RE: حوصله ی انجام هیچ کاری رو ندارم
من دو تا مشکل دارم که توی همدردی در موردشون حرف نزدم . اصلا خودم خجالت می کشم بگم .
هم خیلی مسخره هستند هم اینکه کسی مثله من نباید روی این چیزها حساس باشه .می خوام اصلا به خودم بگم نه من این احساس ها رو ندارم . اما چکار کنم دیگه اینم مشکلا ی منه .
1 وقتی در مورد رفتار های بدشون دیگران برام می گند اعصابم داغون می شه . انگار مثلا اگه اون ها ظلمی کردند در حق من بوده . در حالی که اصلا موضوع به من مربوط نمی شه .
مثلا با پسرای فامیلمون رفته بودیم باغ یکی از اقوامم خارج شهر .یکی از اون هام که بام صمیمی بود در مورد چگونگی مخ زدن یکی از دخترای فامیل و رابطه جنسی باهاش و ... برام حرف زد مثلا می خواست بگه ما هم بلدیم . مثلا فکر می کرد من ته این کارام جلوم کم نیاره .
انقدر اعصابم به هم ریخت که نگو . خواستم همون جا دو تا بزنم زیر گوشش اما هیچ کاری نکردم . کلا اهل دعوا نیستم . با این کارش کلا بیرون رفتنم کوفتم شد . از این اتفاق ها برام زیاد می یفته . هر چی هم به خودم می گم به تو چه فایده ای نداره .
هم توی جمع دوستای محل هم توی جمع فامیل خیلی ها سر بقیه رو کلاه گذاشتن دروغ گفتن تجاوز نامردی و .... رو جزو افتخاراتشون می دونند و مثلا فکر می کنند باید خیلی خوشحال باشم که از این حرفا جلوم می زنند اما اعصابم رو داغون می کنند جمع هم یک طوری هست که نمی تونم بگم از این حرفا نزنند چون حرف دیگه ای بلد نیستند .
2 خیلی به جنس مخالفم بد بین هستم . فکر می کنم هر دختری که سنش از 17 یا 18 سال بیشتر باشه به احتمال 90 در صد با یک پسری ارتباط جنسی داره یا داشته .حداقل اون چیزی که من دارم از جامعه می بینم این طوری هست . به حرف هیچ دختری هم نمی شه اعتماد کرد چون اون کسی که ارتباط داشته بیشتر تاکید داره که دختر پاکی بوده و بکارت هم که شده 200 هزار تومان .
توی دانشگاهم به دختر ها این طوری نگاه می کردم و برای همین نمی خواستم با کسی به قصد ازدواج پیشنهاد دوستی بدم . دلیل اصلی هم که نمی خوام با دختری که این ارتباط ها رو تجربه کرده ازدواج کنم این هست که خودم با اینکه شرایط برام همیشه فراهم بوده و خیلی خیلی هم آسون و بی دردسر می تونستم این روابط جنسی رو تجربه کنم اما این کار رو نکردم .
دلیلشم این بود که با احساسات کسی بازی نکنم و در آینده ارتباطم با زنم بهتر باشه همین طور شرایط اجنماعی دختر در صورت داشتن ارتباط قبل از ازدواج در ایران یا دل بستگی که ممکنه توی این ارتباط بوجود بیاد یا تحقیر زن اگه کارش این باشه و ....
آقا جواد
سلام
در رابطه با درس خوندن برای ارشد خواستم بگم از دروسی که بیشتر دوست دارید شروع کنید و از همون دروس هم بخشهایی رو که دوست دارید رو اول بخونید اینجوری یواش یواش به درس خوندن عادت میکنید کلا هر وقت از یک درس یا از یک بخش خسته شدید درس دیگه یا بخش دیگه رو شروع کنید تا دوباره انرژی و انگیزه پیدا کنید. ضمنا نت برداری یادتون نره که احتمال موفقیت رو چند برابر میکنه.
در رابطه با عصبانیتتون از حرفای اون آقا هر کس دیگه هم باشه عصبانی میشه یه جورایی غیرت آدم جوش میاد خوب با آدمهای درستکارتر برید بیرون ضمنا همون موقع به اون آقا میگفتید که از نظر شما کارش خیلی بد بوده و یک روز تبعاتش رو میبینه.
ولی در رابطه با دیدگاهتون به دخترها خیلی اشتباه میکنید.اصلا اینطور نیست.ما هم توی همین جامعه بودیم تقریبا میشه گفت 10 تا 20 درصد دخترا این مدلی هستن که شما فکر میکنید
با نظرات فکور موافقم.
در مورد اول یکی رفته یه سری کارایی کرده حالا داره پشت سر طرف حرف هم می زنه. در واقع هم به اون خانم یا خانم ها اسیب رسانده هم اینکه مخ شما رو هم خورده و اعصاب شما رو هم خورد کرده. حق دارین ناراحت بشین. به هر حال اگه می تونید دوستان بهتری پیدا کنید یا این وقتا که مفتخر به اعمالشون می شنو شروع به حرفای این مدلی زدن می کنن سعی کنین برین به کارای خودتون برسین.
در مورد دوم. این چیزیه که می تونین بگین به شما ربط نداره! چون هر کی اختیار بدن خودشو دیگه معمولا داره دیگه. پس اینکه کی با کی رابطه داره و خانم ها با اقایون رابطه داشتن به شخص خودشون مربوطه. اونچه که به شما مربوط می شه اینه که روحیات و اخلاق و طرز فکر کسی که می خواین باهاش زندگی کنین باهاتون هماهنگ باشه و بعد از اینکه به هم متعهد شدین دیگه فقط با هم رابطه داشته باشین. همین.
ضمن اینکه اینطورم نیست که همه ی دخترا قبلا رابطه داشته باشن. خیلی هم به این راحتی نیست. ادم باید یکی رو دوست داشته باشه تا بتونه باهاش رابطه این مدلی داشته باشه. بعدش هم تو کشورمون خیلی وقتا دخترا ترجیح می دن که ازدواج کنن. منطقی نیست برن با کسی که دوسش دارن رابطه داشته باشن. کلا اینطوریام نیست که فکر می کنین. پسرا رو نمی دونم.
نقل قول:
در مورد دوم. این چیزیه که می تونین بگین به شما ربط نداره! چون هر کی اختیار بدن خودشو دیگه معمولا داره دیگه. پس اینکه کی با کی رابطه داره و خانم ها با اقایون رابطه داشتن به شخص خودشون مربوطه. اونچه که به شما مربوط می شه اینه که روحیات و اخلاق و طرز فکر کسی که می خواین باهاش زندگی کنین باهاتون هماهنگ باشه و بعد از اینکه به هم متعهد شدین دیگه فقط با هم رابطه داشته باشین. همین.
ضمن اینکه اینطورم نیست که همه ی دخترا قبلا رابطه داشته باشن. خیلی هم به این راحتی نیست. ادم باید یکی رو دوست داشته باشه تا بتونه باهاش رابطه این مدلی داشته باشه. بعدش هم تو کشورمون خیلی وقتا دخترا ترجیح می دن که ازدواج کنن. منطقی نیست برن با کسی که دوسش دارن رابطه داشته باشن. کلا اینطوریام نیست که فکر می کنین. پسرا رو نمی دونم
حرف های شما کاملا منطقی هست و قبولشون دارم . خودمم صد بار این حرفو به خودم می زنم . اصلا به نظرم بززگ ترین مشکل اخلاقی من همین هست . برای همین هم نمی خواستم این رو اینجا مطرح کنم .
دفعه ی قبلم اگه یادتون باشه به من توصیه کردید که حتما لازم نیست با دختری که خانودام انتخاب کنند ازدواج کنم و می تونم توی محیط کارم یا دانشگاه دختری رو پیدا کنم خواستم این رو بتون بگم اما راستش گفتم نگم بهتره و نگاهی که اعضای همدردی بم می کنند بدتر می شه .
واقعا ببخشید منو قصد توهین به دختر ها رو ندارم که هر چی باشه عموما از ما پسر ها خیلی بهترید. این مشکل منه و می خوام درمانش کنم . اصلا الان هم نمی دونم خوب کردم این رو اینجا گفتم یا نه .
شاید اگه بی پرده حرفم رو بزنم بهتر باشه .
مثلا با خودم می گم اگه توی ایران می خوام زندگی کنم با یک دختری ازدوج کنم که 6 یا 7 سال ازم کوچک تر باشه که خیالم راحت باشه که به احتمال زیاد قبل ازدواج ارتباط با کسی نداشته یا مثلا اگه می خوام از ایران مهاجرت کنم اول چند سالی رو اونجا زندگی کنم و بعدش که ازدواج کردم خیالم راحت باشه که اگه زنم قبل ازدواج با کسی رابطه داشته خوب منم این ارتباط رو داشتم .
البته یک استثنا هم داشت که دوست دختر سابقم بود که اونم وقتی باش رفیق شدم 17 سالش بود و می دونم اهل این چیزا نیست .می دونم در هر دو صورتش هم رفتارم بده و شبیه عقده ای ها می مونه . اما خب چکار کنم نمی تونم طور دیگه ای رفتار کنم . موندم چطوری خودم رو اصلاح کنم .
درسم رو هم قراره از شنیه بخونم . اگه نخواستم از شنبه شروع کنم شما حالم رو بگیرید که به خودم بیام . تحقیق هم کردم با یک ساعت وقتی که من می خوام بذارم بهترین کاری که میتونم بکنم گرفتن بسته آموزش زبان G5 سطح IELTSهست و شنبه می خوام تهیه اش کنم . کلاس و کتاب درست حسابی رو می خوام بذارم بعد کنکور ارشدم .
ازتون هم ممنوم همین که فکر کنم این درس رو برای ارشد دارم می خونم یا دارم زبان می خونم به امید اینکه یک روزی از ایران مهاجرت کنم حالا کی مهم نیست یا برای ارشد یا دکترا یا حتی فقط برای زندگی خیلی انگیزم برای درس خوندن بیستر می شه .
یک چیز دیگه رو هم لازم می دونم بگم . این دو تا مشکلی که گفتم دو تاش بعد از اینکه با دوست دختر سابقم به هم زدم برام بوجود اومده .
نه عزیزم چه توهینی؟ اینجا حرفتو نزنی کجا بگی؟ هر چی که لازمه بگی بگو.
این مهمه که بعد از اینکه از دوست دخترت جدا شدی این احساس برات ایجاد شده اما باید از یکی که روانشناسه بپرسی دلیلشو. من نمی دونم چرا.
به اینی که هستی هم نگو عقده! خیلی از پسرا به این قضیه ی بکارت خیلی اهمیت می دن. نمی فهمم چرا. ولی می دن دیگه.
تو می خوای تافل بخونی یا ایلتس؟ تصمیمتو بگیر. ایلتس می خوای می تونی از vocab for ielts شروع کنی. تافل هم از همون essential words برای تافل می تونی شروع کنی. (البته اگه از لغت بخوای شروع کنی)
ببین حالا فوقش دو نفر رو داشته اونی که باهاش بخوای بعدا ازدواج کنی.... منظورم اینه که ادم نمی تونه هر دقه به ثانیه با یه نفر رابطه داشته باشه که. باید طرفشو دوست داشته باشه. و این دوست داشتن هم که هر روز با یه ادم جدید اتفاق نمی یفته. به این راحتیا نیست. به این چیزا فکر نکن. دخترا مثل پسرا و پسرا هم مثه دخترا همشون دل دارن همشون دارن دنبال اونی می گردن که بتونه همراه زندگیشون باشه. به این چیزا خیلی فکر نکن. الان وقت و فکرتو بذار واسه ارشدت.
موفق باشی.
نقل قول:
تو می خوای تافل بخونی یا ایلتس؟ تصمیمتو بگیر. ایلتس می خوای می تونی از vocab for ielts شروع کنی. تافل هم از همون essential words برای تافل می تونی شروع کنی. (البته اگه از لغت بخوای شروع کنی)
مینوش ترجیح می دم ایلتس بگیرم . اما راستش چند ماه پیش یکی از دوستام خیلی تعریف بسته های خود آموز جی 5 رو کرده بود و حالا هم که می خوام کلاس نرم گفتم اون رو بگیرم . کلا 3 تا کتاب با 4300 تا جی برگ آماده و بک سی دی صوتی هست که مثلا ادعا دارند با خوندن این سه تا کتاب و مرور روزانه 4300 تا جی برگ می شه توی آزمون ایلتس نمره ی کافی رو آورد . حالا منم توی این 7 ماه این ها رو میخونم تا ببینم بعدش چی می شه .
ضمنا من 4 ساله که کلاس زبان نرفتم . اون موقع اگه یک دو ترم ادامه می دادم می تونستم برای آزمون تافل شرکت کنم .با اینکه فیلم های زبان اصلی زیاد می بینم و برای پیگیری اخبار سیاسی یا در زمینه ی درسی خودم مقالات انگلیسی می خونم اما در کل از لحاظ لغت کم و از لحاط دستور و صحبت کردن خیلی افت کردم . البته مطمئنم خیلی زود می تونم خودم رو به سطح قبلی ام برسونم .
نقل قول:
ببین حالا فوقش دو نفر رو داشته اونی که باهاش بخوای بعدا ازدواج کنی.... منظورم اینه که ادم نمی تونه هر دقه به ثانیه با یه نفر رابطه داشته باشه که. باید طرفشو دوست داشته باشه. و این دوست داشتن هم که هر روز با یه ادم جدید اتفاق نمی یفته. به این راحتیا نیست. به این چیزا فکر نکن. دخترا مثل پسرا و پسرا هم مثه دخترا همشون دل دارن همشون دارن دنبال اونی می گردن که بتونه همراه زندگیشون باشه. به این چیزا خیلی فکر نکن. الان وقت و فکرتو بذار واسه ارشدت.
خیلی که فکر نمی کنم به این مسائل اما خب عقیده ام رو در این زمینه نمی تونم عوض کنم . البته اگه این طوری هم که می گم ازدواج کنم فکر نکنم اتفاق خاصی بیفته .
امروز همه ی خانوادم رفتند بیرون . فقط من موندم چون گفتم اگه بخوام تا 1 یا 2 شب بیرون باشم فردا خستم و نمی تونم درس بخونم .الانم دارم همه برنامه هام رو می ریزم که از فردا شروع به درس خوندن کنم . می خوام روزی 8 ساعت درس بخونم به جز پنج شنبه و جمعه ها و یک ساعت هم برای زبان تو روز اختصاص بدم .
سلام آقا جواد.
پست ها رو خوندم.
بابت اینکه انسان درست کاری هستید و مثل بقیه فکر نمیکنید بهتون تبریک میگم.:72:
و خوشحالم که انگیزه پیدا کردید و برنامه ریزی کردید.
این اولین گام برای قبولی ارشد:104::104::104:
از فردا هم که دیگه به امید خدا حسابی درس میخونید:303::303:
سلام آقا جواد من همیشه میام سایت همدردی ولی پست شما یه مشکل بزرگم ینی بی انگیزگی واسه ارشدو از بین برد .منم یه شکست عاظفی فوقالعاده سخت داشتم:302::316: و حوصله هیچکاریو نداشتم و 7 ماه دیگه هم کنکور ارشدمه پارسال که قبول نشدم امسال میخوام بخونم ولی حوصلم نمیومد برنامه هامو عمل نمیکردم منم از فردا شنبه روزی 8 ساعت میخونم ولی زبانم خیلی بده حالا روزی دو ساعت واسش میذارم :303:. واقعا ممنونم از شما و و مینوش عزیزم و بقیه مشکل منم داره حل میشه توی درس :72:
بچه ها دعا کنید فردا باز زیر برنامه هام نزنم و به پس فردا نندازم:300:
راستییییییییییییییی اصلا در مورد دخترا درست فکر نکردید شاید 20 درصد دخترا اینجورن که شما تصور میکنین. من خودم کسایی رو میشناسم که عشقشون فقط به شرط دوستی و س ک س حاضر به موندن بود اما اونا با اینکه واسه عشقشون میمردنو میمیرن اما قبول نکردن چون عشق پاکه وهمه میدونن و حتی به دلیل همین پاک نگه داشتن مجبور شدن تاوان سختی بدن و یه چشم اشک و یه چشم خون واسه دلتنگیو جدایی عشقشون . پس آقا جواد دختر خوب زیاده ایشالا شما مشکلتون حل شه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hichkas.a
بچه ها دعا کنید فردا باز زیر برنامه هام نزنم و به پس فردا نندازم:300:
عزیزم از همین فردا صبح شروع کن. می تونی امشب به اینکه فردا چی بخونی فکر کنی. اونوقتایی که بی حوصله ای و می خوای ول کنی بری درسو مثلا تلویزیون ببینی و اینا می تونی سر خودتو ریز ریز شیره بمالی! مثلا بگی این یه صفحه رو بخون، این یه مبحثه رو هم بخون و اینا. بعدش راه می یفتی. سختیش توی شروعه که کلی به خودت حرفای خوب بزن و بشین شروع کن گلم. موفق باشین هر دوتون :72: :72: یه گل واسه هر کدومتون!
راستش فکر می کنم حق با شما باشه .
یک مدتی با آدم های بدی آشنا شدم همون ها این تاثیر رو روم گذاشتند . مخصوصا برخی از دوستای دوست دختر سابقم توی اون دو سالی که باش بودم و در موردشون دوست دخترم بام حرف می زد. شایدم خالی می بسته که مثلا من نرم با اون ها رفیق بشم . همین طور یک سالی که بعد از اون با دختر های دیگه ای خواستم آشنا بشم . بعضی هاشون خیلی آدم های پستی بودند .
ذهنیتم نسبت به جامعه خراب شده . بعدش به جای اینکه ذهنیتم رو اصلاح کنم می خوام با یک دختر 17 -18 ساله که هنوز بچست ازدواج کنم . الان که فکر می کنم یا من باید زن دانشجو بگیرم یا اینکه کسی که درسش رو خونده و فارغ التحصیل شده .
دیگم کسی یخواد حرفی بزنه که ذهنیتم رو در مورد جامعه دوباره خراب کنه بش می گم مگه خودت ناموس نداری و خجالت بکش و ... که دیگه از این حرفا جلوی من نزنند . ناراحتم می خواد بشه بشه برام مهم نیست . خیلی نباید توی همدردی هم تایپیک های دیگران رو نگاه کنم . چون برخی از این تایپیک ها هم همون اثر رو می ذاره و باعث می شه ذهنیتم نسبت به جامعه خراب بشه .