RE: می خوام جدا شم اما نمی تونم ........
ن.م عزیز تو که این همه صبر کردی بازم صبر کن
دوست عزیز این رو بدون که پسرا وقتی می گن که عاشقن دروغ می گن
هیج وقت توی زندگیت تا این اندازه به یه پسر اعتماد نکن
بزار راستش رو بگم که چطوری به این نتیجه رسیدم
من خودم از اون دسته از آدما بودم که هر روز یا یه پسر دوست می شد البته یه مدت کوتاه همچین مشکلی داشتم و شاید در یک لحظه 5 یا 6 تا دوست داشتم خودم دیگه کلافه شده بودم
البته دختر خوشگلی نیستم که بگم به خاطر خوشگلی ام دوست شدن
آدم بد حجابی هم نیستم اتفاقا به نظر دوستام از نظر حجاب عالی هستم( چادر می پوشم و هیچ وقت هم نذاشتم کسی یه تار موهامو ببینه)
اینکه توی این منجلاب افتاده بودم فقط یه مدت 1 ساله بود
تا اینکه یه روز بالاخره به خودم اومدم و گفتم آخه تا کی می خوای به این همه مسخره بازی ادامه بدی اونا که تو رو نمی خوان اونا همشون دنبال سرگرمی اند همشون رو یهو رد کرد و قسم خوردم که دیگه دور و بر هیچ پسری نرم تا موقعی که ازدواح کنم با خودم گفتم اینکه الان دارم خودم و اجساساتم رو بازیچه دست هر آدم بی سروپایی می دم یه جور خیانت به همسر آینده مه اگه بعد از ازدواجم بفهمم که همسرم با چند تا دختر دیگه دوست بوده مسلما ناراحت می شم خوب اون هم حق داره با کسی زندگی کنه که تموم وجودش مال خودشه
یه مدتی بهم سخت گذشت و ناراحت بودم ولی بالاخره همشون رو ول کردم موبایلم رو هم یه هفته خاموش کردم و هر کی ازم می پرسید چرا گوشیم خاموشه می گفتم خرابه دادم درستش کنن
من که همچین آدمی بودم و به این راحتی به هر کی دل می بستم بالاخره تونستم بر نفس خودم غلبه کنم
دوست عزیز شما هم اگه می خوای به آرامش برسی رهاش کن نمی دونی آرامشی که بعد از این جدایی داری چه حالی می ده انگار همه دنیا رو بهت دادن و می خوای بال در بیاری و پرواز کنی
اصلا نگران این نباش که اون ناراحت می شه یا اینکه ممکنه بلایی سر خودش بیاره و یا احتمال بدی که عاشقت شده
پسرا اگه عاشق بشن خودشون رو به آب و آتش می زنن تا به اون چیزی که می خوان برسن
مطمئن باش که نهایتا تا یه ماه دیگه همه چیز رو فراموش کرده و هیچی یادش نمیاد و حتی شاید تو رو نشناسه
RE: می خوام جدا شم اما نمی تونم ........
نقل قول:
نوشته اصلی توسط honarmand
خب خيلي خوبه كه شما اينقدر منطقي فكر مي كنيد ولي اگر خودتون هم موافق هستيد كه الان امادگي ازدواج نداريد بايد رابطه رو كم كنيد و يا قطع كنيد چون همانجور كه خودتون گفتيد هم از نظر احساسي بيشتر به هم وابسته مي شيد و جدايي سخت مي شه هم كنترل اين رابطه سختتر مي شه هم اينكه ممكنه شما خواستگارهاي خوبتون رو از دست بديد پس سعي كنيد منطقي فكر كنيد واگر واقعا اين مسئله را زود مي بينيد خودتون و درگير مسائل پيچيده تر نكنيد