نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanjab
لطفا جواب اين سوال رو بده . براي ما هم ندادي بشين و منطقي براي خودت جواب بده
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanjab
لطفا جواب اين سوال رو بده . براي ما هم ندادي بشين و منطقي براي خودت جواب بده
با عرض سلام به شما خواهرم مهسا خانوم
عقد موقت را ما نمي توانيم كاملا رد كنيم و مي تواند در مراحل ازدواج جائي داشته باشد كه اشاره مي كنم ، اما در موردي كه شما فرموديد براي شناخت ، هرگز پيشنهاد نمي شه ، خود ايجاد محرميت ، خواهي يا نخواهي زمينه اي ورود احساسات است ، و هر وقت احساسات در فرايند شناخت دخيل گردد مطمئن باشيد چشم و گوش انسان را مي بندد و فقط به ظواهر پرداخته مي شود ... و آنچه نبايد پيش آيد ، پيش خواهد آمد ...
اما جايگاه عقد موقت زماني است كه شناخت صورت گرفته و ...... همه كارها شده ،
حال براي عقد دائم برنامه ميريزند و مي خواهند بروند خريد و سائر برنامه ها ، براي اينكه راحت بتوانند به خريد و سائر برنامه ريزي ها برسند ، و براي اينكه خدائي ناكرده گناهي صورت نگيرد و يا عروس و داماد بتوانند دست هم رو بگيرند و به خريد بروند و ... :310::310: پيشنهاد مي شود آنهم به صورت بسيار كوتاه و با آگاهي خانواده هاي هر دوطرف و در حضور ديگران ، ولي در غير اينصورت هرگز و هرگز پيشنهاد نمي شود ....
پس هرگز قبول نكنيد و اگر اصرار كردند ايشان بر اين مورد ، بدانيد مسئله ديگري در كار است ...
به اميد موفقيت شما
:72::72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهسا1989
میشه بگید به چه نتیجه ای می خواهید برسید که بدون ازدواج موقت نمیشه؟!
به نظر من صحبتهاتون بوی احساسی شدن میده که با توجه به سن وسالتون و شرایط آقا طبیعی است؟!
و احتمالا نگران هستی که اگه بگی نه ایشون را ازدست بدی ولی این را بدان و مطمئن باش
اگه حالا بره هزار بار بهتر از اینه که بعد از صیغه موقت بره؟!؟!
خب الان صحبتای همه ی دوستان بر اساس وجهه اجتماعی و عرفی این مسئله ست. شاید چون تو جامعه جا نیفتاده، ولی این رو هم در نظر بگیرید که ما تو مسائل اصلی به توافق رسیدیم و صحبتامون رو کردیم. و اطمینان های لازم و اولیه رو از همدیگه به دست آوردیم ، همونطور که گفتم نزدیک به یک سال هست که با اطلاع خونواده ها در ارتباط هستیم (به صورت اینترنتی ، تلفنی و جلسات خونوادگی)
ولی اینکه اومدم این سوال رو تو اینجا مطرح کردم برای شنیدن نظرات دیگران و درست تصمیم گرفتنه چون خودم داشتم با خودم فکر می کردم که این شناخت رو خب از اونجا که ما تقریبا به توافق رسیدیم میشه همون با عقد دائم و دوره نامزدی به دست آورد!
خوب عزیزم کسی که نمی گه اون شیاده ولی تو باید محتاط باشی
ببین اصلا اون اقا رو ول کن .رو خودت هم تاثیر می زاره روت وقتی حس می کنی با یک نفر محرم شدی حست نسبت بهش عوض میشه
اصلا نمی تونی درست فکر کنی
فکر می کنی دیگه همه چیز تموم شده
یادت می ره فقط می خواستین بیشتر هم دیگه رو بشناسید
و محبتش تو دلت چند برابر میشه.اینا ی حس نا خود اگاهه که تو ادم به وجود می اد. و نمی زاره ادم منطقی باشه.
بعدش مهسا مثلا شما صیغه محرمیت خوندید بعدش نشد که باهم ازدواج کنید یعنی تو مرحله شناخت فهمیدید که به درد هم نمی خوردید...اصلا هیچ اتفاق خاصی هم بینتون نیفتاد حتی دست همم نگرفتید ولی این تو ذهن تو می مونه ..و میشه ی موضوع اذیت کننده که زجرت می ده ...در حالی که اگر ی خواستگار عادی بهم بخوره انقدر اذیتت نمی کنه .
من نگران از دست دادنشون نیستم چون اولا تو این مدت از بابت راسخ بودنشون تو تصمیم مطمئن شدم ،دوما حتی اگه ایشون بخوان به خاطر این مسئله به فرض منصرف شن بازم من چیزیو از دست ندادم چون عجله ای واسه ازدواج ندارم،
اینکه می فرمایید احساسی تصمیم گیری می کنم رو قبول ندارم، چون اگر قرار بود احساسی عمل کنم تا الان به چندین نفر دیگه که به شکل احساسی و غیر منطقی پیشنهاد دادن باید حداقل فکر می کردم!
شناخت دوره نامزدی بدون عقد موقت کافیه..بقیش به مهارتهای طرفین تو زندگی مشترک برمیگرده و بلوغ شخصیتیشون.
برای شناخت بهتر میتونید به مشاور مراجعه کنید یا ترتیب یه سفر خونوادگی رو بدید.
موفق باشی
از دوستانی که تازه این تاپیک رو می خونن و میخوان پاسخ بدن خواهش می کنم لطفا همه پست هایی که من نوشتم رو بخونن بعد پاسخ بدن
ممنونم
اگر به پست قبلي من رجوع كنيد مسلئه شرعي اون رو من براتون گفتم كه در مراحل ازدواج ، ازدواج موقت براي كجا پايه گذاري شده ، پس دستور شرع هم همون است كه بيان كردم ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهسا1989
مطمئن باشيد اينجا كسي به شما اين پيشنهاد را نخواهد داد كه با محرميت به شناخت بيشتري برسيد ... چون فقط شما ضربه مي خوريد و بس ، هر چند طرف مقابلتان فرد مذهبي و مقيدي باشد ،
حرف اين نيست كه طرف مقابلتان مشكلي دارد ، حرف اين است كه شما مي خواهيد به شناخت برسيد و از نظر همه دوستان ، اين ايجاد محرميت مانعي بزرگ است براي شناخت ...
فرموديد :
اینکه می فرمایید احساسی تصمیم گیری می کنم رو قبول ندارم، چون اگر قرار بود احساسی عمل کنم تا الان به چندین نفر دیگه که به شکل احساسی و غیر منطقی پیشنهاد دادن باید حداقل فکر می کردم!
ما نمي گوئيم احساسي عمل مي كنيد ، حرف اين است كه ايجاد محرميت مانعي ست براي شناخت بهتر روحيات ، زماني يك شناخت كامل ميشه كه از همه روحيات طرف باخبر بشيد و اصلا خود نامحرم بودن يك محك بزرگ است براي شناخت و آن اينكه اون فرد تا زماني كه نامحرم است ، هرگز به خود اجازه نده وارد حريمي شود كه شرع ممنوع كرده ... و اين نامحرم بودن بايد تا زمان قطعي شدن ازدواج دائم ادامه داشته باشد ...
بله زماني كه همه چيز قطعي قطعي گرديد ، آنوقت با توجه به پست قبلي ، مجوزي براي ازدواج موقت صادر مي گردد ... اگر همه چيز قطعي شده ، با شرائط مذكور در پست قبلي ازدواج موقت كنيد ...
اگر قانع نشديد سوال كنيد تا انشالله جواب دهيم ...
با آرزوي موفقيت براي شما خواهرم :72::72::72:
ممنون از پاسختوننقل قول:
نوشته اصلی توسط مهاجر بي نشان
متوجه بحثتون هستم، همونطور که تو پست های قبلی هم توضیح دادم تقریبا راجع به تصمیمون به اطمینان رسیدیم، و خب قراره این هفته خونواده ها راجع به ادامه روال و مراسم صحبت کنن + یه سری مسائل جانبی و شرایط
یک سال هست که یه ارتباط رسمی با یه قالب مناسب و با اطلاع خونواده ها داریم
ایشون نظرشون اینه که برای شناخت جزئیات روحی رفتاری و همچنین ارتباط و رفت و آمد با دوستان و خانواده طرفین بهتره از این راه عمل بشه چون هر ارتباطی یه ظرفیتی داره که این نوع شناخت تو ارتباط رسمی فعلی ما نمی گنجه!
ولی خب من باز مرددم که خب اگه مسئله ادامه شناخت در همون راستای صحبتهای قبلی مونه که خب بدون عقد هم میشه به دست آورد اما اگه نه مسئله تلطیف روابط و شناخت جزئیاته که همون دوران نامزدی در عقد دائم به نظر مناسبه!