RE: زندگی نابود شده یک نفر!!
سلام آمیس عزیز:72:
به نظر من بهتره که اول با ایشون همدردی کنید و به هیچ وجه قصد نصیحت و حل کردن مشکل رو نداشته باشید، اما مثبت همدردی کنید، یعنی اگه از چیزی گله کرد بهش بگین تو حق داری اما خدا بزرگه و ... . بعد که شرایط ایشون بهتر شد ازش بخواین که با هم مشکل رو بررسی کنید. فقط سعی کنید طوری پیشنهاد بدین که انگار این پیشنهاد از طرف ایشون هم هست. خیلی منطقی همه چیز رو مطرح کنید. اگه دیدید حوصله ادامه بحث رو نداره ( که امیدوارم اینطور نباشه) بحث رو به بعد موکول کنیم یا ادامه صحبت رو به ایشون بسپارین...
طوری مطرح کنید که ایشون متوجه بشن این مشکلات رو اکثر دخترها و پسرها دارن مخصوصا اونهایی که خودشون همدیگه رو پیدا می کنن. اگه راضی شدن که مشکل رو حل کنن من از تجربه خودم براتون می گم چون من هم موردی مشابه رو گذروندم .
امیدوارم موفق باشید:72:
از دوستانی که وقت گذاشتن و نظر دادن ممنونم!!
اولش سعی کردم آرومش کنم!!
بعدش طوری برخورد کردم یعنی می تونه با من درد و دل کنه!!
هیچ حرفی و هیچ تاییدی یا هیچ تکذیبی برای کاراش و تصمیماش نکردم!!
دیروز نزدیک 3 ساعت حرف زدیم!!
فقط نظراش رو شنیدم!!
طوری برخورد کردم که بتونه اعتماد کنه و خودش رو خالی کنه!!
و خوشبختانه از اون حالت خشمگینی که داشت تا حد زیادی فاصله گرفت!!
هرچند دیگه زیاد ارتباط نداریم!!
ولی تونستم ازش قول بگیرم که دیگه هر اتفاقی (تاکید می کنم هر اتفاقی) افتاد فکرش به این مسیر بر نگرده!!
حالا بقیه ماجرا به عرضه ی من مربوط می شه که بتونم پدر و مادرش رو راضی کنم یا نه!!
ولی خوب اگر هر اتفاقی بیافته حداقل عذاب وجدان ندارم که تو اون شرایط تنهاش گذاشتم!!
(هرچند خداحافظی برام حکم مرگ رو داره ولی به این شرایطی که داشت ترجیح می دادم)
امیدوارم تو بازدید های جسته گریخته ای که خواهم داشت بیشتر آشنا بشیم
خدانگهدار
امیدوارم که موفق باشید:72:
یه سوال دارم / شما عاشق این خانم هستید ؟ مطمئنی ؟ اونو برا خودت میخوای ؟ یا اینکه اونو به خاطر خودش میخوای ؟
لطفا با کسی که مشکل پیدا کرده هیچوقت از خودکشی حرف نزن و تهدیدش نکن ! بهش برس و نزار تنها بمونه / تو حرفات عصبانیش نکن / براش از آینده صحبت کن و و عشقتو بهش نشون بده / نازشو بکش / بزار هر چی اون میگه بشه و مخالفت نکن / قرار بزار باش و برو از نزدیک باهاش حرف بزن و یا حداقل بهش بگو دوام نداری و نمیتونی نبینیش / ازش خواهش کن و برو جلوی خونشون یه نگاه ببینش / خیلی کارا میشه انجام بدی و این مشکل واقعا حل شدنی هست ! براش عطری ادکلنی گلی چیزی بخر / بهش بگو با کس دیگه ای ازدواج کنه تو هم تا آخر عمر مجرد خواهی موند / تهدید نکن و بیوفت به پاش / تو دوستی غرور معنی نداری خودتو بخاطرش بشکن / تو الن میتونی کمکش کنی !
خودت شروع کردی و خودت باید جمعش کنی من هم در خدمت شما هستم / مسئله رو با خانوادت در میون بزار و بخوا اونا برن خواستگاری
من احساس میکنم تو بهش بدی کردی یا کارای بچه گانه انجام دادی ازت زده شده
خلاصه اینکه این حرفا نظر شخصی من هست / من درخدمتم