RE: ما با همدیگه خوبیم چرا میگه فعلا بیا جداشیم؟
دوستان عزیز ار همتون،چه اونایی ک بدبینن چه اونایی که خوشبینن،بهرحال از همتون که دارین کمک میکنین ممنونم.
از علاقه من نسبت به خودش آگاهه...
اونقدی ک من میشناسمش هم،فکر نکنم به کسی علاقمند شده باشه!!!بازم میگم،اونقدی ک من میشناسمو میدونم دوستم داره!!!نمیخوام به احساسش شک کنم!!!
نامزدی ما در حد اینه که خودنواده هامون در جریانن!
موندم...
این بار آخری که براتون تعریف کردم که:
نقل قول-----این بار ک گفت بیا فاصله بگیریم،بعد چندروز گفت نه بیخیالش،تو نمیتونی(منظورش اینه ک من دلم براش تنگ میشه و دلم میگیره و ناراحت میشم)،اینطوری ازت خیالم راحت نیست...ناراحت شد...منم بهش گفتم هیچوقت حاضر نیستم ناراحتیتو ببینم،منم مثل تو میتونم تحمل کنم،نمیخوام کاری ک میگیو بهش فکر کردیو لابد براش برنامه داریو انجام ندیو فردا حسرتشو بخوری...اینبار من میگم،بیا فاصله بگیریم...با اینکه گفت نه نمیخوام،نمیتونم بزارم بخاطر من دلتنگو ناراحت باشی...ولی من،ما اینکارو داریم انجام میدیم...بهش گفتم هرچی که پیش بیاد یادت باشه،تو تنها نفر زندگیمیو همیشه میتونی روم حساب کنی...-----
الان چندروزی میشه،من دیگه کمتر ازش خبر میگیرم،هروقت بهم زنگ میزنه میگه:
پس کجایی؟چرا زنگ نمیزنی؟؟؟
نمیدونم چی بگم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گل یاس
همینطوری نامزدت یه دفعه پیشنهاد فاصله داد؟
یا با هم دعوا کرده بودین؟
در ضمن اینم بهتون بگم زنها غرور.غیرت.اقتدار.شوهرشونو دوست دارن و از نوشته های شما اینطور معلومه شما هیچ کدوم از اینارو ندارین
شما یه کم غیرت داشته باشین:
مثلا میگه با یکی دیگه می خوام باشم عصبانی بشید و غیرتی و بهش بگید تو فقط مال منی و دیگه بهش اجازه ندید پیش شما همچین حرفی بزنه
اگه به شما میگه با یکی دیگه باش بهش بگید من تو رو دوست دارم و بدونه تو نمی تونم زندگی کنم
مرد باید مرد باشه و زن زن
زنا لطیف هستن نه مردا
سلام دوست عزیز،ممنون از حرفاتون و توجهتون.
نه هیییییچ دعوایی نداشتیم
غیرت!!!
بحث داشتنش نیست،بحث بروز دادنشه!!!
خیلی جاها ناخودآگاه بروز میکنه و هردو از این قضیه خوشحالیم اما!!!
ی مشکلی ک دارم،نمیتونم ناراحتیمو اونطوری ک باید بروز بدم،مثلا تو این قضیه من بهش گفتم چقدر از ش ناراحتم و دیگه حق نداره حرف کس دیگه ای رو بزنه،ولی ناراحت بودن من خیلی بروز نکرد ک براش احساس پشیمونی یا گناه ایجاد کنه و درصدد این باشه ک حالمو بهتر کنه،مثلا با ببخشید یا ما بهم تعلق داریم...فقط گقت:
منظورم این نبود،بدبرداشت کردی،نه با یکی دیگه مثل هم بشیم،درحد شناخت معمولی...آخه میخوام واقعا همو انتخاب کنیم،میخوام بدونم این چیزی ک بینمونه عادت نیست...اصلا حرفمو پس میگیرم.
این همون چیزیه ک اذیتم میکنه،یوقتایی نمیتونم خودم باشم،بخاطر اینکه اون ناراحت نشه...میدونم چقدر بده...کم کم دارم حلش میکنم و به اونم اجازه ناراحت بودنو میدم...ولی به کمک و راههای بیشتری مثل شماها هم نیاز دارم.
ممنون.
سلام
میتونید بگید الان،درحال حاضر رابطتون باهم دیگه چطوره؟
منم با نظر گل یاس موافقم،البته اگه اینطوری باشه
به این هم توجه کن:
بعضی وقتا اتفاقات اطراف رو افراد تاثیر میذاره،مخصوصا اگه طرف شخصیت محافظه کاری داشته باشه،و این ترس باعث بروز اینطور رفتارها میشه.
همونطور ک گفتم ایندفعه من بهش گفتم ک با همدیگه معمولیتر شیم،ارتباطمون عادی باشه نه از سر دلتنگی
الان هم همین روندو پیش گرفتم
من کمتر باهاش تماس میگیرم
خیلی ک میگذره،خودش تماس میگیره و میگه چرا خبری ازت نیس؟
میمونم چی بگم...
امروز گفت چرا دیگه نیستی؟
گفتم فقط میخوام یکم عادیتر باشیم
گفت فقط همینه؟خیالم راحت باشه؟
گفتم آره.
من فکر میکنم اون به شما علاقه ایی نداره یا حداقل علاقش رو به شما از دست داده، اما نمیخواد به نحوی از شما جدا بشه که خاطره بدی از ایشون تو ذهن شما باشه، دنبال بهانه ای هست تا بتونه تقصیر رو گردن شما بندازه و راحت شما رو ول کنه یا اینکه خود شما به این نتیجه برسید که ولش کنید.
نمی خواد اینجا در نقش یک آدم بی وفا و نمک نشناس ظاهر بشه.
احتمالا شخصیت شما به من نزدیکه، درگیر خاطرات خوش و خوب با هم بودن هستید، متاسفانه بعضی خانم ها اینطور نیستند، نکات منفی براشون برجسته تر هست و زود دلشون رو می زنه،
پیشنهاد ایشون به هر دلیلی که باشه و حتی به فرض از روی محبت و عشق! باشه، یک نقطه سیاه در روابط شما ایجاد کرده،
این نقطه سیاه اثر خودش رو در آینده خواهد گذاشت،
آرش...
:(
نه...
پس چرا بهم میگه قرار نیست اتفاق خاصی بیفته
فقط ی مدتی معمولیتریم،یجوری استراحت احساسی
آخه همش ب فکر منه
بهم میگه ب احساسم شک نکن
یه مدت معمولی تر باشیم یعنی چی؟
چطور میشه به احساس استراحت داد؟
مگر احساس دوست داشتن چقدر می تونه خسته کننده و کسالت آور باشه؟
شايد داره ناز ميكنه ميگه بيا جدا شيم تا شما نازشو بخريد شايد ميخواد عكس العمل شما رو ببينه.
چند درصد احتمال ميديد بخواد همچين كاري كنه؟
بازم سلام
یکمی تغییراتو سوال ک میخواستم بهتون بگم تا ایندفعه هم کمکم کنیدو یه راهی بهم پیشنهاد بدین:
تقریبا 10 روزی میشه ک بهش گفتم بیا رابطمونو کم کنیم،من دیگه خبرشو نگرفتم،خودش چند بار زنگ زدو گفت چه خبرا؟خوبی چرا دیگه نیستی؟؟؟
خلاصه...
امروز گفت:
-هروقت احساس کردی داره اذیتت میکنه یا بی فایدس،بگو ک مثل قبل شیم!
من این مدته خیلی فکر کردم،یه چیزایی آزارم میده:
-همین حرفی ک زد...نمیدونم به حساب بچگیو اینکه میخواد خودشو مسلطو رابطرو کنترل شده نشون بده بزارم یا...؟
آخه مگه داریم فیلم بازی میکنیم ک دوباره مثل قبل شیم یا الان اینطور باشیم؟
چیزیو ک بشه کنترل کرد،ب نظر من اسمشو نمیشه گذاشت احساس!!!
-دوستان...فکر کنم خسته ام...از زیاد بودن،از تکرار شدن...دارم ب نتیجه های بدی میرسم...ب اجساسش شک میکنم
-میخوام یکم با قبل متفاوت بروز کنم،میخوام جددیتر جلوه کنم ک تکلیفشو با احساسش روشن کنه
فکر میکنم ترسی براش ندارم،ترس از دست دادنو نداره...چون من همیشه بودم
چطوری؟
چطوری یکمی مغرور و لی نه طوری ک به بی میلی استنباط بشه برخورد کنم؟