنیم. یا اینکه همون اول کار تخم مرغها رو هم آماده کنیم که منجر به خاموشی گاز نشه :311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
دوستان عزیز لطفا توجه کنید که پستها حتی اگر کل کلی است حاوی مطالب آشپزی باشه تا تاپیک در مسیر خودش پیش بره. اگر که لابلای پستهاتون یکی دو تا نکته آشپزی خوب هم باشه که چه بهتر:72: