RE: بعد از یک سال هیچ حسی نسبت به من نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نادیا-7777
من با نازنین موافقم..اگه پسری بعد از خواستگاری و یه مدت آشنایی برگرده به منم این حرف و بزنه یکم میرم تو خودم و به یه چیزایی شک میکنم ولی خب همون موقع دلیل اینکارو میپرسم از پسره.
مثلا خواستگار من هم (البته میخواست خودشو لوس کنه) برگشت گفت: نادیا بیا یه مدت از هم دور باشیمو اصلا همین اس ام اس خشک و خالیم به هم ندیم (آخه بابام شرط کردند که همدیگرو نبینیم و فقط با تلفن با هم در ارتباطیم البته شرایط من فرق داره)
خلاصه که منم راحت گفتم باشه..ایرادی نداره..اگر تو اینجوری میخوای حرفی نیست فقط دلیلشو بگو!! زودی گفت: حالا من یه چیزی گفتم چرا تو انقدر زود قبول کردی؟؟؟
پس برادر من بدون که دخترا خوششون نمیاد از این پیشنهاد اونم در اون شرایط و اگرم قبول کنند دلشون میخواد پسره بگه نهههههه من نمیتونم طاقت بیارم حالا یه چیزی گفتم....
عذر میخوام که اینو میگم ولی شما از کجا مطمئنید این شور و علاقه ای که الان همسرتون بهتون دارن و بالعکس مثلا تا 3 سال دیگه پایدار می مونه؟ توی ما ها به هزار و یک دلیل عاشق واقعی کم پیدا میشه چون فاقد سواد فرهنگی کلی هستیم نه سواد دانشگاهی...
ولی جالب اینجاست که بعضیا با این نظر موافق و بعضیا مخالف اند می بینید پیدا کردن یه نسخه واحد توی عشق کار سختیه ! ولی کافیه یکی بخواد ازدواج کنه همه میشن مشاور و مشاور ها هم توی این موقعیت ها کم میارن...بازم جسارت منو ببخشید ولی اگه یه دختر این اتفاق واسش افتاده بود فکر کنم دوستان بیشتر کمک میکردند حال اینکه شرایط من در حال حاضراصلا مساعد نیست
در ضمن من توی زندگیم فقط و فقط به این خانم پیشنهاد ازدواج دادم و توی زندگیم حتی یک دوست دختر هم نداشتم در ضمن دانشجوی دکترای امیرکبیرم و شغل پاره وقتی هم دارم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط d r e a m
سلام.این پیشنهاد که 3 ماه از هم دور باشید تا بتونید دور از احساس و کاملا منطقی دوباره راجع به اینکه واقعا به هم علاقه دارید فکر کنید کار درستی بوده ...این روش رو من از یکی از بهترین مشاور ها شنیدم و این طور که ایشون توضیح دادند و من هم امتحان کردم روش کاملا منطقی هست چون هرکس مخصوصا خانوما وقتی یه مدت کنار کسی باشن احساس وابستگی پیدا میکنند (این به نظرم یه حس غیر قابل اجتتاب هستش ) اما وقتی برای یه مدت از هم دور باشن از اون حس وابستگی فاصله میگیرن و اون وقت هستش که این توانایی رو دارن که درست فکر کنند که ایا طرفشون رو واقعا دوست دارند یا نه
اگر عشق واقعی باشه بعد از این مدت خاموش نمیشه و بعد از بازگشت شما برخورد سابق رو دارند
اما اگر به خاطر وابستگی و مسائل عاطفی و...... بوده باشه بعد از این مدت نسبت یه طرف مقابل سرد میشن و یا هیچ حس علاقه ای نسبت یه طرف مقابل حس نمیکنن
"عشق حقیقی در فراق و وصال معشوق شعله ور است"
ممنون، با حرفای شما کاملا موافقم یه جورایی حرفای خودم بود اینا ! ولی افسوس که واقعیت با حقیقت خیلی فرق داره ...خیلی..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mr6262
بعد از اون سه ماه شما حضوری ایشون رو دیدید؟ چند بار؟
متاسفانه بعضی از مشاورها فکر می کنند هر چی پیشنهاد های عجیب غریب تر بدن کار درست ترن. اصلا نگاه نمی کنن ببینن طرف تو چه موقعیته و بر اساس اون موقعیت نظر بدن. چه راحت با زندگی بقیه بازی می کنن بعضی ها.
عشق درست با شناخت به دست می یاد معلومه که تو 9 ماه اول حتی 0.01 شناختی هم که باید باشه کسب نمیشه پس عشقی در کار نیست که.
ولی با وجود اینکه کار مشاور صحیح نبوده، شما یه تلاش کوچیک برای برگردوندن ایشون بکنید که احیانا از روی دلخوری و اینها نباشه. مطمئن شید که ایشون واقعا نمی خوادتون. البته من خودم واسه چیزی که می خوام تا حدی که جا داره تلاش می کنم که دیگه جای پشیمونی نمونده باشه. ممکنه دختر از این حرکت ازرده شده باشه.
ممنون، حضوری که دیگه هیچی! من همه تلاشمو کردم حتا گفتم اگه چند سال دیگه بیام چی؟ ولی میگفت جوابم منفیه چون هیچ حسی بهت ندارم..در مورد این که گفتید تو این زمان کم عشق بدست نمیاد هم کاملا با هاتون موافقم ولی چاره چیه باید سوخت وساخت..بازم ازتون ممنونم
موضوع اینه که شما میخواستین ازدواج کنین .نمی خواستین داستان لیلی و مجنون رو ثابت کنید که!!!
من خواستگارم ازم خواست 24 ساعت بهم زمان بدبم و دوباره فکر کنیم تا مطمین شیم بهم برخورد .گفتم باشه پس فعلا خداحافظ هر زمانی تصمیمت رو گرفتی تماس بگیر.که چند ساعت بعد تماس گرفت و کلی هم ابراز علاقه کرد.با این حال یکم ناراحتم هنوز!!! شما 3 ماااااه تماس نداشتین ؟!!!! کاملا واضحه که بر نمیگرده.
به نظر من سعی کنید مطمینش کنید که دوسش دارید هر چند دیگه بعد از 3 ماه سخت جواب میده!!
ایشالا مشکلتون حل شه :72:
خواستگار منم شرايطي مشابه شما داشت.اونم همين پيشنهادو بمن كرد.بعدش سر يك ماه رفت خواستگاري يه نفر ديگه!!!!مردم از انتظار .اخرشم اينطوري باخبر شدم ازش!! من فكر ميكنمبه اين خانوم برخورده باشه.فكر ميكنم قطعا مشكلاتي بوده كه اين پيشنهاد مطرح شده.دخترا مثل اقايون نيستند خيلي حساسترند.بنظرم به غرورش خيلي برخورده و خيلي انتظار كشيده.من پيشنهاد ميكنم يبار باهاش حضوري صحبت كنيد واين حرفارو مطرح كنيد.بگيد كه تمام اينكارها جهت اطمينان خاطرتون بوده و پيشنهاد مشاور بوده.سعي كنيد دلشو بدست بياريد.
موفق باشيد:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط زیبا خانوم
موضوع اینه که شما میخواستین ازدواج کنین .نمی خواستین داستان لیلی و مجنون رو ثابت کنید که!!!
من خواستگارم ازم خواست 24 ساعت بهم زمان بدبم و دوباره فکر کنیم تا مطمین شیم بهم برخورد .گفتم باشه پس فعلا خداحافظ هر زمانی تصمیمت رو گرفتی تماس بگیر.که چند ساعت بعد تماس گرفت و کلی هم ابراز علاقه کرد.با این حال یکم ناراحتم هنوز!!! شما 3 ماااااه تماس نداشتین ؟!!!! کاملا واضحه که بر نمیگرده.
به نظر من سعی کنید مطمینش کنید که دوسش دارید هر چند دیگه بعد از 3 ماه سخت جواب میده!!
ایشالا مشکلتون حل شه :72:
ممنون
اون 100% مطمئنه من دوسش دارم و منم 100% مطمئنم که بابت این قضیه بهش بر نخورده...
بعدشم چه اشکالی داره داستان لیلی و مجنون ثابت بشه حرف یه عمر زندگیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط wrecked
خواستگار منم شرايطي مشابه شما داشت.اونم همين پيشنهادو بمن كرد.بعدش سر يك ماه رفت خواستگاري يه نفر ديگه!!!!مردم از انتظار .اخرشم اينطوري باخبر شدم ازش!! من فكر ميكنمبه اين خانوم برخورده باشه.فكر ميكنم قطعا مشكلاتي بوده كه اين پيشنهاد مطرح شده.دخترا مثل اقايون نيستند خيلي حساسترند.بنظرم به غرورش خيلي برخورده و خيلي انتظار كشيده.من پيشنهاد ميكنم يبار باهاش حضوري صحبت كنيد واين حرفارو مطرح كنيد.بگيد كه تمام اينكارها جهت اطمينان خاطرتون بوده و پيشنهاد مشاور بوده.سعي كنيد دلشو بدست بياريد.
موفق باشيد:)
اون 100% مطمئنه من دوسش دارم و منم 100% مطمئنم که بابت این قضیه بهش بر نخورده...هرچیش بهش اصرار میکنم فایده نداره حتا گفتم میخوای چند سال دیگه بیام بیشتر فکراتو بکن گفت نه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط زیبا خانوم
دقیقا!
inception
هیچ کدوم از ما مشاور نیستیم (حالا شاید هم بعضی از دوستان باشن )
من خودمو می گم من مشاور نیستم ولی سعی می کنم خودم رو بزارم تو اون موقعیت و درک کنم شرایط رو..
با توجه به مساله ای که شما مطرح کردید این به ذهن ما می رسه که به اون خانوم برخورده و شما هم اگر در این تصمیمتون در رابطه با ازدواج با ایشون راسخ هستید و فکر می کنید که مورد مناسبی هست بازم تلاشتون رو بکنید و دست روی دست نزارید ........
بازم خواستگاری کنید.
در مورد اینکه حرف این مشاور درست بوده یا خیر من نظری ندارم چون علمی در این زمینه ندارم ولی!!!
با منطق خودم می گم چطور میشه بعد از 3 ماه عشق واقعی رو تشخیص داد!!
آیا اگر بعد از سه ماه جدایی شما از هم بازهم بین تون علاقه وجود داشت آیا این متضمن این هست که بعد از 30 سال هم این علاقه خواهد بود؟؟؟؟؟؟
حالا شما که بعد از سه ماه جدایی هنوز به ایشون علاقه مند هستید می تونید ادعا کنید که عاشق واقعی هستید؟میتونید ادعا کنید ده سال دیگه همین حس رو بهش دارید؟
اصلا چرا به ازدواج انقدر رویایی فکر می کنید عشق واقعی در طی زمان به وجود می اد
فر می کنید اونایی که اول زندگی عاشق واقعی هستند خوش بخت ترن؟؟؟
آیا تجربه چیزی عکس این قضیه نمی گه ...
اصلا ایا حساس وجوود عشق اولیه بین دو نفر موجب دوام و بقای اون زندگیه ....؟
باید این عشق و علاقه طی زمان به وجود بیاد .
برای شروع زندگی جذابیت در حد به دل نشستن کافیه و نیازی نیست شما کشته مرده هم دیگه باشید.
عشق واقعی بر اساس شناخت به وجود می اد
عشق واقعی با دیدن از خود گذشتگی ها برای هم دیگه ،زحمت کشیدن ها و تلاش ها در جهت آسایش هم دیگه در طی زندگی مشترک،به وجود می اد...
خوب شما هر دو عاقل و بالغ هستید و تحصیل کرده و در سنی نیستید که اوج احساسات باشه مثلا 17 سالگی!منطقی باید به این موضوع نگاه می کردید...تو اون سن خوب همه می گن ی مدت ازهم فاصله بگیرید شاید از سرتون افتاد چون انسان تو اوج احساساته ....
اگر هم واقعا این صحبت مشاور شما درست بوده باشه (که امکانش هست ) بهتر بود برای اینکه چنین مشکلاتی به وجود نیاد قبل این تصمیم شما و اون خانم هردو باهم پیش مشاور می رفتید و اون خانم هم صحبت های مشاور رو می شنید و در جریان کامل این تصمیم شما قرار می گرفت ...
--------------------------
ببخشید من جواب شما در مورد اینکه مطمئن هستید به ایشون بر نخورده الان دیدم!! و فهمیدم که بازم بهش اصرار کردید
خوب اگر از این قضیه مطمئن هستید که قضیه بر خوردن نبوده و تلاشتون هم برای خواستگاری مجدد کردید ولی بازم جواب ایشون همچنان منفیه
خوب ایشون رو فراموش کنید و خدا رو شکرر کنید که این 3 ماه جدایی بین شما افتاد تا متوجه بشید که ایشون به شما علاقه ای نداره
امید وارم خوش بخت باشید ...مطمئن باشید اینم قسمت نبوده و قسمت شما جای دیگست .
این طور که شما گفتید . این خانوم نظرشون قطعی هست
به نظرم شما کاملا منطقی پیش رفتید و تمام تلاشتون رو هم کردید..حتی اگر فرض کنیم این خانوم به خاطر فاصله ی 3 ماه که برای فکر کردن راجع به مسئله ی به این مهمی توافق کردید و حرف مشاور هم بوده هم از شما ناراحت شده باشن یه رفتار احساسی و نسنجیده بوده.
شاید حال شما رو کامل درک نکنم! اما خیلیها اینجا تجربه ی همچین شکستهایی رو داشتن
http://www.hamdardi.net/thread-7257.html
http://www.hamdardi.net/thread-12018.html
http://www.hamdardi.net/thread-19409.html
ببینین من نظر خودمو میگم...
دوست من که یه جورایی با هم نامزد بودیم با هم حدود 1 ماهه که کات کرده...حالا اگه بعد سه ماه بیاد بگه میخواستم ببینم عادته یا نه انچنان میزنمش که از جاش بلند نشه...مگه بازیچه هستن اون خانم؟؟..همین الان تنم می لرزه که اگه برگرده چی بگم؟!! جلو تمام خونوادم ابرومو برده بعد راحت و اسوده بیاد بگه میخواستم ببینم عادته یا عشق؟!!!! اون خانم از کجا مطمئن باشه که می تونه بهتون تکیه کنه؟ این چه رفتاریه اخه؟
پس اينجور كه داريد ميگيد حتما علاقه اي بهتون نداره ديگه.بايد وارد فاز فراموشي و ترك!!بشيد. براتون از خدا صبروتحملو ارزو ميكنم.