RE: چرا به من خیانت کرد؟ میتونم با جداییش کنار بیام؟ چرا دست از دروغ برنمیداره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamdardi1390
از طریق بزرگتر ها و ریش سفید و اینا هیچ اقدامی کردین؟
همدردی عزیز
تا بحال دو نفر از بزرگترهای فامیل اومدن ولی به گفته ی خودشون همسر من اول ازشون نخواسته بلکه اونا خودشون اقدم کردن که باصطلاح با آشتی دادن ما ثواب ببرن . همین باعث شد حالِ من بدتر بشه چون دیدم حتی به بزرگترها هم خودش نگفته بلکه وتی اونها گفتن ما بریم یا نه ایشون هم مخالفت نکرده همین
مهربان جان
اتفاقا ممنونم که مستقیم و بی تعارف نظرت رو گفتی
دروغ چرا اصلا بدم نمیاد یه معجزه رخ بده و تمام زندگیم به حالت نرمالش برگرده . زمانی که فکر میکردم هیچکس از من عاشق تر نیست؛ اما اگه این اتفاق نیفته حداقل حقمه که بدونم آخه چی شد چطور این اتفاق مثل یه بمب زندگیمو منفجر کرد چطور اون آدم که حتی وقتی نگاهش نمیکردم حرکاتش رو میتونستم پیش بینی کنم اینقدررررر برام غریبه شد باور کنید توی دادگاه احساس کردم واقعا یکی دیگه است هیچی از اون آدمی که من میشناختم توش نبود
رزا عزیز
بینهایت بابت اتفاقی که در زندگیت افتاده متاسفم و احساست رو درک میکنم میفهمم که چقدر سخته من حتی از فکر کردن بهش قلبم درد میگیره.میدونم مثل کابوسه.میدونم دلت میخواد بیدار شی و ببینی این همش یه خواب بوده.اما عزیزم باید قوی باشی.این مرحله از زندگی هم با همه سختی هاش میگذره.خودت رو نباز و اصلا کوتاه نیا.یعنی جایی هم برای کوتاه اومدن نیست.شوهر شما حتی پشیمون هم نیست از کارش.دیگه شما چی کار میخوای بکنی؟اصلا چیکار میتونی بکنی؟فکز کن اگه اون جای شما بود و شما اینکارو باهاش میکردی چیکار میکرد باهات؟احساستو کاملا درک میکنم بلاخره کلی زندگی کردی باهاش.بهش عادت کردی.عشقی بوده.اما متاسفانه...
قوی باش.اصلا خودتو کوچیک نکن.سفت و محکم بیاست.وقتشه اگه همسرت هم این زندگی براش ارزش داره یه کاری بکنه براش.بذار اگه میخواد هنوزم این زندگی ادامه پیدا کنه اگه هنوزم عشقی مونده حداقل یه قدم برداره.محکم باش عزیزم.خودتو با این حرف اروم کن که اون لایق عشق شما نبوده.مطمئن باش در اینده نزدیک میفهمه که چه اشتباهی کرده.اما تو منتظر اون آینده نشین.خودتو نجات بده.اون اقا لایق شما و عشق شما نیست.موفق باشی
میدونم که خیلی جاها دیگه نمیشه کاری کرد یا باید بین بد و بدتر انتخاب کنی
اما قضیه اینه که اگه من ذهنم مشغوله برای اینه که
راستش بیانش سخته
اما فکر میکنم همسرم به خاطر یه اختلال مرتکب این کار شده
اینطور که من مطمئن شدم ایشون اعتیاد به خودارضائی داشته و داره
یه حسی بهم میگه ارتباطش با اون زن در حد اس ام اس و ... بوده و رابطه ی فیزیکی نداشتن (هرچند مطمئن نیستم)
توی روابط خودمون گاهی متوجه این مسئله می شدم که رفتارش شاید طبیعی نباشه اما چون تجربه ای به جز با اون نداشتم نمیتونستم قضاوت کنم و معمولا تسلیمش بودم
می گفتم اون یه مرده و بیشتر دیده در حالیکه من بی تجربه ام . حالا که از یکی دو نفر مشاوره گرفتم بهم گفتن کارهاش طبیعی نبوده
آخرین بار که خونه سر زدم (وقتی نبود) و کامپیوترش رو چک کردم پُرررررررررررر بود از عکسها و نوشته های واقعا وحشتناک نه تنها عکسهای غیراخلاقی بلکه مثلا عکس رابطه ی زنها با حیوانات و ...
همین ها باعث میشه هر روز بیشتر سردرگم بشم و بخوام بدونم چی واقعا زندگیمو از هم پاشید
میل اون به خود ارضائی؟ و اینکه اون زن با پیامهاش باعث می شد اون بهتر و با لذت بیشتری عادتش رو انجام بده؟ یا نه واقعا به اون آدم علاقه داشته؟ و تمام حرفاشون ریشه ی عاطفی داشته؟ (این خیلی برام مهمه که بدونم)
از کارشناس ها خواهش می کنم چون کمی مسئله ی من پیچیده تره بهم کمک کننن واقعا گیر کردم لحظات سختی رو میگذرونم روزی چند بار میام اینجا تا نظرات مشاوران با تجربه رو بدونم اما ...
بهرحال پیشاپیش ممنونم ازتون
تازه از دادگاه اومدم
با دروغهاش داره همه چیزو به نفع خودش تموم می کنه
عشقمو که ازم گرفتن زندگیم که از هم پاشید اسمم داره رو زبون فامیل می چرخه که شوهرش با یکی دیگه بوده حقمو هم نمیتونم قانونی بگیرم نمیدونم زنده بودنم چه فایده داره به جز غصه واسه پدر و مادرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rosa91
تازه از دادگاه اومدم
با دروغهاش داره همه چیزو به نفع خودش تموم می کنه
عشقمو که ازم گرفتن زندگیم که از هم پاشید اسمم داره رو زبون فامیل می چرخه که شوهرش با یکی دیگه بوده حقمو هم نمیتونم قانونی بگیرم نمیدونم زنده بودنم چه فایده داره به جز غصه واسه پدر و مادرم
عزیزم شما الان مطمئنی که صد در صد میخوای جدا شی؟ تصمیمت قطعیه؟
[/quote]
تصمیمت قطعیه؟
[/quote]
همه چیز داره منو به همین سمت می بره. پشیمون که نیست. شکایت هم که ازم کرده .منم مجبور شدم شکایت کنم.
نتیجه ی این همه چی میشه؟ انگار همه چیز برخلاف قصه ها به نفع ادم بدها تموم میشه. اون تو دادگاه هر چی دروغه میگه و میره با دختری که ...
فقط موندم چطور یهو همه چیز به هم ریخت
الان دادگاه شما برای چی هست؟
کی شاکیه؟
خواسته اش چیه؟
شوهرتون درخواست طلاق داده؟
چرا نمی تونی حقت را بگیری؟ مهریه و جهیزیه ات را می تونی بگیری. قانونی هم هست.
تا بحال دو نفر از بزرگترهای فامیل اومدن ولی به گفته ی خودشون همسر من اول ازشون نخواسته بلکه اونا خودشون اقدم کردن که باصطلاح با آشتی دادن ما ثواب ببرن . همین باعث شد حالِ من بدتر بشه چون دیدم حتی به بزرگترها هم خودش نگفته بلکه وتی اونها گفتن ما بریم یا نه ایشون هم مخالفت نکرده همین
رزای عزیز
من احساس می کنم کمی برای شکایت و دادگاه بازی و این حرفها با شتاب عمل کردی ..همینکه شوهرت مخالف نبوده که کسی میانجی گری کنه نشانه خوبی هست ..اگر تصمیمش برای جدایی قطعی بود حتی اجازه نمی داد کسی وارد داستان شما بشود ...یک کم صبور تر باش و عجله نکن .شکایت بازی فقط حرمت ها رو از بین می بره .بذار اگر هم اقدامی برای جدایی باشه از سمت ایشون پیش بره ..شما بهتره مدتی به حال خودش رهاش کنی و مهاجمانه برخورد نکنی .البته اینو میگم چون شما شوهرت رو دوست داری وگرنه اگه علاقه ای نداشتی شک نکن این شرایط شرایط مناسبی برای یک زندگی نبود....
این نظر شخصی منه .شاید درست نباشه.موفق باشی عزیزم
نتیجه ی این همه چی میشه؟ انگار همه چیز برخلاف قصه ها به نفع ادم بدها تموم میشه. اون تو دادگاه هر چی دروغه میگه و میره با دختری که ...
فقط موندم چطور یهو همه چیز به هم ریخت
[/quote]
رزا خانم خواستم بهتون بگم این موضوعی نیست که شما بخوای بهش فکر کنی و عذاب بکشی به این فکر کن که از اوش هم همه چیز به هم ریخته بوده فقط شما فکر میکردی همه چیز خوب و درسته!
فکر میکنم مشاور حضوری بهتر جواب بده چون شما اینجا خیلی از جزییات رو نمیتونی بیان کنی و قضاوت و نظر دادن سخت میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پیدا
الان دادگاه شما برای چی هست؟
کی شاکیه؟
خواسته اش چیه؟
شوهرتون درخواست طلاق داده؟
چرا نمی تونی حقت را بگیری؟ مهریه و جهیزیه ات را می تونی بگیری. قانونی هم هست.
پیدا جان سلام
تو پست های قبلی هم گفتم من که خونه رو ترک کردم منتظر بودم تا بیاد و اظهار پشیمونی کنه اما نیومد و دیدم به خاطر عدم تمکی از من شکایت کرده ( اگه مردی این حکم رو بگیره یعنی اجازه ی ازدواج دوم پیدا می کنه و مسئولیتی در قبال همسر اولش دیگه نداره) منم برای دفاع از خودم و اینکه بگم خونه رو الکی ترک نکردم مجبور شدم بخاطر رابطه ی نامشروعش و ندادن نفقه ازش شکایت کنم. اما هر بار میره و کلی دروغ تحویل میده.
من اصلا مطالبه ی مهریه نکردم چون بنظرم خیلی زود بود . آره جهیزیه و مهریه ر و میتونم بگیرم ولی چه فایده داره اگه اونا رو بگیرم و مجبور باشم به همین زندگی با خیانت و بدون پشیمونی ادامه بدم؟ اگه نتونم ثابت کنم باید باهاش ادامه بدم من این طرف بلاتکلیف و ایشون هم اون طرف پی خوش گذرونیش
f_z عزیز ممنون از جوابت
موضوع اینه که متاسفانه میدونم چرا بزرگترها رو از اومدن و پادرمیونی منع نکره
بشدت به حرف مردم اهمیت میده هم خودش هم خانواده اش تقریبا مطمئنم که برای این که تو فامیل نگن مقصر اون بوده که نخواسته آشتی کنه اجازه داده بیان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فکور
.... از اوش هم همه چیز به هم ریخته بوده فقط شما فکر میکردی همه چیز خوب و درسته!
فکر میکنم مشاور حضوری بهتر جواب بده چون شما اینجا خیلی از جزییات رو نمیتونی بیان کنی و قضاوت و نظر دادن سخت میشه
فکور عزیز سلام
بنظرم از اول همه چیز اینطور نبود: ما روزهای خوب هم با هم داشتیم. واسه همین ذهنم پر از سواله کسی که توی حنابندون و عروسی چندین بار دست عروسش رو ببوسه و ازش تشکر کنه . وقتی بعد از ازدواج ازش میپرسیدم اگه کمبودی تو زندگیمون هست بهم بگو اون محکم و قاطع می گفت هیچی. حتی تا همین چند ماه پیش طوری با من رفتار می کرد فکر می کردم یه شاهزاده ام. منم خواشحال بودم و سردی های این اواخر رو به حساب کار و .. میذاشتم که دیدم نه اینطور نبوده
مشاوره ی حضوری خودم تنها یک بار رفتم بهم گفت جدا شو
بازم ممنون میشم اگه یه مشاوره ی ماهر بهم معرفی بکنید خودم که الان گیجم و نمیدونم کی خوبه کی بد
باز ممنون از جوابهاتون