RE: مشکل در کنترل روابطم با آقایون
سلام آوین
من فرصت نکردم نظرات بقیه رو بخونم.
فقط پست طولانی اولت رو خوندم.
آوین جان بذار تو یه جمله مشکلت رو بهت بگم؛
اینجا ایرانه و فرهنگ و عرف خودش رو داره؛ این فرهنگ و عرف دوستی معمولی و کاری با آقایون جا نیفتاده.
سنت که بالاتر رفت و این آقایون اطرافت متاهل شدن، اوضاعت از این بدتر میشه. چون خانمهاشون اصلا درک نمی کنن که شوهرشون یه دوست معمولی داشته باشن.
آوین جون فکرت خیلی قشنگه و درست و من می پسندمش.
اما...
بر خلاف جهت اب نمیشه شنا کرد.
RE: مشکل در کنترل روابطم با آقایون
تی تی،
خواهش میکنم.
فرشته ی مهربان،
ممنونم از حرفهاتون.
خیلی بهم انرژی و امید دادید! واقعا درموندم مگه میتونم با همه ی آقایون قطع ارتباط کنم در حالی که من ارتباط سالم و تعامل رو دوست دارم... .
در مورد خدمت رسانی و مهربانی! درسته من همچین شخصیتی دارم، اما واقعا حد و مرز رو رعایت میکنم حتی با دوستان دخترم، همونطور که گفتم.
و هیچ رفتار یا حرف و برخوردی نمیکنم که ازش نیتی یا علاقه ای برداشت بشه. مگه اینکه از قبل تمایل به ارتباط داشته باشن و رفتار منو در باغ سبز برداشت کنن!
حتی گاهی ببینم فردی جنبه نداره اصلا اینطوری نیستم در مقابلش.
واسه همین درک این مشکل برام سخت شده.
در هر حال درست میگید، خیلی از آدمها فراموش کردن که پشت هر کمکی نیتی جز کمک نیست!!
پس باید ناچارا پا روی وجدان و دلم بگذارم!
از آسیبهای احتمالی بعدی جلوگیری کنم بهتره.
باز هم سپاس که منو به راهم مطمئن تر کردید.
:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
سلام آوین
من فرصت نکردم نظرات بقیه رو بخونم.
فقط پست طولانی اولت رو خوندم.
آوین جان بذار تو یه جمله مشکلت رو بهت بگم؛
اینجا ایرانه و فرهنگ و عرف خودش رو داره؛ این فرهنگ و عرف دوستی معمولی و کاری با آقایون جا نیفتاده.
سنت که بالاتر رفت و این آقایون اطرافت متاهل شدن، اوضاعت از این بدتر میشه. چون خانمهاشون اصلا درک نمی کنن که شوهرشون یه دوست معمولی داشته باشن.
آوین جون فکرت خیلی قشنگه و درست و من می پسندمش.
اما...
بر خلاف جهت اب نمیشه شنا کرد.
سلام دوست عزیز.
درست میگید.
ولی خب توی تعاملات با آقایون برا خیلی ها این مشکل من وجود نداره. نمیدونم شایدم اونا مثل من در مورد زیادی نزدیک شدن مردها و هر بگو بخندی کردن و درخواست و اینها مشکل ندارن فوقش درخواستو رد میکنن ولی در ادامه ارتباطشون چیزی کمتر از دوستی هم نیست و این باعث میشه آقایونم دیگه مشکلی نداشته باشن!! به چیزی که میخوان برسن.
شاید.. .
من البته نه تنها دوست دختری پسری منظورم نیست! بلکه دوستی به اون شکل رو هم نمیگم که خانومشون بخواد ناراحت بشه! صرفا تعامل کاری یا درسی! همین!
ولی خب گویا.... !
بعله درسته.
سپاس.