خانمها باید مهریه بالا می گوید موفق وشاد باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
خانمها باید مهریه بالا می گوید موفق وشاد باشید
مهریه 25 میلیون خوب است و 500 میلیون مهریه بالا است موفق وشاد باشید
توي شهر من مهريه 14 سكه بيشتر نيست اما اگه طلاقي هم باشه از طرف دختر اتفاق افتاده.
اما به همه دخترايي كه فكر ميكنن با مهريه بالا ميتونن زندگيشونو تضمين كنن بگم سخت در اشتباهن چون اگه مردا بخوان از زير مهريه فرار كنن باز ميتونن .اينقدر دختر رو زجرش ميدن كه خودش بگه "مهر حلال جون آزاد".
هيچ چيز نميتونه زندگي ما رو تضمين كنه مگر خود زن ومرد باهم وبه كمك خدا .
وبعضي از خانما از روي چشم هم چشمي مهريه رو زياد ميكنن و نمي دونن به گردن مرد بدبخت هستش .
ارزش زن به مهريه اون نيست.
چرا براي مهريه هميشه چيز مادي در نظر بگيريم اگر زندگي كه بر پايه صداقت و احترام و ايمان باشد و مهمتر عشق حقيقي ديگر جنبه مادي از بين ميرود من كه هميشه به اين فكر ميكنم وقتي اگر ميليارررررردها سكه هم مهر كنند ولي اگر در زندگي خوشي صداقت و عشق نباشد پس براي آدم آن سكه ها هيچ ارزشي ندارد و فقط مي خواهد كه خود را خلاص كند پس ما دختر ها بياييم مهر خود را عشق ، صداقت ، مهرباني ، وفاداري قرار دهيم كه با هيچ پول و سكه برابري نمي كند به نظر من ارزش ما با سكه برابري نميكند و ميلياردها گل رز و مريم، قشنگ تر نيست
ولی مهریه پشتوانه زنه تو مملکت ما اگه زنی از شوهرش خدای نکرده جداشه فقط مهریه میگیره ولی تو خارج نصف-نصف توایران اگه چنین چیزی هم باشه پسر همه چیزاشو میکنه به نام مامانش تا چیزی گیر زنش نیاد
چرا خانم ها مهریه بالا می گوید موفق وشاد باشید
فرمول مهریه های بالا:
(بی عقلی+سنن مخرب+چشم و هم چشمی)*بی اعتمادی افراد به هم*تقلید انسانها از هم=مهریه های بالا!!!
حقیقتش نمیدونم با چی میشه یک زندگی رو حفظ کرد
اگر مهریه یک اخلاق درست و بدون تغییر بود و پیگرد قانونی هم داشت خیلی بهتر از سکه طلا بود:)
بنظر شما مهریه دختر هر چی پایین تر خوبتر ..... ولی جهیزیه دختر هر چی بالاتر بهتر:D؟؟؟!! !!!!!
نخیر . . . هرکدام به اندازه خودش و بنا بر تصمیم پسر و دختر؛من یکی که پدر و مادرهایی را که مهریه بالا برای دخترانشان می گویند،کاسبکار دانسته و آنها و بویژه دخترشان اگر این امر را بخواهد،جانورانی خطرناک و کثیف می دانم.
موجوداتی که باید آنها را درقفس کرد و به نظار شان نشست!جانوران موذی که دستگاه تناسلی دخترشان را قیمت می گذارند.بسیار برای خودم متأسفم که در جایی هستم که: چون زن حقی ندارد باید از بدترین راه با پایمال کردن حقوق مردان و نیز خود دختران و زنان،بخواهیم حقشان را جبران نماییم.
به نظر من مهریه بالا یه بدی دیگه ای که داره دختره نمیدونه لبخندی که پسر تو زندگی براش میزنه از ترس اینه که یه وقت دختره نگه مهریه رو بده یا از روی علاقس :P