RE: چرا با وجود موقعیت خوب من بهم جواب نه داد؟
به هر حال اینم یه تجربه بود..اینجوری بهش نگاه کن
بعضی وقتها شنیدن نه و نمیشه نه تنها آدمو نمیشکنه بلکه آدمو قویتر هم میکنه.
همینکه خودتونو آماده برای ازدواج و تشکیل خانواده میبینید خوبه.
انشاا... خانوم مورد نظرتون رو هرچه زودتر پیدا کنید تا این حس ازدواجتون خدا نکرده به بیراهه نره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نادیا-7777
به هر حال اینم یه تجربه بود..اینجوری بهش نگاه کن
بعضی وقتها شنیدن نه و نمیشه نه تنها آدمو نمیشکنه بلکه آدمو قویتر هم میکنه.
همینکه خودتونو آماده برای ازدواج و تشکیل خانواده میبینید خوبه.
انشاا... خانوم مورد نظرتون رو هرچه زودتر پیدا کنید تا این حس ازدواجتون خدا نکرده به بیراهه نره.
خیلی ممنون. راستش این اولین موردی بود که خودم مستقیما باهاش صحبت کرده بودم. 2-3 ماه هم روش برنامه ریزی کرده بودم. یعنی قبلا از این تجربه های مستقیم نداشتم. البته نه هم شنیده بودم از ارسال پیغام غیر مستقیم اما اون مورد ها خیلی بالا بودن و از نه شنیدن اذیت نشدم. فوقش سختیش 1-2 شب بود. اما حالا که فکر میکنم دوباره از اول باید بگردم خیلی در عذاب میشم. این که توقع خودم را پایین آوردم اما باز نشد خیلی درد داره. آخه به راحتی کیسهای پزشک و متخصص برام بود. اما نخواستم. چون میخواستم یکی باشه که از قبل شناخت روش داشته باشم نه اینکه دیگران بهم معرفی کنند. خلاصه به قول آقوی همساده داغونم ها... له له هستم :311:
به نظر من دلیلش خیلی ساده و مبرهنه. اینقدر بررسی و معادله چینی نداره.
دوست عزیز باید علاقه و کشش جسمس و روحی در دوطرف وجود داشته باشه یا از ی حداقلی بالاتر باشه. ایشون چنین حسی بهتون ندارن و ترجیح میدن اگه تا اخر عمر هم مجرد بمونن با کسی که عمیقا دوستش ندارن ازدواج نکنن ( که خوب حرف پر بی راهی هم نیست!):310:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamrava
به نظر من دلیلش خیلی ساده و مبرهنه. اینقدر بررسی و معادله چینی نداره.
دوست عزیز باید علاقه و کشش جسمس و روحی در دوطرف وجود داشته باشه یا از ی حداقلی بالاتر باشه. ایشون چنین حسی بهتون ندارن و ترجیح میدن اگه تا اخر عمر هم مجرد بمونن با کسی که عمیقا دوستش ندارن ازدواج نکنن ( که خوب حرف پر بی راهی هم نیست!):310:
بله خوب شاید این که شما میگی هم باشه. اگه اینطور بوده برای من قابل احترامه. ولی برخورد اولیه اون این را نشون نمیداد یعنی اون حداقل کشش را به من داشت. به نظرم اومد بعد صحبت با خانوادش نظرش عوض شد.
عزیز جان تاپیکتو نخوندم پست اولو خوندم. البته منم باشم دوست دارم بدونم که مشکلی هست یا نه. اینو می تونین از خانم بپرسین. مثلا بگین دوست دارین اگه مشکلی یا کاستی ای در شما می بینن بهتون بگن برای دفعات دیگه ای که می خواین به خواستگاری برین و بخواین با شخص مورد علاقه اتون ازدواج کنین. اما لزوما هم اگه اینو بپرسین جواب درستی ممکنه بهتون ندن!
لزوما هر کی که نخواست با یکی ازدواج کنه دلیل مشخصی یا مشکلی در شخص نمی شه. یه وقتی خانم شرایط ازدواجو نداره. مثلا می خواد روی درس تمرکز کنه یا امادگی فکری یا جسمی برای ازدواج نمی بینه یا مشکلاتی در خونواده داره که فکر می کنه اول باید اونا حل شن بعدش ازدواج کنه یا هرچی.
یه وقت هم هست که ادم از طرف خوشش میاد ولی نه مدلی که بتونه باهاش ازدواج کنه. از اینکه دوستش همکارش باشه خیلی خوشحاله اما نمی تونه به عنوان همسر قبولش کنه. مدل دوست داشتنش این طوریه.
فعلا همینا.
اگه خیلی یکی رو دوست دارین بازم می تونین بهش پیشنهاد ازدواج بدین. یعنی به خاطر خودتون اینکارو می کنین اگه حس کنین خیلی خیلی دوست دارین یکی رو و زندگی براتون سخت می شه بی اون. وگرنه که هر چی خودتون می خواین بکنین.
خیلی هم سخت نگیرین. فکرتونو مشغول نکنین.
موفق باشین.