به نظرم حساس بشی بدتر میشه. بذار بگن.
اونا رو که نمی تونی عوض کنی .
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظرم حساس بشی بدتر میشه. بذار بگن.
اونا رو که نمی تونی عوض کنی .
سلام مهندس...به همدردی خوش اومدینقل قول:
چون من هیچ راهی برای تماس با مدیران سایت ندارم که بنظر من این یکی از مشکلات فنی سایته
خواستم بگم جناب مهندس از پایین صفحه گزینه ارتباط با ما رو انتخاب کنید.و درخواستتونو واسه مدیر بفرستید.این لینک برقراری ارتباط با مدیر همدردیه.
خوب مهندس جان چرا از اینکه بهت بگن مهندس بدت میاد؟
مهندس بودن که خوبه مهندس؟
نباید حساس بشی مهندس...اگه حساس بشی بدتر میشه.
راه این که حساس نشی توقف فکره..یعنی مهندس جان وقتی کسی بهت گفت مهندس بیا این کارو انجام بده،ذهنت ناخوداگاه کلمه مهندس رو برات بولد میکنه اما تو باید سریعا فکرتو ازش منحرف کنی و و حواستو بدی به بقیه جمله.
این کار هم فقط با تمرین شدنیه.
حالا مهندس جان واسه اولین تمرین تو ذهنت این کلمات مهندسی که نوشتم رو حذف کن و بقیه حرفمو تو ذهنت حلاجی کن.
یادت باشه وقتی میگی نمیخوام بهم بگن مهندس کائنات نمیفهمه،کائنات فقط میفهمه تو روی کلمه مهندس متمرکزی پس مدام ادمایی رو سر رات میذاره که بهت بگن مهندس،مهندس.
پس راهش همون توقف فکر و تمرکز زداییه مهندس.:)
موفق باشی
:(خب اولا خیلی خوشحال شدم که بلاخره ما رفتیم صفحه دوم جالب بود صفحه دوم را داشتی ولی هیچی توش نبود البته من تعداد پستهای که داده بود فکر کنم میشود بری صفحه دوم بیخیال حالا
دوست عزیزم ( بهار زندگی ) آقا 17 بار بهم گفتی مهندس :D اگه حضور فیزیکی داشتی و بهم 17 بار میگفتی مهندس مطمئن باش گردنت را میشکوندم :320: :) نه بابا شوخی کردم
آخه یه چیز هست که من خودم را زیاد مقصز نمیدونم و اون اینکه من بر حسب شغلم که اصلا ربطی به علایقم نداره دوستای مهندس زیادی دارم که تحصیلات دانشگاهی دارند با بعضی شون که حرف میزدم اونهام بهم میگفتن که بعضی از اوقات که مردم چپ و راست بهشون مهندس میگن اونا را هم ناراحت میکنه :( ولی میگن چاره ای ندارن
اما در کل ببیند طرف تو کوچه منا میبینه بهم میگه چطوری مهندس اینا هر کاری کنی نمیتونی از ذهنت پاک کنی وقتی که ببین پیش چند نفره دیگه هم این حرف را میزنند که شاید اونا هم یه روز از این کلمه استفاده کنند چاره ای جزء حساس شدن نداری نمیتونی بهش فکر نکنی
بعضعی وقتها خودم فکر میکنم که من در کل آدم حساسی هستم ممکنه روی هم چیز حساس بشم خودم هم نمیدونم چه مرگم شده
www.hamdardi.net/thread-23482-post-218140.html#pid218140
چرا نظر من پاك شده اين ديگه چطور تالاريه :302::320: