-
RE: پشیمانی بعد از جدایی
نمیدونم. فقط اینو میفهمم که همش فکر میکنم چقد بهتر میتونستم مدیریت کنم برخورد هامو.
خیلی از برخورد هام ، گفته هام اشتباه بود. الان که فکر میکنم همسرم خیلی خیلی خوبی داشت که اون خصلتهای منفی کمرنگ بود اما من اونا رو پر رنگ میدیدم چون فقط تو اون چند نکته خانمم رو با بقیه مقایسه کردم.
الان که جدا شدم فکر کردم خوب الان میتونم دوباره ازدواج کنم اما وقتی نگاه میکنم همه یه سری عیب و ایراد دارند. اگه کسی باشه که اون چند تاا نکتهٔ منفی رو نداشته باشه کلی نکتهٔ منفیه دیگه ممکنه داشته باشه.
کاش زمان به عقب برمیگشت. من نمیدونم چقد نفهم بودم که اون همه خوبی رو ندیدم. اشتباه کردم و بهای سنگینی واسعش دادم. بهایئ که جبران نمیشه چون خانم به هیچ وجه به بازگشت راضی نمیشه.
از ماست که بر ماست.
-
آقا محسن از خوندن درد ودلتون خیلی ناراحت شدم
میخواستم نظر خودمو بعنوان یه خانم بهتون بگم شاید کمکی باشه بهتون
خانمتون الان زخم خورده و شکست خوردس شرایط روحی مناسبی نداره از طرفی رفتارهای قبلا شما و stable نبودنتون از لحاظ فکری باعث شده که اون دیگه نتونه بهتون اعتماد کنه و رو حرفهاتون (ابراز پشیمونیتون) حساب کنه
یه مدت بحال خودش بزارینش یادتون باشه خانمها گاهی مثل سایه هستند هرچه بهشون نزدیک بشین ازتون دورتر میشن
ابراز احساساتتونو نامحسوس ابراز کنید مثلا گاهی یه اس ام اس عاشقانه تکان دهنده بهشون بدین به مناسبتهای مختلف مثل تولدشون سالکرد اشناییتون، ازدواجتون یا ... .واسش کادو یا گل بفرستید خودتون مستقیما ندین (با پیک یا آزانس بفرستید)
و بهش اطمینان بدین که حالا که دیگه زن و شوهر نیستسد ولی میتونید 2 تا دوست خوب باشید و هر کاری از دستتون بربیاد براش انجام میدین و اگه کاری از دستتون برمیاد واقعا براش انجام بدین بزارین بهتون اعتماد کنه
واسه خانمتونم یه مدت تنهایی خوبه فرصتیه که به شما و زندگیش و نکات مثبتش بیشتر فکر کنه
تو این مدت شاید شما هم با جدایتون کنار اومدین و منطقی به قضییه فکر کردید و به این نتیجه رسیدید که این جدایی به صلاحتونه یا شاید بیشتر قدر همدیگرو دونستید و فهمیدید که هر دو نیمه گمشده همدیگه هستید و دوبار به زندگیتون برگشتید
همه چیزو اول به خدا واگذار کنید و بعدش از راه منطقی و با حوصله هر کاری از دستتون میاد انجام بدین ولی با عجله تصمیم نگیرید
موفق باشید مارو هم در جریان بزارید
-
محسن عزیز
متاسفم برای همه چیز
خیلی غم انگیزه
یه دلی بد جوری شکسته
یه دختری کلی اشک ریخته
یه انسانی تحقیر شده
یه عاشقی جدا شده و از کسی که عاشقش بوده ، دل بریده.
یه آبرو لکه دار شده
خیلی تلخه محسن
ای کاش میشد به گذشته برگشت. ای کاش میشد آب ریخته روی زمین رو دوباره جمع کرد.
به نظر من بهترین کاری که فعلاً میتونی انجام بدی، اینه که : اذیتش نکنی. رهاش کنی. دوباره نخوای برگرده تا خدایی نکرده احساس نکنه بازیچه بوده. یه عروسک خیمه شب بازی تو دست شما.
زنی که اونقدر عاشق شما بود، تو این شرایطم میدونه هنوز دوسش نداری و به خاطر عذاب وجودان و احساس گناهتونه که پشیمونی.
شاید گذر زمان و نعمت فراموشی بتونه همسر سابقتونو کمی آروم کنه . مدتی دیگه که احساسات خودتونم فروکش کرد، اگه همچنان خواستیش ، برگردی سمتش.
میدونی چنگ و دندون یعنی چی؟
اونوقت باید با چنگ و دندون نگهش داری.
اما الان صرفاً به خاطر عذاب وجدانتون ، برای رهایی از احساس بدی که دارید، اون بنده خدا رو عذاب ندید.
من بر خلاف نظر ترانه جون، معتقدم نباید باهاش تماسی بگیری. گل بفرستی . مسیج عاشقانه تکان دهنده بفرستی.....
این جور چیزا بیشتر داغونش میکنه. مثل این میمونه که یه زخم عمیق رو کنکاش کنی. باور کن بدتر میشه.
به خاطر اون زن، به خاطر احساسش و غرورش کمی به خودتون سختی بدید و ازش دور بشید تا بتونه به زندگیش برگرده. اون الان با غم طلاق درگیره.
نی درست نیست که آدم فکر کنه از کسی که عاشقش بوده و حالا جدا شده ، میتونه مثل یه دوست خوب رفتار کنه. انگار نه انگار که اتفاقی نیوفتاده. شما نمیتونید دوست خوبی برای او باشید . یادتون باشه دلش شکست.:47:
-
مهربونی عزیز شما درست میگین و من کاملا با حرفهاتون موافقم متاسفانه من قبل از اینکه لینکهای قبلی رو مطالعه کنم و فقط با فرض اینکه بعد از جدایی پشیمون شدند و دوست دارند دوباره برگردند نظراتمو نوشتم
و اما بعد از اینکه اون لینکها رو مطالعه کردم متوجه شدم چه جفاهایی در حق اون خانم شده و چقدر اعتماد به نفس ایشونو زیر سوال بردند و در واقع چقدر تخقیر شدند
به نظرم اصلا باهاشون تماس نگیرید و اون خانمو به حال خودشون رها کنید
گرچه بعید نیست اگه یه روزی اون خانم خام شن و برگردند شما بازم با ظاهر ایشون و سنشون مشکل داشته باشید و هنوزم چشمتون دنبال خانهایی باشه که زیبا ترند
من اشتباه کردم و راهنماییهای درست نبود
با تشکر فراوان از مهربونی عزیز بابت پستش
-
یادمه یک پست انتهای تایپیک قبلی شما زده بودم که حذف شد. وقتی امروز بعد مدتها اومدم تالار واین تایپیکو دیدم واقعا تکون خوردم. انگار عدالت خدا رو به چشم دیدم.
منم یه دخترم وخیلی از کسایی که جواب شما رادادن.
اول یه جمله که واقعا بهش اعتقاد دارم:
[size=large]ادما گاهی باید از هم دور بشن تا بفهمن چقدر نیازمند برگشتن به همدیگه ان
[b]
این که الان جوابتو نمیده حق داره قبول کن ولی من عقاید خودمو می نویسم .ببین ادم وقتی ازدواج می کنه حتما اگه زنش خیلی خوشگل و10 سال کوچکتر از خودش باشه خوشبخت تر نیست .این حرفا کوتاه فکری هایی که تو جامعه ما. این حرف منو دوستانه قبول کن انشالله مشکلت حل میشه ولی باید یک همچین روزایی رو با چشم خودت می دیدی تا بفهمی همه چی خوشگل کوچکتر نیس ازدواج خیلی جنبه ها داره دوست داشتن محبت این که حرف همو بفهمین همه لحظه های قشنگی که کنارش داشتی وخیلی چیزای دیگه. شما واقعا وسواس فکری داری همش چشمت به دهن بقیه است تا اونا انتخاباتو تایید کنن. ببین حتی اگه زیباترین زنم کسی داشته باشه چند نفر حسود هستن که بخوان یه عیبی پیداکنن اینجوری هیچوقت راضی نمیشی وهمش نگرانی.
من احساس می کنم خانم شما زن زیبایی بوده که با این همه حساسیت عقدش کردی ولی خیلییییییی گیری....
خب اگه جوا نمی ده چون احساس می کنه دمدمی مزاج هستید.
به نظرمن یکبار همه چیو براش توضیح بدین حالا تلفن یا ایمیل واین مشکل وسواس فکریتونم و وقت بگیرین ازش وبرین دنبال درمانش مطمئن باشین اگه قسمت شما باشه ودوستون داشته باشه وخدا بخواد شما رو برای هم نگه میداره.
اگه هم رجوع کردید چون فعلا ایران نیستید وبا خانواده ها خیلی سرو کار ندارین پذیرشش برا اونا هم راحت تر میشه. چون بالاخره زندگی شماست
-
ممنونم از همگی.
کاش اونموقع که اینهمه منو نصیحت میکردید میفهمیدم چی میگید.
باور کنید اینقدر تو لاک خودم بودم که نمیفهمیدم.
وقتی عاقل شدم و فهمیدم دیگه دیر شده بود. به خدا مس س..گ پشیمونم اما چه فایده....
آره وسواس فکری رو دارم و حتما واسه درمانش اقدام میکنم.
هر روز میگم کاش میشد زمان رو به عقب برگردوند. کاش میشد گذشتهها رو جبران کرد...
آره اون زیبا بود اما زیبائیش رو ندیدم. حرفهای خانواده بده خواستگاری راجع به ظاهرش و صحبتهای اطرافیان راجع به اختلاف سنی رفت تو مخم و جرقهٔ جدایی رو تو ذهنش زدم.
این چند هفته خیلی سعی کردم دلش رو به دست بیارم. اما اون حاضر نمیشه دیگه به زندگی برگرده. میگه میخواد دوباره انتخاب کنه. البته همون موقعهها هم خیلی پیشش خواهش التماس میکردم که منو ببخشه اگه ناراحتش کرده بودم. الان خیلی خیلی بیشترشو کردم بهش قول دادم نوکریشو بکنم اما.....
البته چون دوستان گفتید ارتباط رو قطع کنم امروز یه ایمیل بهش زدم و گفتم دیگه مزاحمش نمیشم اما نگاهم همیشه منتظرش جوابش میمونه...
-
من تاپیکهای قبلیتون رو خوندم
از حرفام ناراحت نشید
مقصر خودتونید و بس
وسواسی هستید.دهن بین هستید.نمیدونید کجا باید یه حرفی رو بزنید و کجا نه.خودخواهید و...
به قول معروف:خانه از پای بست ویران است...
سعی کنید خودتون رو اصلاح کنید تا در مورد ازدواج بعدی دیگه از این اشتباهات مرتکب نشید
امیدوارم به راه راست هدایت شید
-
آقا محسن سلام
من تازه جداشدم.به خاطر دروغ ها خیانتها و آزار روحی شدیدی که همسرم بهم میداد گاهی میگفت من براش بهترینم و گاهی اینقدر عذابم میداد که بعداز کلی گریه بایستی میرفتم بیمارستان خیلی خیلی آزارم داد نمیدونی چقدر بهش اصرار کردم بریم پیش روانشناس یا مشاور ولی قبول نمیکرد خودش دچار یه بیماری روانی به اسم بای پولار بود که بایستی تحت درمان قرار میگرفت (به گفته روانشناس)داشت منو دیوونه میکرد الان هم از نظر عاطفی داغونم هنوزم روزو شب کارم گریه ست.توی این چند وقت بارها گفت درست میشه ولی هربار که بهش فرصت دادم همون آدم قبلی بود.
منم حرف اون دوستمون رو قبول دارم عوض شدن آدما به این راحتی نیست.اول سعی کن خودت رو درمان کنی.بعد باحرفای صادقانه شاید بتونی برش گردونی.
درکت میکنم چون میدونم فراموش کردن آدما چقدر سخته مخصوصا برای آدمایی که احساساتی هستن.
سعی کن تمام جوانب رابطه تون رو در نظر بگیری.اینکه آدم یه نفر رو دوست داشته باشه و اینکه بتونه باهاش زندگی کنه دو چیز متفاوت هستن.
شما باید ببینی واقعا میتونی باهاش زندگی کنی یا فقط دوستش داری ولی اول باید ذهنت آروم بشه.به خودت زمان بده.
-
سلام دوست عزیز من نمی خوام بگم کدوم کارتون درست کدوم غلط ولی من وهمسرم با وجود دو تابچه از هم جداشدیم ایشان بچه هارو گرفتند وبعد از مدت ازدواج کرد بعد از چند ماه به سمت من برگشتن و اظهار ندامت کردند وهمسرشان را طلاق دادند ومنو متقاعد کرد که عوض شدم و با این خیال که همه چی درست شده بر گشتم چند ماهی همه چی خوب بود ولی اینبار ضربه ای خوردیم که دیگه نمیتانیم همدیگرو تحمل کنیم خیلی سعی کردیم ولی نشد چون تمام حرمتا از بین رفته العان بی هدفتر از قبل فقط به جدایی فکر میکنیم واین وسط یکسال از زندگیرو فقط از بین بردیم و این وسط بچه ها قربانی بودند من فکر میکنم زن ومردی که یکبار زندگی کردند ونتونستن با هم کنار بسازن برای بار دوم اشتباه محض دوباره با هم بودنو تجربه کنن چون اینبار بد تر از قبل میشه واختلافات قبل بیشتر به چشم میاد چون اینبار انتظارا از همدیگه بیشتره لطفا بیشتر به ا ین نکته توجه کنید دو تا ادم غریبه چون هنوز احترام بینشون حاکم حداقل به هم بی حرمتی نمیکنن امیدوارم موفق باشید
-
سلام همه پست ها رو خوندم و خيلي متاثر شدم اول واسه محبتي كه اين وسط هدر شد بعد واسه نعمتي كه به قول دوستمون با كفرانش از دستش داديد. اميدوارم خدا يه فرصت ديگه بهتون داده باشه از احوالتون مارو بي خبر نذاريد. براتون دعا ميكنم اگه اين اتفاق بهترين اتفاق بوده خدا صبر پذيرشش رو هم بهتون بده.