داملا جان تا جایی که من می دونم
داروهای اعصاب رو نمی شه یک مرتبه و سرخود قطع کرد.
نظر من هم اینه که دارو نخوری بهتره ولی با نظر پزشک باید اول کمش کنی و بعد قطع.
نمایش نسخه قابل چاپ
داملا جان تا جایی که من می دونم
داروهای اعصاب رو نمی شه یک مرتبه و سرخود قطع کرد.
نظر من هم اینه که دارو نخوری بهتره ولی با نظر پزشک باید اول کمش کنی و بعد قطع.
سلام داملا جان
هیچکس بهتر از خود آدم نمی دونه دلیل نا آرامی هاش چیه.
الان هم شما داری از داروها صحبت می کنی و تمرکزت رو رو معلول گذاشتی ،
حالا بیا اول از استرسها و ناآرامیهات بگو ، بعد تمرکز رو میذاریم رو علت اینها.نقل قول:
نوشته اصلی توسط داملا
افسرده و ... نبینمت.
سلام خانم داملا محترم
نزد مشاوره مجرب قوی با تجربه بادانش بروید اگر در شهر تبری مشاوره مجرب قوی با تجربه بادانش ندارید باید به تهران بیاید مشاوره مجرب قوی با تجربه بادانش بروید تعداد جلسات مشاوره حضوری 8 جلسه باشد بهترین مشاوره مجرب قوی با تجربه بادانش دکتر میر سعید جعفری استاد بنده است دوست صمیمی مدیرهمدردی است ایشان تهران است مشاوره بعدی خانم سرایی و خانم خوشپور است خواستی تلفن در تهران می دهم ایمیل نگاه کنید ممنون:72::72::72::72:
از همه دوستانی که برام نوشتند صمیمانه تشکر می کنم.:43:نقل قول:
نوشته اصلی توسط baby
این اواخر اوضاع روحی وروانی بدی داشتم.فشار شدید کاری از یک طرف،تغییر محل سکونت
از یک طرف وعمده ترینشون اختلافاتم با همسرم از طرف دیگه که واقعا اوضاع روحیم رو به
هم ریخت.اما فعلا میشه گفت تقریبا همه مسائل در حال حل شدن هستند اما شرایط من
هیچ بهبودی نداره،هر روز وزن کم می کنم وشکسته تر میشم.تنهام وهمه رو از خودم روندم
اما از تنها بودنم چندان در عذاب نیستم!بیشتر اوقات توهم می دیدم که با مصرف داروها از
دفعاتشون کاسته شده.اعصاب ندارم وبا کوچکترین صدایی به هم می ریزم وبی خواب
میشم!دیگه حوصله ورزش هم ندارم وشاید 90% از زمانی که تو خونه ام در خواب می
گذره.واقعا نمی دونم چطوری می تونم جلوی پیشرفتش رو بگیرم.دوستان اگه راهی به
ذهنشون می رسه خواهشا دریغ نکنند.
داملا جان
من از اثر داروها و ... چیزی نمیدونم
ولی به نظر من شما باید اول همه اون مسایلی که برات پیش اومده رو یکی یکی و با آرامش برطرف کنی بعد از اون با افرادی که قطع رابطه کردی دوباره ارتباط برقرار کن و کمی رفت و آمد داشته باش. از انزوا خارج شدن یه عزم راسخ میخواد. با اینکه دلت میخواد تنها باشی ولی برای امتحان هم که شده کمی برای خرید یا دیدن بازار یا ارتباط با دوستان خانه نشینی رو ترک کن.
راستی شما یک تاپیک قبلا داشتی که توش نوشته بودی میخوای بچه دار بشی.اگر الان بچه کوچک داری خوب اون هم در این احساس شما بی تاثیر نیست.