RE: آیا میشه با پسری مثل برادر دوست بود؟
این رابطه قطعا در آینده به زندگیتون آسیب خواهد زد حتی اگر قطع هم بشه ممکنه به دلیل اینکه همدیگه رو زیاد میبینید دوباره شروع بشه حتی در مواقع اختلاف با همسرتون که چیز کاملا عادی هست در همه ی خانواده ها ممکنه شما رو به سمت ایشون سوق بده ازش پرهیز کن و به خدا توکل کن.:323:
چرا پست مراجع رو دقیق نمی خونید؟تانا کی گفت دوست 4ساله ش ازش خاستگاری کرده؟چند ماه دیگه ازدواج،وعده ای
که پسر برای حفظ رابطه به دختر می ده.تانا رابطه ات رو با حمید قطع کن اگر می خواست کاری کنه تو این 4سال
کرده بود و بهش بگو اگر منو می خوای همین الآن اقدام کن.با اون یکی هم چون رفت و آمد دارید نمی تونی رابطه رو
قطع کنی ولی سطحشو در همون خانواده نگه دار.(قرار خصوصی نداشته باشید.)
هیچ پسری با یه دختر دوست نمیشه که خواهر پیدا کنه.لفظ خواهر رو به کار میبرن تا شما احساس امنیت کنی و عذاب وجدان نگیری و به رابطه ادامه بدی!!!
یه سوال از خودت بپرس اگه یکی رو دوست داری اینقدر که میخوای ازدواج کنی باهاش و از تصمیمت مطمینی چرا اصلا گرایشی به سمت یه مرد دیگه داری و چه نیازی به حضور یه جنس مخالف حالا با عنوان برادر بود؟؟ احساس تنهایی می کردی؟!!!
به نظرم روی خودت کار کن
سلام خواهرم،
هيچ رابطه اي از سطوح بالا به پايين تنزل نخواهد كرد! يعني شما مي تونيد با كسي كه صميمي نيستيد، صميمي بشويد و مثل برادرتون باشه، اما با كسي كه روابط صميمانه اي داريد نمي توانيد صميمت رو كم كنيد و روابط رو حفظ كنيد! بي شك اين كار نشدني است!
چند سوال:
- چه نيازي به رابطه با حسين هست؟
- چرا از رابطه با حميد خارج شديد؟
- آيا حميد مرد آرماني شما ست و معيارهاي مرد مورد نظر شما رو داره؟
- چه كمبودهايي در زندگي با حميد خواهيد داشت؟
- چرا با حسين ازدواج نمي كنيد؟
- از موضوعي ناراحت و نگران هستيد... چرا؟
به نكاتي كه نوشتيد دقت كنيد بويژه مواردي كه زير آنها خط كشيدم:
سلام .من دختری 23 ساله هستم که 4 ساله با پسری به اسم حمید دوست هستم و قراره تا چند ماهه دیگه ازدواج کنیم اما حدود 6 ماه با پسر یکی از دوستای خونوادگیمون به اسم حسین وارد یه رابطه شدم که اذیتم میکنه .
پس اين رابطه مفيد نيست! شما داريد اذيت مي شويد! ضمن اينكه 4 سال با حميد دوست بوديد! چرا از رابطه با حميد خارج شديد؟؟
ما همدیگرو خواهر و برادر خطاب میکنیم
اصلا قابل قبول نيست!
و خود حسین هم 3 ساله با دختری دوسته
ايشون هم از رابطه اش خارج شده و فرد قابل اعتمادي نيست!
و چون رابطه خونوادگی داریم و همدیگرو زیاد میبینیم خیلی صمیمی شدیم و من نتونستم این موضوع رو به حمید بگم چون خیلی رو این چیزا حساسه .
شما در ادامه چيز ديگري راجع به حميد گفتيد! اما واقعيت همينه كه اينجا نوشتيد!
از طرف دیگه حسین هم واقعا با شخصیته و تا حالا کاملا حریمای بینمون رو حفظ کرده و خانواده خیلی محترمی هم داره که نمیتونم بهش بگم رابطش با من رو قطع کنه. چیکار کنم؟
واقعا درگیرشدم. برای حمید قابل هضمه اگه بهش بگم یا کلا کار من اشتباهه و همچین رابطه ای معنا نداره؟
اينكه رابطه شما معني داره يا نداره/ هرگز رابطه صميمي يك زن با دو مرد (يا يك مرد با دو زن) از نظر هيچ فردي پذيرفته نيست
دوستان ممنون از همتون. همین که میبینم همه مخالف هستند و حتی 1 موافق وجود نداره نشون میده کارم غلطه. ولی البته بازم تاکید میکنم که خود اون پسر هم نامزد داره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط تانا
ولی البته بازم تاکید میکنم که خود اون پسر هم نامزد داره.
نامزد دارن يا دوست دختر؟؟؟؟
حتي اگر زن رسمي و عقد كرده هم داشته باشن بايد در رابطه با هم يه حريمي رعايت ب
شه كه طبق گفته هاي خودتون اذيتتون نكنه
سوالات من رو در پست 14 جواب نداديد!
تاكيد شما بر اينكه ايشون نامزد دارند، مشكلي رو حل نمي كنه و صورت مسئله رو پاك نمي كنه!
مخالفت دوستان به معني حل مشكل شما نيست و بي شك شما بواسطه اين مخالفت، رابطه رو با حسين قطع نمي كنيد!
منتظر پاسخ شما به سوالاتم هستم و توصيه مي كنم تا مشكل رو بطور كامل حل نكرديد وارد زندگي حميد نشويد
دوست عزیز شما خودتو بزار جای کسی که 4 ساله باهاشی.درسته اون کارن هم اشتباه بوده اما واقعا میتونی رابطه اون رو با یه دختر دیگه بپذیری؟ به نظر منم به صحبت های دوستان عمیقا فکر کن و حتی توی رابطت با حمید هم تجدید نظر کن.اینطوری آیندت رو به تباهی میره.مطمئن باش نه در پس رابطه با حمید و نه با حسین هیچ چیز خوشایندی وجود نداره.رابطت رو کامل با حسین قطع کن.حتی زمان رفت و آمد خانوادگی هم حضور نداشته باشی بهتره.اگه حتی یک درصد هم احتمال میدی در مورد ازدواج با حمید هم به نتیجه نمیرسین همین الان تمومش کن.همین امروز کامل و سریع تمومش کن.
منکه بهت اینو میگم یه زخم خورده ام.راهنمایی دوستان رو خیلی جدی بگیر و به کار ببند.
امیدوارم خیلی خیلی زود به نتیجه برسی
سلام دوست عزیز
بنظر منم بهتره آروم آروم خودت به اون آقا بفهمونی که داری ازدواج میکنی و ایشون با بقیه مردا واسه شما تفاوتی نداره
اعتمادی که نامزدت بهت داره خیلی با ارزش تر از اینه که خدایی نکرده به خاطر یه شک نادرست از بین بره و خدشه دار بشه و تا آخر عمرت به سوء ظن تبدیل بشه. :305:
از همین اول ازدواجت تکلیفت رو با خودت و مردای اطرافت تعیین کن ... :160::160::160:
دوست معمولی میشه ولی دوست خیلی خیلی صمیمی نمیشه!!