RE: نحوه ی برخوردباشوهرایرادگیرخسیس وزورگو
ممنون چشمک وپاییزان عزیز.لینک روخوندم خصوصیات دیگه ای هم که نوشته بودروهمسرم داره ومیخوام بادقت مطالعش کنم.من تورابطه ی همسرم وخانوادش زیاددخالت نمیکنم حتی همسرم بعضی وقتاازمحل کارش میره خونه باباش وشبوهم می مونه وقتی خانوادش میادیامیریم اونجامامانش میره کنارشوهرمن میشینه وحتی درگوشی هم پچ پچ میکنه وخیلی چیزای دیگه ولی من واکنشی نشون نمیدم خودم میگم امروز برومامانتوببین.درموردخساس قبلابهم ماهانه صدتومن خرج خونه میدادوانتظارداشت باهاش حتی براخودم هم وسایل بخرم وقتی دید کم میارم دیگه ندادوگفت خودم خرج میکنم الانم میگم فلان چیزنداریم میگه خوب بخرخودت که پول داری!!! منهم بخاطرمن وتو کردنش نمیخوام خودم خرج کنم چون قدرنمیدونه وتازه پرروترهم میشه یامیگه هرسال یه مانتوبخر.مدیریت اقتصادیش خوبه ولی افراط میکنه پولشوهم براخونه سرمایه گذاری کرده که خیلی خوبه ولی کمترین پولی هم که به دستش میادروهم میخوادپس اندازکنه وکمترین خرج روبکنه بااینکه میتونه ولی یک ماشین قیمت متوسط هم نمیخوادبخره چون خرجای اگه بخره بایدپول بنزین وبیمه و...بایدبده.:302:
RE: نحوه ی برخورد با شوهر ایرادگیر خسیس و زورگو
سلام دوست عزیز
همونطور که میدونی خست یک بیماری روحیه که در موارد حادش باید درمان بشه.
حدس میزنم همسرتون از شهر خاصی باشن که بهش اشاره کردین.
اگر اینطور باشه که اشاره کردین ممکنه این ویژگی در برخی از مردم اون شهر مشهود باشه که شاید به دلیل
سختی زندگی دچار این ویژگی شدن. اکثرا هم خانوم های تابعی دارن.
اما الان شما یک همسر جوان و تحصیلکرده داری که میشه درمانش کرد. سخته اما شدنیه.
تا حالا باهاش صحبت کردی که برای بهبود زندگی پیش یک مشاور برین یا خودت به تنهایی پیش روانشناس رفتی
واسه کمک گرفتن ازش برای درمان همسرت؟
همسرت حتما ویژگی های مثبتی هم داره. امکانش هست برامون چند تاش مثلا 20 تاش رو بنویسی؟
همسرت چند سال داره؟ میزان تحصیلاتش چیه و نوع شغلش؟
باید صبورانه برخورد کنی و تا میتونی مطالعه کنی و حتما از یک روانشناس کمک بگیری در این راه.
موفق باشی
:72:
RE: نحوه ی برخورد با شوهر ایرادگیر خسیس و زورگو
bahar.shadiجان ازت ممنونم.تاحالاچندین باربخاطراین خصوصیتش واخلاقای دیگش مثل دهن بین بودن ووابستگی شدیدش به خانوادش وایرادگیربودنش بهش پیشنهادرفتن به مشاوردادم ولی قبول نکرده چون خودشویک مردکامل بی عیب میدونه:160:همسرم سی سالشه نرم افزارخونده برنامه نویسه وکارمند.خوبی های زیادی داره 1باایمانه ونمازوروزه اش کامله2مسولیت پذیریش زیاده3ازصبح تاشب بخاطربهترشدن وضعیت مالی مون تلاش میکنه4بخاطرمن چندین بارباخانوادش حرف زده تاکمتراذیتم کنن 4پاک ونجیبه و.... من اکثروقتای بیکاریمومطالعه میکنم تازگیاهم همش دنبال مطلباییم که تواین زمینه که خساست فقط یکیشونه کمکم کنه باورکنین تااین لحظه فقط تحمل کردم حتی به نزدیکان خانوادم حتی مادرم هم نگفتم چه مشکلایی دارم چون دوس ندارم وجهه ی شوهرم پیش همه خراب بشه ولی تحملم دیگه داره تموم میشه وتنهاجایی که تونستم کمک بخوام اینجابود:323: