RE: از دست دادن دلبستگیهای روحی و فکری دوستم
به نظر من اين آقا جذب هم هدف بودنش با اين خانوم شده. از اونجايي كه مردها به شغلشون بيشتر اهمت ميدن، ايشون هم دنبال همراهي بودن كه دقيقا با ايشون در كار هم هدف و هم مسير باشه و فكر مي كنم براي اين آقا جذابيت اين رابطه از همين هم مسيري كاري بوده. حالا كه تو اين شرط، خلل وارد شده ايشون ترجيح داده كلا مسيرش رو عوض كنه و اتفاقا خيلي هم خودخواهانه برخورد كرده و بدون توضيح و يا دلجويي گذاشته رفته. بنابراين ميشه گفت در كنار خصوصيات مثبتي كه شما براي ايشون گفتيد: متین - سالم - صادق - موفق و نگاه عاشقانه - ايشون فردي خودخواه بودن كه دنبال اهداف ديگري در اين رابطه بودند. بعضي ها به جاي اينكه جذب درونيات كسي بشن، بيشتر جذبه داشته ها و مزاياي ديگران مي شن كه چه نفعي براشون داره.
اين مسئله خودش يه نشونه است كه يه بعد از رفتار اين آقا را نمايان كرده. به دوستتون بگيد با زير و رو كردن اين قضيه بفهمه كه اين آقا خواسته خودش رو (هم مسير بودن با كار همسرش را) رو به وجود ايشون ترجيح داده.
و هم چنين خيلي ها براي اينكه خودشون رو گرفتار پروسه حل مسئله نكنند،سريع صورت مسئله رو كلا پاك مي كنن.
نگاه ستاره خوشبخت يه نگاه كاملا لطيف و احساسي هست ولي كسي كه ارزش واقعي كسي رو فهميده باشه، به همين راحتي كسي رو كنار نميذاره. اون هم بدون هيچ گونه زحمت دادني به خودش.
من پسري رو مي شناسم كه در دوران نامزدي بعد از كلي كلنجار با خانواده ها وقتي ديد ديدگاه خانواده ها خيلي متفاوته و زندگي خوبي نميشه، اينقدر نامزدش رو برد پيش مشاور با هزينه خودش كه مشاور به دختر بفهمونه كه شما به درد هم نمي خوريد تا دختر بتونه اين مسير جدايي رو راحتتر طي كنه. يعني اينقدر مسئولانه در مقابل عشقش عمل كرد. لطفا در مقابل اين بي مسئوليتي خودتون رو گول نزنيد. اگر ايشون اينقدر به فكر شما بود،شما رو با تنهايي و غم جدايي اينقدر راحت كنار نميذاشت.
دوستان خیلی ممنون از راهنمایهای جامعتون:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mr6262
به دوستتون بگيد با زير و رو كردن اين قضيه بفهمه كه اين آقا خواسته خودش رو (هم مسير بودن با كار همسرش را) رو به وجود ايشون ترجيح داده.
mr6262 عزیز، دوستم خیلی آدم مغروری و نمی خاد این موضوع را از طریق اون آقا زیر و رو کنه.
ولی بخاطر علامت سوالی که توی ذهنش هست مرتب احتمالاتی که ما می دیم را زیر و رو می کند.:311:
خیلی جالبه که منم نظرات mr6262 را بهش گفتم ولی گویی جنس دوست من بیشتر شبیه دوستمون
ستاره است و مرتب میخاد خودش را در این ماجرا مقصر بدونه و یا گاهی تقصیر را گردن کارفرماش میندازه.
من فکر می کنم آنچه که باعث شده نتونه براحتی فراموش کنه نوع نگاه "لطيف و احساسيش" به ماجراست.
یعنی میگه چون این آقا خیلی سخت این کار و پیدا کرد از طرفی شرایطیتش رو نداشت از کارفرما بخاد که خانم هم
آنجا کار کنه یا فکر کرد دوست من ممکنه نتونه در شرایط کاری سخت اون منطقه دوام بیاره بیخیال این موضوع شد و حالا دوستم خودش را مقصر میدونه که چرا ملایم تر برخورد نکرد.
ولی واقعا عجیب که بعضی آدما اینقدر کلید روشن و خاموش شعله عشقشون دست خودشونه و براحتی فراموش می کنند و یا یکی را کنار می گذلرند.
سلام sanjab عزیز
یه چیزی که توی این دنیا خوب فهمیدم اینه که وقتی کسی یه نفری رو واقعا دوست داشته باشه همه تلاشش رو میکنه تا بهش برسه حتی اگه طرفش نخواد و بهانه بیاره و باهاش بد برخورد کنه و ........ ولی دوست شما هیچ کدوم از این کارها رو در حق اون آقا انجام نداده و بدی به اون آقا نکرده پس اینکه دوست شما خودش رو مقصر میدونه کاملا اشتباه هست
دوست شما اگه این قضیه عذاب وجدان رو کنار بذار خیلی راحت تر میتونه تحمل کنه
اون آقا یه دلایلی برای خودش داشته که همچین رفتار نه چندان مناسبی کرده ولی دوست شما نباید این موضوع رو به خودش نسبت بده
به دوستت بگید تا اونجائی که میتونه به اون آقا فکر نکنه شاید در یکی از همین روزها خودش دوباره تماس بگیره و دلایل خودش رو بگه
سنجاب عزیز
دوست شما باید دست از محکوم کردن خودش برداره! بهش بگید حتی اگر ایشون هم مقصر باشه ، انسان متعهد
بی دلیل رها نمی کنه بره.
این کار ایشون یعنی بی تعهدی حالا دلیلش هر چی میخواد باشه. پس به جای پاسخ به سوالات بی جواب بهتره
ایشون دیگه دست از محکوم کردن خودش برداره و با واقعیت روبرو بشه که همون بی تعهدی آقا هست.
بهتره به جای نبش قبر گذشته کمکش کنین شرایط جدید رو بپذیره و اعتماد به نفسش رو دوباره افزایش بده چون به
شدت اعتماد به نفسش رو از دست داده و فکر میکنه اونه که ایراد داره در حالیکه اینطور نیست.
خیلی از دخترها بعد بهم خوردن یک رابطه عاطفی دچار این حس میشن که مشکل از خودشون بوده.
پس بهش بگین این طور نیست و کمکش کنین اعتماد به نفسش رو زیاد کنه.
دائما هم این بی تعهدی مخاطبش رو هر جا که فکر کرد ایراد از خودشه به زبون بیاره پیش خودش اونم بلند که ایراد
از اون نبوده!
تا دوباره برنگرده به خاطرات گذشته و دائم عقلش دلیل این فراموش کردن رو به احساسش توضیح بده تا به بی
تفاوتی برسه نسبت به اون فرد.
موفق باشین.
:72:
با تشکر از نظرات خوب دوستان :72:
فکر کنم بهترین روشی که میتونم به دوستم پیشنهاد بدم برای فراموشی علاوه بر (زیاد کردن مشغله کاری و تکنیکهای توقف فکر) یادآوری معایب ایشون از جمله :163:
1- خودخواه بودنشون
2- ضعیف بودن برای بررسی روشهای دیگه بجای پاک کردن مسئله
3- بی مسئولیت و بی تعهد بودنشون هست که مطمئناً به این رابطه خلاصه نمیشه.
به دوستتون بگید هر چی که بوده دیگه رفته..خیلی وقته که اون این دوستتون رو رها کرده و رفته پس بهتره دوستتون تو فکرو ذهنش بیخودی این آقا رو نگه نداره.
کسیکه آدمو بخواد و نخواد از دستت بده هیچ جورررررری ترکت نمیکنه و همیشه دنبال یه راهی هست که بدستت بیاره مگر اینکه خودت نخوای..پس اونقدرام دوستتون رو نمیخواسته که به این راحتی جاخالی کرده
این آقا هم اگه واقعا عاشق باشه خودش برمیگرده
بهتره دوستتون با اینهمه کمالات و شرایط خوب اعتماد به نفسشو بالاتر ببره و به فکر ادامه زندگیش با شادی باشه..اونکه واقعا قسمتشه خودش دوستتون رو پیدا میکنه
واسش مثال بزنید که یه دفعه تقصیر کارفرماست، یه دفعه تقصیر مادر شوهر، یه دفعه تقصیر زن همسایه....، هر کی هر کاری کرد ایشون می تونست شمارو بزاره و بره. معنی دوست داشتن واقعی رو بهش بگید و ازش بخواید این قضیه رو به دست خدا بسپره. ازش بخواین ورزش بره و اعتماد به نفسشو ببره بالا.
ولی فراموش کردن کسی که با تمام وجود دوستش داشتی و یه روزی از عشق اون هم نسبت به خودت مطمئن بودی خیلی سخته...
:302:
من هم ورزش میرم، هم تکنیک های اعتماد به نفس رو کار می کنم، هم کلی از وقتم رو در روز تواین سایت مطلب می خونم، هم پیش مشاور رفتم هم سعی می کنم به طریقی خودم رو مشغول کنم هم .... ولی هنوز نتونستم فکر کسی رو که خیلی راحت رهام کرده فراموش کنم...البته رها رهام هم نکرده، اون میگه عشق نه ولی دوستی سرجاش باشه...
منم هر بار که اون بهم پیام میزنه، هر بار که باهاش حرف میزنم داغ عشقم تازه میشه و باز میشم یه آدم وابسته مثل روز اول
همه چی از یادم میره، همه صحبتهای مشاور، همه زحمت ها، همه حرفای دوستان همدردی... همش از یادم میره و فقط و فقط می خوام باهاش حرف بزنم...
یه راه حل دیگه پیشنهاد بدین، اینجوری نمیشه خاطره یه عشق رو فراموش کرد...
اینم یکی دیگر از عوارض این نوع روابط بدون رسمیت .
سنجاب عزیز
دوستتون ایشون را فراموش نکرده در واقع تلاش عمیق برای فراموشی نکرده . چون لازمه فراموشی اینه که از روند احساس محوری در این موضوع بیرون بیاد در حالی که احساس تقصیر و به هرشکل به یاد وی بودن یعنی احساسی شدن .
کلاض او را از ذهن براند و حتی به خصوصیات منفی او هم فکر نکند . راهکار شما برخلاف تمرکز زدایی و توقف فکر هست . که مبتنی برآن باید از هرگونه یادآوری وی دوری کند .
بگویید وی را در ذهن و دل رها کند و به زندگیش بپردازند و برنامه های مفید و با نشاط برای خودش طراحی کند .
.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ستاره خوشبخت
ولی فراموش کردن کسی که با تمام وجود دوستش داشتی و یه روزی از عشق اون هم نسبت به خودت مطمئن بودی خیلی سخته...
:302:
من هم ورزش میرم، هم تکنیک های اعتماد به نفس رو کار می کنم، هم کلی از وقتم رو در روز تواین سایت مطلب می خونم، هم پیش مشاور رفتم هم سعی می کنم به طریقی خودم رو مشغول کنم هم .... ولی هنوز نتونستم فکر کسی رو که خیلی راحت رهام کرده فراموش کنم...البته رها رهام هم نکرده، اون میگه عشق نه ولی دوستی سرجاش باشه...
منم هر بار که اون بهم پیام میزنه، هر بار که باهاش حرف میزنم داغ عشقم تازه میشه و باز میشم یه آدم وابسته مثل روز اول
همه چی از یادم میره، همه صحبتهای مشاور، همه زحمت ها، همه حرفای دوستان همدردی... همش از یادم میره و فقط و فقط می خوام باهاش حرف بزنم...
یه راه حل دیگه پیشنهاد بدین، اینجوری نمیشه خاطره یه عشق رو فراموش کرد...
با اجازه سنجاب عزیز و عرض احترام بابت پاسخ به مراجعی دیگر در پست شما به دلیل اهمیت موضوع.
ستاره خوشبخت
عزیزم شما همون الهام61 خودمونی؟
اینجا تاپیک مراجعه. اگر موافقی یک تاپیک جدید برای این مرحله از مشکلت باز کن تا بهت یک سری
راهکار برای ثبات در تصمیمت بگم. بهت میگم چه کنی تا دیگه اذیت نشی. البته داغ احساسی هنوز
تازست و زمان میخواد اما میشه درمان رو تسریعش کرد. تاپیک زدی خبرم کن تا برات بگم.