RE: تردید در پاسخ مثبت به خواستگار به دلیل مشکلات ظاهری
به نظر من سن شما کمی کم هست و هم اینکه شما اصلا شناختی از ایشون ندارید
اخلاق ایشون هست که می تونه تمام این معیارهایی رو که برای ایشون گفتید با ارزشتر یا کم ارزشتر کنه
ببیند معمولا توی ایران ازدواج مثل یه معامله انجام میشه ، یکی تحصیلات داره یکی پول داره یکی زیبایی داره ... همش بده بستون هست ولی بعد چند سال زندگی این مسائل ارزشش رو از دست میده اگه اخلاق درست نباشه
موقعیت ایشون برای رشد شما مناسبه ولی شما باید ببینید از نظر جنسی به ایشون علاقه ای داری؟ دوست داری ازش بچه دار بشی؟
اگر از مدت درس شما مونده، ازشون بخواین تا تموم شدن دوران تحصیل شما صبر کنن (مثلا به صورت نامزد باشین) و شما توی این مدت سعی کنید کاملا ایشون و خودتون رو در کنار ایشون بشناسید. اگر امکانش هم هست بخواین که یه سفر به ایران بیان
این مسئله احتیاج به زمان داره برای شناخت بیشتر
ایشون الان ایران هست. تاا آخر تابستون هم میمونه.
ایشون به من گفتند که میتونه تلفن یا ایمیلِ نزدیکترین دوستاش رو که چندین سال همو میشناسن به من بده که اگه بخوام تحقیق کنم.
البته خودش گفت که ۲-۳ خصلتِ اخلاقی شاید منفی داره. ۱) یه خرده سمج هست. ۲) درسته که مرد سالار نیست، اما موافق زن سالاری هم نیست.
۳) پر حرف هست ۴) اهل رفت و آمدهای شلوغ پلوغ هم نیست. کلا میگفت دوست داره وقتهای فراغت رو باهم بگذرونیم تاا جمع شلوغ.
ضمنا برای ادامه تحصیل هم اصلا خودشون گفتند که اگه قبول کنم فعلا نامزد یا عقد میکنیم و بعد اتمام درسم عروسی میکنیم.
تنها نکته که ایشون روش پافشاری میکردند این بود که من کامل فکرام رو بکنم و اگه با ظاهرشون مشکلی دارم بیشتر از این جلو نرم. ایشون اصلا خودشون همهٔ این مسایل رو به من گفت. اینکه فقط واسه موقعیت ایشون انتخاب نکنم و به آینده هم فکر کنم به اینکه یه عمر باید باهم باشین و ... .
ضمنا ایشون گفتند در عین حالی که زیبایی من واسشون یه ملاکِ مهم بوده، اما کلی راجع به نجابتِ من و ... تعریف شنیدن که اونا خیلی واسش مهم بوده.
البته خانوادهٔ من هم تحقیق زیاد کردند. همه خوب تعریف کردند. با این حال، همه تو خونه میگن که "من ظاهرم خیلی از اون سر تره ولی خوب امتیازهای اونم کم نیست"
واقعا نمیدونم چی کار کنم. اینجا تو شهر ما اگه بله رو بگم و علنی بشه، دیگه اسم ایشون میاد روم و بعدا شاید راه برگشت نباشه. یا حتا شاید وابستگی پیدا کنم و احساسم زیاد بشه و نتونم درست تصمیم بگیرم. واسه همین میخوام اول تصمیمِ درست رو بگیرم بعد اقدام کنم.:303:
لطفا دغدغه ها و نگرانی های اصلیتون رو دونه دونه با شماره بندی بنویس.تا هم اینجا راحت تر بهت کمک بشه هم خودت بتونی راحتر فکر کنی!
چون وقتی همزمان به چنتا چیز فکر کنی همه چی قاطی پاطی میشه,اونوقت مشکل خیلی سخت و لا ینحل به نظر میاد , و به تصمیم و نتیجه مشخصی هم نمیرسی...
یه ترازوی خیالی توی ذهنت بساز.اگر حس کردی یک کفه سنگینتره همون سمت رو بگیر...اصلا امکان نداره مساوی باشه!! مطمئن باش یک طرف سنگینیش بیشتره( حتی اگر خیلی خیلی اختلاف کمی بین کفه ها باشه!!)
خیلی خوب و منطقی دارید جلو می رید ، تحسین می کنم شما رو
مشکلات اون آقا به نظرم قابل اصلاحه:
-انحراف چشمشونو عمل کنند در خارج.
-ترمیم و کاشت مو الان خیلی پیشرفته شده و نتیجه 100% میده.
-برا قد هم کفش هایی هست برای آقایون که پاشنه داره اما نامحسوس که تا10 سانت قد رو بلندتر نشون میده.
موقعیت به این خوبی داره(از همه لحاظ تو سن مناسب) آقا دیگه از این بهتر چی میخوای؟
برو و زندگی کن و خوشبخت بشو و از دستش نده. :72:
اینو قبلاً پرسیدم. ایشون گفتند که به دلیل بالا بودنِ شماره چشم، ریسک ش زیاده. ایشون حتا چند بار واسه درمان به امریکا هم رفتند اما بهشون گفتند امنترین راه عینک هستش.مگر اینکه تکنولوژی جدید بیاد.:323:
آره موقییتش خوبش اما خوب با کمکش من هم رشد میکنم. من از چند سال دیگه میترسم که یهو نگمای بابا من چه موقعیت خوبی دارم و ....:303::163:
ایشون بهم گفتند که اگه باهاش ازدواج کنم باید تا آخرِ عمر زندگی کنم. از من موکدن خواستند که این مسائل ظاهری رو جدی بگیرم و قبل از هر تصمیمی مطمئن بشم که واسم مهم نیست.:316:
هر کس با دیگری به خاطر مالش ازدواج کند، خداوند او را به مال وی واگذار کند، و هر که با او به خاطر جمال و زیبایی ازدواج نماید، در او چیزی را که خوشایند او نیست، خواهد دید. و هر که با وی به خاطر دینش ازدواج کند، خداوند تمامی این مزایا را برای او جمع میکند. (پیامبر اکرم-وسایل الشیعه)
معیار برتری زیبایی نیست ... اخلاق و ایمانه!!!
ببینید خودتون این روحیه رو دارین که هر جایی ایشون رو با افتخار به همه نشون بدین؟ میتونین اگه کسی حرفی درمورد ظاهرشون زد بگین بهترین اخلاق رو داره؟
من فکر میکنم موضوعات بسیار مهم تری هست برای برسی تا اینکه روی ظاهر ایشون فعلا دودل باشید.
شما مطمئنید توانایی زندگی در خارج از کشور رو دارید؟ اونجا تنها هستید. همسرتون صبح تا شب سر کار هستند، روزهای تعطیل فقط شما دو نفرید و دیگه مثل ایران نیست که با خانواده و ... بتونید دور هم جمع شید.
تحمل چنین مسائلی رو دارید؟؟ این مسائل بسیار بسیار مهم هستند.
هستند کسانی که رفتند، و از شدت تنهایی (با وجود همسرشون) افسردگی مفرط گرفتند، تحمل نکردند و بعد از 6 ماه برگشتند....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yefereshtehtanha
ویدا جان، تردید که دارم اما خوب خوبیهای هم داره که نمیذاره تردید هام رو جدی بگیرم.
من فقط میترسم از پشیمونیِ فردا. از اینکه بعدن اگه منم رشد کردم مغرور بشم و یادم بره که با کمک کی بالا اومدم.
تا به ثبات در معياراتون و احساسات نرسيديد نبايد ازدواج كنيد.
بايد مطمئن بشيد ايشون رو همين طور كه هستن ميخوايد حتي بدون كاشت مو و عمل چشم و ...
نبايد جواب مثبت بدي و بعد از حضور ايشون شرمنده باشي.
يادت باشه ايشون هم يك آدمه و شخصيت و احساسات داره و شما نبايد اونا رئ زير پا بگذاريد.
در مورد علت انحراف چشمشون علت رو پرسیدین؟ حتما یک تست ژنتیک بدین قبل هر تصمیمی.
ببینید شما باید توی اخلاق ایشون چیزی رو پیدا کنید که بتونید به واسطه اون موندگاریتون رو کنارش تضمین کنید. مخصوصا توی یک کشور غریب که فشار تنهایی خیلی زیاده. ایشون باید همراه خوبی باشه
شما خیلی تحت تاثیر موقعیت ایشون هستید . فکر می کنید بتونید عاشق ایشون بشیدبا شرایطی که دارن؟ الان جاذبه فیزیکی داره براتون؟