RE: ما همدیگرو دوست داریم ولی اون زن داره ، باید چی کار کنم !!؟
سلام سارای عزیز
اسم ما که شبیه هم هست سرگذشت مون هم شبیه هم می مونه با این تفاوت که من از اول نمیدونستم ایشان زن و
بچه داره ولی بعدها فهمیدم و بماند چه زجرهایی بخاطرش کشیدم!
بهت توصیه میکنم حتما اون سه پستی که شازده کوچولو برات گذاشته حتما بخونی
چون 2 تای اولی سرگذشت خودم هست
میدونم یه روزی فرا میبرسه که از ته قلبت خوشحال میشی که این آقا و مشکلاتش رو با هم فراموش کردی و مطمئن
باش بعد از یه مدتی(دیر یا زود) اون آقا هم همه چی رو فراموش میکنه
آسیبی که قراره به اون برسه به اندازه آسیبی که همین الان به شما رسیده و اگه ادامه بدین قراره در آینده خیلی بیشتر برسه هیچ
هست!
RE: ما همدیگرو دوست داریم ولی اون زن داره ، باید چی کار کنم !!؟
كاملا احساس شما قابل درك هست، ولي اين احساسي كه ذاتا زيباترين چيز در دنياست براي شما مثل زهر شده چون راه به دست آوردنش اخلاقي نبوده، در واقع اين احساس متعلق به شما نبوده. شما لياقت اين رو داريد كه طعم اين احساس ذاتا زيبا رو با تمام وجودتون و بدون ترس و اضطراب بچشيد. اين موقعيت رو از خودتون نگيريد. چيزي كه شما الان گرفتارش هستيد در نظر شما قشنگه ولي براي اون آقا معني كه بايد داشته باشه نداره. ببينيد اين مسائل توي محيط كاري زياده متاسفانه و اين ها عشق نيست. باور كنيد سو استفادست.
چه خوبه كه خودتون هم ميدونيد كه كارتون درست نيست. ايشون حرفهاي قشنگي ميزنه ولي خيلي ها از اين حرفها ميزنند. ولي مهم عمله كه چي باشه.
شما يكسال و نيمه كه باهميد و ايشون يه فرزند 2 ساله دارن. يعني وقتي فرزندشون تازه 6 ماه بوده كه به دنيا اومده ايشون با شما رابطه شروع كردن. اين خيلي دردناكه. فكر ميكنيد اصل اين مرد به عنوان يه پدر و يه همسر سالمه؟
از اين محل كارتون بياين بيرون و به ايشون بگيد خانوادتون متوجه شدن و ميخوان از ايشون شكايت كنن به جرم داشتن نظر به نواميس و ... هر چي. و شما مجبوريد كه به خاطر اينكه براي خودتون و ايشون آبروريزي نشه بدون صدا همه چيو تموم كنيد. ايشون اگر ببينه ابروي خودش در خطره ديگه تهديد به خودكشي و ... اينها نمي كنه