RE: تردید برای انتخاب شغل
سلام روز همگی بخیر
یه کمی گیج شدم اینجا تاپیک تردید برای انتخاب شغله یا طرح قرانی؟؟:163:
پائیزان عزیزم من فقط تجربه شخصیمو میگم میدوارم کمکت کنه.من سال اخر دانشگاه همزمان با تحصیل وارد بازار کاری شم که اصلا علاقه ای نداشتم ادامه پیدا کرد همه دوره هارو گذروندم و کم کم علاقه مند شدم جایگاه پیدا کردم و...جایی کار میکردم که تو شهر خودمون از بهترین ها بود همکارام همه خانوم بودن دوستایی که هنوز هم بهترین دوستان من هستن مدیر داخلیمون به اندازه مادرم تو زندگیم کمکم کرد حقوق بیمه ساعت کاری خوب و...خلاصه از همه لحاظ عالی بود جز....اما من اونجا راحت نبودم با مدیریت اونجا به قول معروف ابم تو یه جوی نمیرفت.استرس کاری داشتم فکرم اروم نبود گریه میکردم و...
نتونستم اونجا بمونم اومدم بیرون الان تو شرکت مشابه مشغولم شاید 1%خوبیهای اونجارو نداره اما استرس ندارم ارامش دارم و میتونم به زندگی شخصیم هم برسم
خلاصه اینکه به نظر من محیط کار خیلی مهمه اینکه اول از شرایط محیطی کارت راضی باشی اونو دوست داشته باشی مهمتر از حقوق و مزایاو بیمه و این حرفاست
درضمن کار اداری دولتی عمرتو میخره به این هم توجه کن یه عمر پشت میز نشینی یه کار روتین و یکنواخت ...
در نهایت همه این راهنمایی ها و پیشنهادها این تو هستی که تصمیم میگیری
موفق باشی عزیزم:46::46::46::46:
ممنون fm.mohajer عزیز .
فقط یه سوال علت اینکه در محیط کاری اولتون راحت نبودید مشکلتون با مدیریت بود یا عدم علاقه قبلی به کارتون ؟
نقل قول:
یه کمی گیج شدم اینجا تاپیک تردید برای انتخاب شغله یا طرح قرانی؟؟
:311: . fm.mohajer جان به خاطر اینکه بچه هایی که شارژ کاربری پرداخت نکرده بودند نمیتونستند تو طرح شرکت کنند موقتا از این تاپیک استفاده میشد که البته مدیر عزیز همدردی این مشکل رو رفع کردند.
[size=large]
سوال از دوستانی که تو ادارات دولتی مشغول به کار هستند: بعد از دادن تعهد خدمت میشه استعفا داد ؟ چه شرایطی داره ؟ در هنگام تعهد دادن سفته امضا میشه؟ بعد از استفا باید پرداخت شه؟
[/size]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط چشمک
سلام رایحه عزیزم
این صفحاتی که برداشتی سهم یک نفر دیگه شده ..شما می تونی صفحه 40 ، 41 ، 42 رو بردارید .:46:
منم میخوام توی این طرح قرآنی شرکت کنم. میشه بگید چه صفحاتی رو بخونم؟