RE: تمایل من به ازدواج، نسبت به دو نفر به یک اندازه است
سلام دوست عزیز
دوستان نکته های مهمی رو بهتون گوشزد کردن.
هیچکس نمیتونه آینده شما رو با هریک از این افراد پیش بینی و بعد مقایسه کنه
ولی من اگر جای شما بودم اول پسر همسایه رو مورد بررسی قرار میدادم و به اون آقا میگفتم فعلا تا مدتی شرایطش رو ندارم.
شما قطعا شناخت زیادی از پسر همسایه تان دارید معمولا هرکی راجع به یکی بخواد تحقیق کنه از همسایه تحقیق میکنه پس شناخت نسبتا خوبی هست که ظاهری نیست یعنی شما شناخت عمیقی دارید ضمنا این که سرپرستتون با دختران زیادی سر و کار داره و صمیمانه رفتار میکنه احتمال بروز بعضی مشکلات رو در آینده نمایان میکنه
اگر دیدی آدم لجباز یا خسیسی هست و از نظر اخلاقی نمیپسندی با دادن پاسخ منفی به فرد دوم فکر کنید
ضمنا باهوش بودن آدمها به نظر من خیلی خوبه میتونه به موقع حرف بزنه و روابط رو به خوبی مدیریت کنه
به هرحال تصمیم نهایی با شماست و عواقبش هم به خودتون برمیگرده پس عجله نکنید و همه چیز رو بررسی کنید.
از لحاظ اعتقادی با هر دو تفاهم دارید؟ به نظر من هم، جلسات آشنایی رو موازی برقرار نکن. یک نفر رو بسنج چون دو دلیت رو بیشتر می کنه.
بنظرم اونارو با هم مقایسه نکن با معیار های خودت مقایسه کن هر کدوم به معیار تو نزدیک تر بود اونو انتخاب کن
برا این کار هم اول سعی کن دوتاشونو فراموش کنی(خیلی سخته اما سعی کن)بعد ویژگی های همسر ایده آل خودت رو بنویس بعد به هرکدوم تو هر مورد نمره بده هر کدوم نمره بیشتر گرفت اونو انتخاب کن
مثلا بنویس دوست دارم همسر ایده آلم
از لحاظ اخلاقی:
1-مهربون
2-خوش اخلاق
3-پر رو یا خجالتی
4- شوخ یا جدی
5-و...
باشه. بعد از صفر تا ده به هر کدوم از خواستگارات که معیارهات رو دارند نمره بده یکم وقت گیره اما تصمیم گیری برا یه عمر زندگی ارزشش رو داره.نداره؟!
(برا منم دعا کن بتونم خوب تصمیم بگیرم..)
از راهنمایی همتون ممنونم من رو از سردر گمی نجات دادین
معیارهام
1.خوش اخلاقی(هردو)
2.مودب بودن(هردو)
3.مهربان بودن(هردو)
4.نمازخون و روزه بگیر بودن(هردو)
6.اهل مشروب و سیگار نبودن(هیچ اهل مشروب نیستن ولی سرپرستم سیگار می کشید و گفت می زاره کنار)
7.قیافه متوسط به سمت خوب(همسایمون خوبه،سرپرستم متوسط)
8.قدش زیر 185 .بالای 170 ( یکمم کوتاه تر بود ولی بقیه شرایطش خوب بود اهمیت نمیدم چون قدم بلند نیست خوشبختانه این منفعت رو داره که کنار هر قدی احساس خوب رو دارم و قد بلندی برام معیار نیست ولی خوب قد سرپرستم بلند بود خیلی بهم حس خوبی میداد:(باهاش که حرف میزدم )
9.دستو دل بازی
همسایمون هست ولی سرپرستم خسیستره
از اینجا فهمیدم که در مراسم خواستگاری چیزی نیاوردن!
سر کار هم اینجوری می گفتن در موردش می گفتن اقتصادیه نه خسیس.
10.خانواده خوب،ظاهرا هر دو دارا هستند
11.من حجاب ندارم و اون ازم نخواد(هردو کاری به حجاب من ندارن)
12.شخصیت جذاب و دوست داشتنی داشته باشن(هردودارن)
13.تمیز بودن و خوش لباس بودن(همسایمون خیلی خوبه ولی سرپرستم نه جای کار داره تو این مورد)
14.باهوش بودن(می دونم همسایمون تیزهوشه ولی سرپرستم باید هوش خوبی داشته باشه )
15.با احساس بودن(سرپرستم با احساسه ولی همسایمون رفتار مردونه داره)
16.با وقار بودن(همسایمون با وقاره ولی سرپرستم اون وقار رو نداره همون که گفتم با خانم ها صمیمی میشه،خیلی با خانم های سرکارشون صمیمی بود با من از اول صمیمی شد.بد نبود ولی خوب من یکم حساسم.
با این معیارام به نتیجه رسیدم اول رو همسایمون فکر کنم بهتر هست یعنی وقتی دقیق تر نگاه کردم دیدم اون شرایطی که من می خوام تو اون بیشترهستش
ممنون از بهار.زندگی،فکور،پرهام،شعل خاموش،ویدا،شیوا،امید،مرضی ه،بهار رهنورد:46::72: