RE: علت عضويت در سايتهاي همسريابي
نقل قول:
نوشته اصلی توسط melisaa
به نظر من به اینجور سایت ها نمی شه اعتماد کرد ! از کجا باید فهمید که سایت مجوز قانونی داره و غیر قانونی و کلاه برداری نیست ؟ اگه کلاه بردار از آب در اومد و از اطلاعات ملت سوءاستفاده کرد چی ؟
منم از همین می ترسم.به نظر من اگر کسی می خواد از این راه همسرشو انتخاب کنه باید سراغ
مراکزی بره که به صورت واقعی وجود دارند و از قوه قضاییه یا وزارت ارشاد یا هر سازمازن ذی صلاح
دیگه مجوز داشته باشه حالا سایتی م داشته باشه که اعضا با هم آشنا بشند.
حالا فرض کنیم چنین سایت مطمئنی وجود داشته باشه که قصد معرفی افراد را داره، اونوقت به نظرتون میشه با دیده مثبت بهش نگاه کرد؟
چرا که نه؟همه که دور و ورشون پر از دختر نیست.
به نظر من اگه بتونی کاملا منطقی و اصولی جلو بری مشکلی پیش نمی یاد. فقط یه مقدار تحقیقات در مورد اون فرد طولانی تر و همچنین دوره آشنایی. مگه همه اونایی که از طرق دیگه غیر از سایت همسریابی ازدواج کردن مشکل نداشتند؟ بعدشم این حرف درست نیست که بگیم هرکسی عضو این سایت ها شده مشکل داشته. خب شاید کسی رو که میخواد تو اطرافش نیست. واسه همینم برای اینکه بتونه اون کسی که می خواد رو پیدا کنه عضو این سایت ها شده. حالا چه دختر چه پسر! اینی هم که اگه خانواده ها بفهمن زشت می شه و این حرفا! اگه بخوایم از نظر سنتی و این جور چیزا بسنجیم، فکر می کنم ازدواج هایی که الان صورت می گیره و دختر و پسر قبل از ازدواج باهم دوست بودن خیلی از ازدواج های سنتی دورتره تا ازدواج های از طریق سایت های همسریابی. در مورد اینم که پیش خودمون فکر کنیم که دختری که تو این سایت ها عضو می شه دنبال شوهره و این جور حرفا... به نظر من خب مگه بده؟ مگه ازدواج چیز کمیه؟ آدم قراره نصف زندگیش رو با یکی شریک بشه! خب ترجیح میده با کسی ازدواج کنه که خیلی به معیارهاش نزدیک باشه. نه اینکه مدام به خاطر این که اون کسی که می خواد رو تو اطرافش نمی بینه، معیارهاش رو کنار بذاره. تازه طریقه آشنایی هم می تونه یه رازی بین زن و شوهر مثل خیلی رازهای دیگه زندگیشون باشه. به نظر من تنها عیبی که نسبت به ازدواج های سنتی داره (البته اگه به صورت کاملا اصولی و مثل ازدواج سنتی پیش بره) اینه که معرفی نیست. چون به هر حال کسی که یه نفر رو معرفی می کنه یه سری چیزارو در نظر می گیره و بعد معرفی می کنه. هرچند همه ازدواج هایی هم که آشنایی از طریق معرف شروع شده ختم به خیر نشده.
دوست عزیز خیلی زیبا پاسخ دادین،
واقعیت اینه که آیا آقایون هم چنین دیده مثبتی به انتخاب از طریق سایت دارند یا نه؟
ما خانمها دیدمون مثبته چون ، باید انتخاب شیم و این مکانها شاید فرصتی باشه برای انتخابه افراد نزدیکتر به ایدالمون، اما آقایون شاید چنین مشکلی نداشته باشند چون حق انتخاب دارند،
کسی را میشناسین که از این طریق ازدواج کرده باشه؟البته ازدواج اصولی از این طریق، یعنی فقط آشنایی از طریق سایت و بعدش هم تحقیق و اطمینان از صحت گفتار و در نتیجه ازدواج؟
متوجهم منظورتون چیه! ولی خب از اونجایی که می بینم ازدواج های غیر از این هم همشون موفق نبودن فکر می کنم این هم می تونه یه راه باشه! ولی فکر می کنم ریسکش از اینکه بخوای معیارهاتو کنار بذاری و در مورد همه چیز کوتاه بیای کمتره. مخصوصا اگه همیشه تو زندگی سعی کرده باشی که خودتو از جهات مختلف بالا بکشی و حالا ببینی باید باکسی ازدواج کنی که اگه این زحمتها رو هم نمی کشیدی تأثیری نداشت.
ممنون از هم فكريتون.
اما كاش اقايون بيشتري عضو سايت بودن تا نظرات متنوع تري داده مي شد
سلام
من به عنوان یک آقا بیش از یک ساله که به طور جدی برای ازدواج اقدام کردم خواستگاری های متعددی هم رفتم اما اکثرا ملاکهای اصلی رو نتونستم پیدا کنم.(اگر هم بعضی ها رو داشتتند ملاکهای اساسی دیگری رو نداشتن):302:
تا حالا در سایتهای همسریابی عضو نشدم. ظاهر امر اینه که چون از ابتدا ملاکها و عقاید مورد سوال قرار می گیرند فرصتهای خوبی ایجاد میشه.اما دغدغه هایی که قبل از عضویت تو ذهنت میاد مثل سوء استفاده از مشخصات، هشدارهای نهادهای مسئول، سر کار گذاشته شدن و عدم وجود معرف باعث میشن کلا بیخیال بشی.
به هر حال فکر می کنم یه مقدار زمان لازمه تا مردم معایب و مزایای این روش رو بشناسن و این روش آزمایش خودش رو پس بده.
در مورد سوال یکی از دوستان: توی بعضی از این سایتها ازدواجهای اخیرشون رو میزنن اما اطلاعات به شکلی نیست که بشه پیگیری کرد و از صحت ادعا یا رضایت طرفین مطمئن شد.
دوستان صرفا براي اطلاع بيشترتون دو تا سايت معرفي ميكنم كه خودم هم قبلا عضوش بودم شرايط اسوني داره به نظر هم قانوني مياد
...
اما اعضاي اين سايتها مسائلي دارن كه پنهانش ميكنن و با اينكه فضاي مجازي هست اما متاسفانه باز هم برخي حاضر به بيان واقعيت خودشون نيستن ..
البته خب به نظر من برای اینکه بشه ضریب خطر رو پایین آورد باید کاری کنیم که آشنایی به صورت سنتی فراهم بشه. یعنی دیدار اول و آشنایی تو منزل دختر خانم صورت بگیره. که خب مسلما آقاپسر قصدش واقعا باید ازدواج باشه که قبول کنه.