RE: با وجود منصرف شدنش دوباره از او خواستگاری کنم؟
سلام دوستان عزیز،
از دیدن جواب های خوب و کامل شما خیلی خوشحال شدم و از همه مطالبی که گفتید استفاده کردم. سعی می کنم به سوال هایی که پرسیدید پاسخ بدهم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
میشه بگید علت اینکه انقدر در مورد شرط اون خانوم برای ازدواج معطل کردید چی بوده؟
یعنی اگر پدرش تماس نمیگرفت شما همچنان خبری نمیدادید که ایا شرط رو پذیرفتید یا نه؟(بعد از دو هفته )
من زیاد معطل نکردم. من قصد داشتم هفته بعدش یک قرار حضوری بگذارم و یک سوال هایی از او بپرسم و بعد بگویم که مسئله ای که عنوان کرده رو می توانم بپذیرم یا نه. و چند بار هم تماس گرفتم تا قرار بگذاریم. ولی ایشون به علت امتحان ها فرصت برای قرار مجدد نداشت. و از نظر من مسئله مهم تر از این بود که تلفنی بخواهم حلش کنم. من می خواستم صبر کنم تا امتحانش رو بده و بعد با او صحبت کنم. همینطور اصلاً قرار بر این بود که پدرش تماس بگیرد تا برای دیدار به خانه ما بیایند. ولی به صورت تعجبی پدرش گفت که منصرف شده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
به نظر من این دختر خانم که برای شما شرط ازدواج گذاشته تا حد زیادی شمارو قبول داشته مگرنه دلیلی نداشته شرطش رو بیان کنه،چون با قبول کردن شرط در واقع ایشون به شما قرار بوده جواب مثبت بده....
برای اینکار به صحبت هایی اخری که باهاش داشتید فکر کنید و ببینید چه جوری به شما جواب داد...بعد از اینکه پدرش به مادر شما گفت دخترم منصرف شده ،شما با ایشون تماس گرفتید ،ایشون چه برخوردی داشت؟مثل همیشه بود؟سردتر بود؟مشخص بود به زور داره جواب می ده یا مشخص بود که از تماس شما خوشحاله؟دست پاچه بود یا نه با اعتماد به نفس و راحت حرف می زد؟
در جلسه آخر تا حدودی تردید هایی که راجع به احساس خودم نسبت به ایشون داشتم، برطرف شد و نظرم خیلی مثبت تر شد. احساس می کردم که ایشون هم نسبت به من نظر مثبتی دارد. وگرنه به قول شما چرا باید شرط می گذاشت.
وقتی بعد از منصرف شدنش برای خداحافظی باهاش تماس گرفتم، مثل همیشه بود و چیزی رو در صدایش حس نکردم. کلاً (خودش هم می گفت) شاید زیادی آدمی منطقی بود و من از او برخورد احساسی به ندرت دیدم. متوجه نوسانات احساسی در او نشدم، در صورتی که من اینطور بودم. یا یک مسئله ای که من رو نگران کرد این بود که احساس می کردم ایشون مثل من ذوق و شوق برای این دوران شناخت ندارد، و یا در تمام این 2-3 ماه هیچ وقت نشد که خودش به من زنگ بزند با حتی پیغام بدهد و احوال پرسی ساده بکند. وقتی دلیلش رو پرسیدم گفت که به نظرم آقایون باید زنگ بزنند و همینطور اینکه ما هنوز با هم اون قدر صمیمی نیستیم که من بخواهم زنگ بزنم. ولی این مسئله زیاد برای من و خانواده ام قابل فهم نبود.
یک مسئله که فکر می کنم خیلی در تصمیم گیریش تاثیر گزار بوده باشه، این بود که خیلی دختر مستقلی بود و نگران بود که ازدواج محدودش کند و شاید فکر کرد من آدم سخت گیری باشم. و به همین خاطر هم منصرف شد.
اینکه من هنوز کلاً ایشون رو فراموش نکردم یک علتش شخصیت و نکات اخلاقی مثبت خود این دختر هست که در کمتر کسی دیدم. و علت دیگر هم این هست که من در اینجا خیلی کم موقعیت ازدواج دارم، و نمی دانم که چقدر دیگر باید صبر کنم تا دوباره یک دختری پیدا کنم که از نظر مذهبی و اخلاقی و سطح فکری و تحصیلات و ... در حد ایشون باشد. با این حال فکر نمی کنم این فکر صحیح باشد و دلیل مناسبی برای انتخاب یک نفر باشد.
همیشه جدال بین عقل و دل هست. اینجا هم همینطور. فقط یکم قضیه برعکس شده. من منطقم می گوید که این دختر تا حدود زیادی مناسب هست، ولی دلم اون طور که باید و شاید همراه نشده :)
بعد از اینکه رابطه به هم خورد من خیلی ناراحت شدم و تا 2 هفته غمگین بودم. ولی احساس می کنم این غم بیشتر به خاطر این بود که یک موقعیت ازدواج خوب رو از دست دادم. و الآن هم احساس دلتنگی خاصی نسبت به ایشون ندارم. حالا نمی دانم علتش این هست که طبق اصول تالار همدردی دوران شناخت رو به دور از احساسات طی کردم؟ و یا اینکه نه، اگر ایشون فرد مناسب من بود باید احساسات خیلی بیشتر از اینها در من ایجاد می شد.
باز هم از همگی شما متشکرم!!! :72::72:
سلام خدمت آقا حامد
دوست عزیز میبینید که همه معیارهاتون بهم نزدیک هست چه اشکالی داره مجددا خواستگاری کن.
هم خانوادش مفهمند که شما چقدر به دخترشون علاقه دارید هم خود دختر از دوست داشتن شما باخبرو خوشحال میشه.
ایم در بعضی از خانمها دیده میشود که قبل از رسمی شدن خیلی با آقا گرم نمیگیرند وحتی زنگ هم نمیزنند .
اما همین دختر بعداز عقد خیلی ابراز احساسات میکنه که حتی یک ساعت از شما خبر نداشته باشه دل تنگتون میشه.
آقا حامد،
انسان ممکن یک چیزی داشته باشه اما اونو نخواهد ولی به محض اینکه اون از دست میده کلی میگه کاش میداشتمش.
ماجرای من رو که یادتون هست. من وقتی خانمم رو داشتم همش فکر میکردم چرا من رو انتخابم بیشتر دقت نکردم و همش تو دلم استرس داشتم و صادقانه میگم که این استرس هام نقش مهمی در جدایی داشت. اما بده ۱ ماه که از جدایی گذشت انگار همهٔ غصّههای دنیا اومد رو دلم. همش فکر میکردم که چقد این دختر خوب بود و من باید با چنگ و دندون حفظش میکردم.
منظورم از گفتنِ این حرفا این بود که ممکنه وقتی رابطه قطع بشه شما فکر کنید ایشون رو میخواهید ولی وقتی رابطه وصل بشه فکر کنید ایشون رو نمیخواهید.
به نظر من از نظر جذابیت، اونی همیشه واستون جذاب میمونه که از همون اول حسابی به دلتون بشینه.
شما هم آقا حامد که خارج از کشور زندگی میکنی، به نظرم واسه شما این فاکتور باید مهم باشه. همینطوره؟
اقا حامد این پست من رو بعد از خوندن دوستان لطفا حذف کن
>>>>>
محسن1986 محترم ، خوشحالم که بالاخره به این دیدگاه رسیدید ، ولی ای کاش زودتر متوجه می شدید ، هرچنذ ماهی رو هر وقت از آب بگیرید تازه هست ، امیدوارم هر آنچه که خیر و صلاح هست هم برای شما و هم اون خانوم که نامزدتون بودند اتفاق بیفتد
>>>>>
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار.زندگی
.
پس بیشتر از اینکه زوم کنی چرا بهم جواب رد داد یا چرا کلاس گذاشتن توجه کن نظر خودت چیه؟
اگه تصمیم گرفتی باز بری خواستگاریشبعدا از خودش بپرس چرا جواب منفی داده؟
اخه این چه کاریه ما هی بشینیم حدس و گمان بزنیم که چرا جواب رد داده..ما که عالم به غیب نیستیم.
:104::104::104::104:
یعنی صدآفرین بهار . زندگی
[align=justify]سلام حامد جان،
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
حالا نمی دانم علتش این هست که طبق اصول تالار همدردی دوران شناخت رو به دور از احساسات طی کردم؟
دلیلش می تونه همین باشه. هر دوی شما تلاش کردید این دوره رو بدون دخالت احساسات طی کنید. اما از طرفی گاهی انتظار دلبستگی از طرف مقابلتون دارید. که این یک تناقضه. (مثلا می گید چطور تونست از من بگذره؟!)
در مورد این سوالتون که مجددا خواستگاری کنید یا نه:
خواستگاری به معنای پیشنهاد ازدواجه، درسته؟ شما می تونید پیشنهاد ادامه پروسه آشنایی رو بدید.
گفتید که پدر ایشون به خونوادتون گفتن که بعد از اتمام امتحانات دخترشون، دوباره تماس بگیرید، خب شما هم از خونوادتون بخواید تماس بگیرن. و بپرسن که نظر دخترشون در مورد ادامه پروسه آشنایی چی بوده؟
اگه ایشون موافق نبودن که طبعا فراموششون می کنید. اما اگه نظرشون در مورد آشنایی بیشتر مساعد بود، فرصت برطرف کردن خیلی از ابهام های امروزتون رو خواهید داشت.
در هر صورت، شادترین لحظات رو براتون آرزو می کنم.:72:[/align]
به نظر من هم در صورتی که فکر می کنید مورد مناسبی هستند، خودتون بعد از امتحانات پیش قدم بشید. چون فکر نمی کنم ایشون خودشون تماس بگیرن و به این فکر می کنن که اگه شما تمایل داشته باشید خودتون باهاشون تماس می گیرد. براتون آرزوی خوشبختی می کنم:323:
سلام.
من 6 ماه پیش چنین تجربه ای داشته ام ... بالای 95 درصد مشابه!... با این تفاوت که من دختر این ماجرا بودم. به اندازه دختر طرف شما هم صبور نبودم...- ماشا... چه صبری! چه دختر گلی! من در برابر بی پاسخی و کمی یکی به دو در برابر شرطم و چند چیز ناخوشایند دیگر، 48 ساعته منصرف شدم!:47:... راستی، به این منطقی بودنش هم خیلی مطمئن نباشید، خیلی از دخترا اینجوری ان، ظاهرشون انگار سنگه، از تو در حال جوشیدنند، بیشتر به خاطر ترس از ضربه خوردن از طرف مقابلشونه و احساساتشونو از خودشون هم پنهون میکنن:54: -
...
ببینید اون چیزی که الان توی ذهن این خانوم میگذره به محض اینکه اسم شما بیاد، اینه که اگه منو میخواست،... هیچ چی نمیتونست جلوشو بگیره. اگه منو میخواست توی کل این مدت طولانی شناخت یه علامتی از اینکه نظرش مثبته میداد، نه اینکه هی بشینیم من نکات منفی و خطرات رو برشمرم، او نکات منفی و ترسهایش را برشمرد!:302: اصولا به تجربه خودم، پروسه شناخت اونم با تاکید خیلی شدید بر غیر احساسی بودن+ طولانی شدن پروسه+ عدم وجود وقت و تمرکز کافی از جانب طرفین برای تکمیل پروسه، تماس گرفتن، مشاور رفتن و... + فشار احتمالی بزرگترها برای نتیجه گرفتن= کات شدن کل ماجرا.
اون خانوم احتمال خیلی بالا تا حالا امتحاناش تموم شده، به نظر من اگه بین 3-5 ماه از منصرف شدنش گذشته، تا حالا خیلی خوب براش واضح شده که چه احساسی نسبت به شما و چه نظری نسبت به این ازدواج داره. بنابراین میتونید در چنین زمانی جواب واقعی تون رو انتظار داشته باشید.
به نظر من اگه چنین زمانی گذشته، اولا درباره احساستون نسبت به کل این پکیج! و نظر نهاییتون( ظاهر و..) تصمیم نهایی رو بگیرید...، دوما جواب اون سوالا و شرط راجع به مسائل اجتماعی رو داشته باشید. اگر هر دو اکی بود و خواستید جلو بروید، سوما این رو در نظر بگیرید که احتمالا اون بحثهایی که در اون زمان کردید، روی شما و طرف مقابلتون و دیدتون نسبت به خیلی مسائل تاثیر گذاشته باشه و نیاز به چک و مرور مجدد باشه- از طرف دیگر خصوصا با توجه به موذیگری ذهن ناخوداگاه در مورد خاطرات- .
در نهایت دو رکعت نماز بخونید و خودتونو به خدا بسپارید و با توکل به او باهاشون تماس بگیرید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
بعد از اینکه رابطه به هم خورد من خیلی ناراحت شدم و تا 2 هفته غمگین بودم. ولی احساس می کنم این غم بیشتر به خاطر این بود که یک موقعیت ازدواج خوب رو از دست دادم. و الآن هم احساس دلتنگی خاصی نسبت به ایشون ندارم. حالا نمی دانم علتش این هست که طبق اصول تالار همدردی دوران شناخت رو به دور از احساسات طی کردم؟ و یا اینکه نه، اگر ایشون فرد مناسب من بود باید احساسات خیلی بیشتر از اینها در من ایجاد می شد.[/color]
آقا حامد
واقعا چرا غمگین بودین؟ دلیلش این نیست که احساس تنهایی می کنین؟
چرا انقدر همه چیز رو پیچیده می کنین؟ جدال سختی راه انداختین. انگار توی ذهنتون نه دل میخواد
کنار بیاد نه عقل. عقل و دل کنار هم زیبا هستن. یادمه یک دفعه توی انجمن آزاد این بحث رو چند ماه
پیش مطرح کردین. عقل و احساس در تضاد با هم نیستن. کنار هم هستن و به زندگی زیبایی میدن.
ببینین احساسات انقدر قوی هستن که میتونن عقل رو مغلوب کنن. اما اگر با احساستون راه بیاین
اون هم به حرف عقل گوش میده.
نمازی که گفتم رو بخونین ببینین دلتون بهتون چی میگه.
این نماز واقعا معجزه می کنه وقتی آدم سر 2 راهی عقل و احساس میمونه.
الان ازتون یک سوال دارم در پاسخ نگین نمیدونم.
آیا شما میخواین یکبار دیگه برین خواستگاری اگر اونها موافق باشن؟
آیا میتونین با این دختر خانوم خوب یک عمر به عنوان همسر زندگی کنین با همین ظاهرش؟
(البته خیلی از دختران محجبه در پوشش حجاب زیباییشون مشخص نیست و بعد که حجابشون رو
بردارن و به خودشون برسن می بینین که چقدر زیبا تر و جذاب تر به نظر میرسن مگر اینکه با سلیقه
شما جور در نیاد.)
اگر پاسختون مثبته از مادرتون بخواین بعد از امتحانات دختر با خانوادش تماس بگیره و از خود دختر
خانوم بپرسه که اجازه میدن شما یکبار دیگه بیاین؟
ضمنا به خاطر شرایطتون فکر نکنین انتخاب دیگه ای نیست و باید هر جوری هست دلتون راضی بشه.
از دلتون بدون در نظر گرفتن محدودیت ها و شرایط ، رضایت بگیرین و با دلایل عقلانی این رضایت رو
محکم کنین که همیشه از داشتنش احساس شادمانی داشته باشین.
ممکنه یکی چهره خوبی نداشته باشه از نظر بقیه و به دل کسی بنشینه. کاملا سلیقه ایه.
خودتون رو خیلی اذیت نکنین.بذارین دلتون حکم خودش رو اعلام کنه. عقل که گفته اوکیه. دلتون ببینین
چی میگه. رضایت دل هیچ ربطی به زشتی و زیبایی نداره.
اگر دل رو همراه کردین مجددا برین خواستگاری خانوم.
اگر هم داماد شدین باید یک سور اساسی توی تالار بدین چون مدیر هستین بالاخره :)
انشالا که خیره و خداوند خیر و انتخاب درست رو نشونتون میده.
:72:
آقا حامد
من بیشتر پست های شما رو خوندم و شما خیلی بیشتر از من به مسائل مربوط به مشاوره آگاهی دارید . من فقط از نقطه نظر یه خانم می خوام یه چیزایی رو بگم.
کلا جنس زن در برابر ناملایمات روحی خیلی آسیب پذیره (به خاطر همینه که بیشترین درخواست های طلاق از سوی خانم ها مطرح می شه)، همیشه دخترها از جواب رد شنیدن می ترسند خیلی خوبه که شما دوران شناخت رو کاملا منطقی گذروندید ولی نباید زیاد هم ماشینی رفتار کرد.
اگر این خانم به دلتون نشسته به این زودی جا نزنید، من هم در دوران شناخت همسرم هیچوقت باهاش تماس نمی گرفتم هیچوقت اس ام اس نمی زدم فقط جواب تماس ها و اس ام اس هاشو می دادم. دلیلش این نبود که نمی خواستمش بلکه دلیلش این بود که می ترسیدم با احساسات و شخصیتم بازی بشه و آخر هم خودش رابطه رو تموم کنه.
خانمها ذاتا اینجوری هستند وقتی می بینند طرفشون (حالا چه شوهرشون و چه نامزدشون) داره باهاشون سرد برخورد می کنه و اصلا علاقه ای بهشون نشون نمی ده خودشون از ترس لطمه خوردن زودتر رابطه رو تموم می کنن.
صبر کنید تا امتحاناتش تموم بشه. تو این مدت هم رابطه رو کاملا قطع نکنید مثلا یه احوالپرسی ساده (بدون صحبت در مورد ازدواج) باهاش داشته باشید (حالا یا مکالمه ای یا اس ام اسی). بعد از امتحاناتش به تدریج ازش در مورد صحبت هایی که جلسه آخر کردید نظر خواهی کنید، زیاد فشرده در مورد همه چیز صحبت نکنید. جواب منفی پدرشون رو در صورتیکه دیگه صحبتی ازش نشد ignore کنید و یه طوری برخورد کنید که انگار هیچ اتفاقی نیافتاده ( اگر جواب احوالپرسی ها و اس ام اس های شما رو دادند یعنی نظرشون دیگه منفی نیست و در اینصورت نیازی نیست ازشون اعتراف بگیرید یا دلیلش رو بپرسید اصلا به روی خودتون نیارید.)
سلام
اخه
تا کی بلاتکلیفی؟
تا کی میخواید با کلی سوال بی جواب روزهارو سپری کنید؟
این حق شماست که بدونید چرا اون خانوم ناگهانی مسئله رو تموم کرده؟
حتی اگه از بخشی از رفتار کردار خواسته ها ،هر چیزی از جانب شما ناراضی بوده چه بهتر که شما بدونی تا در موارد بعدی بیشتر دقت کنی.
چرا اینهمه وقفه؟؟؟؟
چرا سردرگمی وقتی با صحبت با اون خانوم میشد به نتیجه برسی