RE: چطور وقتی میدونم یه چیزی غلطه نمیتونم باهاش کنار بیام؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sunlife
سلام
شما نسبت به این آقا بی علاقه نبوده اید بلکه چون زیادی در دسترس و مشتاق خودشونو نشون می دادند هیچوقت نگرانی از بابت از دست دادنشون نداشتید
خب این حق اون آقاست که وقتی می بینه شما بهش بی علاقه هستید با توجه به سنشون یه تصمیم جدی واسه زندگیشون بگیرند و شما رو از دلشون خارج کنند تا بتونند به مواردی فکر کنند که اونها هم نسبت به ازدواج باهاشون تمایل دارند.(بالاخره بعد از یک سال ارتباط شما اعلام کردید که هیچ علاقه ای بهشون ندارید نباید انتظار داشته باشید که یک سال دیگه هم به این ارتباط ادامه بدند.) به نظرمن خیلی منطقی برخورد کردند.
حالا می مونه یه برخورد منطقه از طرف شما:
1- دیگه هیچ تماس (اس ام اسی، ایمیلی و غیره ) با ایشون نداشته باشند.
2- با کمک تاپیک هایی که آقا حامد مطرح کردند سعی کنید فراموششون کنید.
3- از این بهبعد در مورد پیشنهادات ازدواج جدی تر فکر کنید. زمانی به کسی جواب منفی بدید که مطمئن باشید در صورت رفتنشون شما حتی یه اپسیلون هم ناراحت نمی شید.
4- احساسات برای شروع یک زندگی به معنای داشتن یک عشق آتشین نیست بلکه شامل تفاهم همراه با جذابیت است.
ممنون كه نظر داديد اما بهتر بوديد درست ميخونديد.من نگفتم بي علاقه بودم اتفاقا خيلي هم دوسش داشتم اما هيچ جذابيت همسرانه اي براي من نداشت.اين فرق داره با عشق!!اينكه حوصله شما سر ميره وقتي بايكي هستي خيلي مهمه واسه شروع يك زندگي.شما هم اگه ازدواج نكرديد اينو در نظر بگيريد منطق به تنهايي كافي نيست
اصلا با خودت دیگه فکرشو نکن، من خودم یه شکست داشتم و حالا میفهمم که چقدر فکرای بی فایده کردم و خودمو عذاب دادم، از همین الان شروع کن زندگی تازه ای بساز و فقط و فقط بعنوان یک تجربه به رابطت نگاه کن!
[quote=ali__3]
اصلا با خودت دیگه فکرشو نکن، من خودم یه شکست داشتم و حالا میفهمم که چقدر فکرای بی فایده کردم و خودمو عذاب دادم، از همین الان شروع کن زندگی تازه ای بساز و فقط و فقط بعنوان یک تجربه به رابطت نگاه کن!
[/quote
بله
درسته.دارم تمام سعيمو ميكنم تنها ارزوم اينه كه حسرت اين رابطه بعدا به دلم نمونه.چون واقعا نميدونم اشتباه كردم اينكارو كردم يانه. چون متاسفانه يا خوشبختانه اين شعر در مورد من خيلي صادقه
من ان گلبرگ مغرورم كه ميميرم ز بي ابي ولي با منتو خواري پي شبنم نميگردم
من اون خاكم به زير پا ولي مغرور مغرورم .........
نميدونم الان چندوقته ازين موضوع ميگذره اما خدارو هزاران مرتبه شكركه تونستم بااين قضيه بالاخره كنار بيام هرچندهنوز به مرحله بي تفاوتي نرسيده(بقول استادم نقطه مقابل عشق بي تفاوتيه نه تنفر)هرچند يه غمي ته.دلم هست و هروقت يادش ميفتم آهي ميكشم اما فكرميكنم كاراشتباهي نكرده باشم و الان خيلي حالم خوبه.مخصوصا تواين ماه.خدايا شكرت
تواين مدت بارها خوابشو ديدم.بااينكه بندرت بهش فكر ميكردم ولي نميدونم چرا خوابشو ميديدم.تمام كادوهاشو يا انداختم دور يا دادم به اينو اون كه جلو چشام نباشه جز 2تا عكسش .برا گذروندن طرحم بايد برم روستا. داشتم وسايلكو جمع ميكردم كه ياد عكساش افتادم اصلا يادم نبود. رفتم دراوردم يهووو دوباره بهم ريختم.قيافشو خيلي دوست داشتم.بندرت از كسي خوشم مياد.ياد قولو قرارايي كه واسه طرحم باهم كشيده بوديم افتادم.
مسنجرم روشن بود ناخوداگاه بهش پي ام دادم .چيز خاصي نگفتم.فقط اينكه دارم ميرم طرحو عكستو ديدمو فكركنم وقتشه كه بندازمشون دور.همين. اصلا فكرنكنم بره تو مسنجرش.احتمالشم زياده كه ازدواج كرده باشه الان. ميدونم كار اشتباهي كردم.ولي خيلييي دلم گرفته.:((((
خداوندا ارامشي عطا فرما تا بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم