RE: می خوام برای شروع زندگی مشترک آمادگی پیدا کنم.
نازنین جان فقط خواستم بگم نه، ترس تو مسخره نبوده. یعنی برای شخصیت تو مسخره نبوده...
تو یک بار با اعتماد وارد خانه کسی شدی... اولش به حرف هاش خندیدی و عمق مطلبش رو نگرفتی.... بعد که آسیب روحی دیدی، فهمیدی منظورش واقعا چی بوده.
خوب این تو ذهن تو هست. ضمیر ناخودآگاه در شرایط مشابه (خانه هیچ کسی جز اون پسر نبوده. مادرش خواب و مریض بوده) شروع میکنه به ترسیدن از اتفاق مشابه. اینبار سعی میکنه حرف ها رو همون طوری که هستن بشنوه، و حتی عمیق ترش کنه ---> وقتی میگه میخوام سرت رو ببرم، واقعا همین رو میشنوی. حتی عمیق ترش میکنی.
فقط خواستم بگم ترس هات مسخره نیست.
بله اینم از آخر و عاقبت سریال های ماورایی ماه رمضان
اینم داشته باش از من که ما ایرانی ها تو خونمونه که توهم توطئه داریم
حداقل تو یک دوره ای از زندگی این افکار سراغ ما میاد
تو یک بار شکست خوردی از اون به عنوان یک تجربه استفاده کن ماها که نمی دونیم حتی اون پسر فامیلت هم ممکنه خوبی هایی زیاد داشته باشه که پشت احساساتی بودن و بچه بودنش پنهون بشه و یا بالعکس
:305:
من کاری ندارم کیو انتخاب می کنی
فقط تزسای موهومیتو بر طرف کن
اینطوری تمرکزتو برای شناخت از بین میبری:72:
نمی دونم شیطون بیکار نیست که مثل فیلما و ............ ظاهر بشه در اکثر موارد این ماها هستیم که دنبالش راه افتادیم و آبروی اون بیچاررم می بریم
[align=justify]سلام
ترسی که در شما به وجود اومده ناشی از یکی دو تجربه تلخ بوده که چون انتظارش رو نداشتین بر شما اثر هیجانی شدیدی گذاشته. به طور مثال، اگر نامزدتون به شما دروغ نگفته بود(با توجه به اینکه ظاهرا عقد موقت هم بودین) و روراست خواسته اش رو مطرح کرده بود، شما احتمالا چنین واکنشی نشون نمی دادین. شاید چون نامزدتون حس کرده بوده که شما از این مسائل فراری هستین دست به دروغگویی زده
چند نکته رو لازمه بدونیم:
1. همه پسرها مثل هم نیستند. اگرچه بدون تردید پسرهایی هستند که قصد لذت طلبی جنسی دارند، اما این رو نمیشه به همه تعمیم داد
2. هر کاری روش و اصولی داره. ازدواج کردن راه و رسمی داره. باید از طریق خانواده ها صورت بگیره. هر آقایی که می خواد بیاد خواستگاری، باید رسما از طریق خانواده اقدام کنه و مراسم تحقیق و شناخت زیر نظر خانواده ها صورت بگیره. اینطوری خیالتون راحت تر خواهد شد و ترس کمتر میشه
3. آرایش و تیپ زدن برای مرد نامحرم تحریک کننده هست. مسلما مردهایی پیدا میشن که با دیدن تیپ یا آرایش خاصی فکرهای مخربی به ذهنشون خطور میکنه. این نکته رو بسیاری از خانمها مورد توجه قرار نمیدن. مردها حتی روی نوع نگاه هم حساسند و در برخورد با نامحرم رعایت حریم بسار ضروریه. هر چه دختر سنگینتر و نجیب تر باشه، احتمال اینکه مورد سوء استفاده ... قرار بگیره قطعا کمتر خواهد شد
پس به طور کلی، به نظر من این ترس ناشی از تجارب قبلی هست و میتونه با اقداماتی که در بالا ذکر شد با و پیش رفتن اصولی در امر ازدواج قابل حل هست ان شا الله
[/align]
سلام بر نازنین عزیز:72:
امیدوارم حالت خوووووووب باشه...
عزیزم من چند تا نکته به نظرم رسید
یکی این که از بچگی یه چیزهایی تو مغز ما فرو کردند،دلیل بر این نمیشه همشون درست باشن
مثلا ترسی که خودم داشتم رو بهت میگم:
دبستان بودم نوار سیاحت غرب یا شرق اومده بود...
معلم پرورشیمون اونو میذاشت و برقا رو خاموش میکرد...
ما هم سرامون رو میذاشتیم رو میز و های های گریه میکردیم..
نمیدونی من چه ترسی داشتم و تا الان هم اثراتش به نظرم مونده،اما سعی میکنم کنترلش کنم
حالا اینی که گفتم مثال بود اما در مورد ترسات سعی کن کنترلشون کنی و منطقی بهشون نگاه کنی،شاید لازم نباشه خیلی روشون فوکوس کنی....(البته این نظر منه،چون بد تر میشن)
دیگه این که در مورد خواستگارات،
به نظر من خودت باش
اصلا به خاطر دیگری خودت رو تغییر نده
البته تو زندگی باید انعطاف هم داشت
تو باید این رو در خواستگارت ببینی که میتونه کمی انعطاف پذیر باشه
و هم چنین خودت البته،منظورم اینه که به این تفاهم برسید که به نظرات هم احترام بذارید
یعنی مثلا در مورد لباس پوشیدنی که گفتی این رو در خواستگارت ببینی که مثلا در مورد لباس پوشیدنت بهت حق انتخاب میده و به نظراتت احترام میذاره یا نه اما اگه نظرش با تو فرق میکنهو در کمال احترام نظرش رو بهت بگه خیلی خوب میشه
منظورم اینه که حالت تحمیل نداشته باشه،یعنی بگه حتما باید این جوری باشی و...
وقتی دو نفرتون به نظرات هم احترام بذارید ناخودآگاه میبینی در مورد اون مسئله مشکلی نخواهید داشت...
این رو در طرف مقابلت جستجو کن که چه قدر براش این احترام گذاشتن به طرف مقابل واسش مهمه....
در حرف هم نه ،در عمل نگاه کن...
به نظر من بیشترین اختلافات با این نکته حل میشه...
ولی تو بعضی مسائل که ممکنه چیزهای مهم تری داشته باشه ، مثلا ارتباط زناشویی که با هم خواهید داشت شاید اگه به طرف مقابلت نگاه کنی که چی میخواد مثلا دوست داره چه لباسی بپوشی، اگه تو رعایت کنی رابطه ی خیلی بهتری رو با هم خواهید داشت.
نترس نازنین جون،ارتباط برقرار کن،تو همین ارتباط با خواستگارات هست که قدرت تشخیصت بیشتر میشه
واقعا بعد از ارتباط با خواستگار های مختلف هست که میتونی تشخیص بدی چه خصوصیاتی واست مهم ترن و از چه چیزهایی میتونی بگذری
پس با چشم باز تک تک خواستگارات رو بررسی کن،خودسانسوری نکن،مطمئن باش یک نفر آرزوشه همسری داشته باشه با خصوصیات تو.....مطمئن باش
پس نترس ،ارتباط داشته باش،البته تو خودت استادش هستی دیگه،میدونی ارتباط باید کنترل شده و زیر نظر خانواده ها باشه تا مشکلی پیش نیاد...
من از پارسال تا امسال خیلی فرق کردم ،خیلی زیاد
واقعا تعجب میکنم،این هم به خاطر خواستگار هایی بوده که واسم میومدند و بررسیشون میکردم،
خیلی فکرم رو باز کرد،فهمیدم من چی میخوام از یه زندگی مشترک....
واسه همین به تو هم میگم ارتباطتت رو داشته باش و برو جلو و با دید باز انتخاب کن...:72:
یه چیز دیگه به نظرم رسید ...
همه ی اینا در صورتی درست هست و میشه بهشون اعتماد کرد که بدونی طرف صداقت داره...
صداقت هم یکی از اون آیتم های مهمه که به نظر من همه چی رو تحت الشعاع قرار میده...
عزیزم می دونی خیلی دوست داشتم پیشم بودی تا از تجربه خودم برات بگم. خیلی از خصوصیات و شرایطت مثل اونموقعی هست که می خواستم ازدواج کنم.
می دونی چطور می تونی خودت رو دوست داشته باشی و احتمال خطا در انتخابت رو کم کنی؟بببین نازنین من اگر جای شما بودم (بهتره بگم بر می گشتم به 7 سال پیش خودم)
1-حتما حتما سعی می کردم قبل از شناخت خواستگارم خودم رو خوب خوب بشناسم. خط قرمزهای خودم رو دقیق بشناسم. به طوری که بتونم روی کاغذ اونها رو لیست کنم. خواسته هام رو بشناسم. اعتقادات و باورهای خودم رو بشناسم. شک های خودم رو بشناسم. بدونم از خودم چه انتظاری دارم. (عزیزم اینو گفتم چون احساس می کنم هنوز در مورد خودت و خواسته هات شناخت مستحکمی نداری ، یا حداقل نمی تونی خودت رو همونطور که خودت خودت رو میشناسی به دیگران بشناسونی)
2- هر معیاری که برای ازدواج در نظر گرفتم سعی کنم هماهنگی بین اونها با شخصیت و باورهای خودم و خانوادم وجود داشته باشه. دقیق . یعنی اینطور نباشه که مثلا من دوست داشته باشم خودم در مهمانیها برقصم ولی بگم دوست دارم همسرم در این مورد ادم سر یزیری باشه یا بلعکس.متوجه منظورم میشی؟
3- سعی می کردم همونطور که خودم خودم رو می شناسم به دیگران بشناسونم .
4- در مورد اینکه می گی دوست داری کسی که می خواهی باهاش ازدواج کنی خوب دربارت قضاوت کنه. اینجا هم باید یک مرزهایی برای خودت مشخص کنی. تا کجا و با حداکثر چه هزینه ای حاضری این قضاوت خوب رو داشته باشی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شوکا
وقتی دو نفرتون به نظرات هم احترام بذارید ناخودآگاه میبینی در مورد اون مسئله مشکلی نخواهید داشت...
این رو در طرف مقابلت جستجو کن که چه قدر براش این احترام گذاشتن به طرف مقابل واسش مهمه....
در حرف هم نه ،در عمل نگاه کن...
به نظر من بیشترین اختلافات با این نکته حل میشه...
سلام شوکایی خوشحال شدم اومدی :46:
عزیزم این حرفت کاملا درسته و منم این رو قبول دارم ولی بعضی وقتها هست که تفاوت در نظرات به قدریه که چیزی که برای تو ارزشه برای دیگری مسخره است و چیزی که برای دیگری ارزشه برای من خیلی بی ارزشه....تو این مواقع نمیشه به نظر هم احترام گذاشت،
خوب تو این شرایطه که سخت میشه و آدم قبل از ازدواج باید به این نتیجه برسه که تو اون مسائل هم نظرن یا نه!!!!
ولی حق با شماست من تصمیم گرفتم همونی باشم که هستم وبرای اینکه رابطمون خوب بمونه و به نتیجه برسه مثل آدمای منفعل عمل نکنم و از اول بگم که من این نظرات رو دارم و رو حرفمم هستم.
مثلا در مورد لباس پوشیدن این چیزی هست که الان به ذهنم من رسیده ولی درمورد نامزد قبلیم که من هیچ وقت نپرسیدم ازش نظرش در مورد لباس پوشیدن چیه؟
و خوب اونم چیزی نگفت ولی بعدش دیدم خیلی جزئی نگره حتی تو لباس پوشیدن...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
عزیزم می دونی خیلی دوست داشتم پیشم بودی تا از تجربه خودم برات بگم. خیلی از خصوصیات و شرایطت مثل اونموقعی هست که می خواستم ازدواج کنم.
سلام عزیزم ممنونم از وقتی که می زاری
می دونی چطور می تونی خودت رو دوست داشته باشی و احتمال خطا در انتخابت رو کم کنی؟بببین نازنین من اگر جای شما بودم (بهتره بگم بر می گشتم به 7 سال پیش خودم)
1-حتما حتما سعی می کردم قبل از شناخت خواستگارم خودم رو خوب خوب بشناسم. خط قرمزهای خودم رو دقیق بشناسم. به طوری که بتونم روی کاغذ اونها رو لیست کنم. خواسته هام رو بشناسم. اعتقادات و باورهای خودم رو بشناسم. شک های خودم رو بشناسم. بدونم از خودم چه انتظاری دارم. (عزیزم اینو گفتم چون احساس می کنم هنوز در مورد خودت و خواسته هات شناخت مستحکمی نداری ، یا حداقل نمی تونی خودت رو همونطور که خودت خودت رو میشناسی به دیگران بشناسونی)
[b]دقیقا درست میگی دلجو ...:46: چشم انتظارات و خواسته های خودم رو لیست می کنم
ولی میدونم مهمترین انتظارم از طرف مقابلم چیه
اینکه آدم جذابی باشه در مجموع
نه اینکه به دلم بشینه فقط .یعنی فکر می کنم زندگی با فردی که از نظر ظاهری و رفتاری جذابیت های لازم رو داره زندگی باهاش هیجان انگیز و قشنگه....و اگر هم مشکلات دیگه ای باشه من می تونم به خاطر اون حس هیجان انگیزی که برام داره تحمل کنم مشکلات رو.
از طرف دیگه دیدم که در مورد نامزد قبلیم این جوری نشد و نتونستم تحمل کنم
ولی بازم در انتخابم تحت تاثیر جذابیت رفتاری اون شخص قرار میگیرم.
4- در مورد اینکه می گی دوست داری کسی که می خواهی باهاش ازدواج کنی خوب دربارت قضاوت کنه. اینجا هم باید یک مرزهایی برای خودت مشخص کنی. تا کجا و با حداکثر چه هزینه ای حاضری این قضاوت خوب رو داشته باشی؟
البته فقط در مورد کسی که ازش خوشم اومده این جوریم ها
مثلا نسبت به فامیلمون همون که هستم رو نشون میدم ولی نسبت به این همکارم سعی میکنم باهاش تا حد ممکن همسو شم
:46: آره واقعا چه کاریه................این هارو الکی نمی نویسم واقعا تصمیمم اینکه ازاین به بعد خودم رو باهمون شخصیتی که هستم به همکارم بشناسونم واون هم می تونن هر قضاوتی راجع به من داشته باشن
ویا اصلا پشیمون شه.
بزار ی مثال بزنم عزیزم
مثلا در مورد روزه گرفتن من از سوم دبستان از سن تکلیف روزه گرفتم و تحت هیچ شرایطی روزه مو نخوردم.ولی همین همکارم در مورد روزه به من گفت امسال خیلی طولانیه وسخته
و خیلی تاکید کرد که ی وقت روزه نگیرم .و گفت برم دکتر هم همین رو به من میگه..و می گفت تو ضعیفی روزه به هیچ وجه برات واجب نیست
در حالیکه من خوب هر سال گرفتم و هیچ وقت هم مشکل برام ایجاد نکرده یعنی بی حالی عمومی رو شاید ولی مشکل خاصی نداشتم که بگم توان روزه گرفتن رو ندارم و خیلی برام سخته که بخوام نگیرم.ولی اصلا این مسائل رو بهش توضیح ندادم و گفتم آره منم سعی می کنم ی روزایی به خودم استراحت بدم وهمرو نگیرم.
یعنی نتونستم بهش بگم چرا از خودت فتوا میدی!!!و واجبه که بگیرم
عزیزم اینکه میگی دوست داری ادم جذابی در مجموع برات باشه و فکر می کنی این باعث میشه بعدا با مسائل مورد تفاوت راحتتر کنار بیای، می خواستم بگم جذابیت برای یک مدت باعث میشه بتونی با مسائل کنار بیای. بعد از یک مدت این واقعیات و باورهای شما دو نفر هستند که باید بتونند با هم کنار بیایند.
دوم اینکه قرار نیست فقط یک ماه با کسی زندگی کنی که بخواهی کنار بیایی. قراره به امید خدا یک عمر کنار هم باشید. منظورم از هزینه و خواسته این بود که ببین ایا میتونی اونطور که خودت رو الان به خواستگارت نشون بدی برای بقیه عمرت هم همونطور خودت رو نشون بدی؟
بعضی وقتها ادم وقتی میبینه خواستگارش براش جذابیت داره می ترسه که نکنه دیگه خواستگاری که اینطور برام جذاب باشه پیدا نشه. برای همین اونطور که باید خواستگارشو برای یک عمر زندگی محک نمی زنه.
بعضی از دختر ها و پسرها فکر می کنند اگر خواستگارشون رو از بعضی جهات پسندیدند از جات دیگر که نمی پسندن می تونند بعد از ازدواج تغییر بدهند. برای همین بهتره قبل از ازدواج ادم قسمتهایی از خصوصیاتی که قابل تغییر نیستند رو برای خودش دقیق مشخص کنه تا در عکس العمل هاش به طرف مقابل نشون بده. مثلا اگر شما هیچوقت قصد نداری با یک بهانه روزه ات رو بخوری و در این مورد باور قوی داری باید نشان دهی که در این مساله قابل تغیر نیستی. اما با عکس العملی که شما به خواستگارت نشان دادی دقیقا عکس این مساله را نشان دادی (خودت را وارونه نشان دادی). پس اگر فردا روزی در زندگیت دیدی همسرت دارد با تو درگیر می شود برای تغییر باورهایت تعجب نکن. چون خودت از قبل در این مورد چراغ سبز نشان دادی.
سلام دلتنگ عزیزم
خیلی ممنونم از راهنمایی های خوبت
و از راهنمایی های بقیه دوستان
سعی می کنم خودم باشم و افکار منفی ودلهرره آور به دلم راه ندم و توکلم به خدا باشه
برای خودم ی چهارچوبی داشته باشم که خط قرمزهاش مشخص باشه و انعطاف داشته باشم ولی فقط تا مرز اون خط قرمزها
نه اینکه برای خوب نشون دادن خودم در نظر دیگری اون خط قرمزم در حرف زیرپا بزارم وبعدا در عمل کم بیارم
از همه ممنونم:72: