RE: به دوستم بگم پشت سرش حرف زدم ؟
عذاب وجدان یعنی پشیمونی از کار قبل و یعنی توبه...
خدا به هیچ توبه کننده ای نمیگه پست...:163:
نا امیدی از رحمت خدا بزرگترین گناهه:43: تا خدا هست هیچ دلیلی برای ناامیدی نیست عزیزم
عذاب وجدان یعنی پشیمونی از کار قبل و یعنی توبه...
خدا به هیچ توبه کننده ای نمیگه پست...:163:
نا امیدی از رحمت خدا بزرگترین گناهه:43: تا خدا هست هیچ دلیلی برای ناامیدی نیست عزیزم
مهاجر بی نشان عزیز ممنونم از راهنمایی و وقتی که برای من گذاشتید.
راستش من ازش عذرخواهی کردم. نگفتم چه چیزایی پشت سرش گفتم. فقط یک مورد رو که فکر می کردم باید بدونه رو بهش گقتم. اون هم گفت چون اون طرفی که بهش گفتی رو من قبول ندارم و (ببخشید، حرفی هست که اون زده) آدم حسابش نمی کنم اشکالی نداره که گفتی. انگار هنوز منو لو ندادی، ناراحت نباش.
ولی نگفتم چه حرف های دیگه ای زدم :( من یکسره سر نماز توبه می کنم و از خدا می خوام که منو ببخشه ولی باز هم آروم نمیشم :( همش احساس می کنم خیلی نامردم. فکر می کنم هنوز روی دیگه از شخصیتم رو بهش نشون ندادم و اون آدمی که اون فکر می کنه نیستم. این فکرها واقعا اذیتم می کنه :( ولی بهش هم نمی تونم بگم. اگه بگم واقعا دوستیش رو با من به هم خواهد زد :(
گل کاغذی ممنونم از راهنماییتون :)
من ناامید نیستم، من احساس نامرد بودن و دورو بودن می کنم :( خب اشتباه کردم دیگه. به خدا خیلی پشیمونم :(
همین دوستم تو فیسبوک دیدم که همین جمله رو گذاشته بود : " پست ترین انسان کسی است که راز دوستی را به هنگام دشمنی فاش سازد " . خواهش می کنم کمکم کنید. وقتی دیدم این جمله رو همون دوستم گذاشته خیلی به هم ریختم :((((((((
چرا هیچکس راهنماییم نمی کنه؟ به خدا به کمکتون احتیاج دارم، خواهش می کنم راهنماییم کنید :(
دوست عزیز کاریه که شده و شما دیگه کاری از دستتون بر نمی یاد و نمی توونین گذشته رو عوض کنید...بهتره با آرامش با مساله برخورد کنین و دیگه این قدر روش زوم نکنید که نا خود اگاه روی رفتارتون با دوستتون تاثیر بذاره و مثل گذشته با هم دو تا دوست خوب باشید
همون که از خدا استغفار بخواین و برای دوستتون هم از ته قلب دعا کنید که خوشبخت باشه و عاقبت بخیر بشه کافیه...دیگه فراموشش کنید