RE: تردید برای انجام این کار (اهدای اسپرم به روابط زناشویی ما ضربه می زند؟)
سلام عزیزم
چقدر خوب که مسئله ات را طرح کردی . دستکم در تالاری که اکثریت مردم مشکلات نزدیک به هم دارند نیاز به موارد تازه ای که دنیای تنگ و تاریک و بسته ی ما را قدری وسعت دهد نیز هست .
من به سهم خودم جدا ازت تشکر می کنم و به دلائل بیشتر زیاد بهت تبریک می گم .
علم پیشرفت کرده . یک زمانی مردم زندگی هایشان به دلیل نداشتن بچه از بین می رفت و کارشان به طلاق و هوو و ...می کشید .
حال دانشمندان روش هایی رو برای خدمت کردن به جامعه ی انسانی و کم کردن مشکلات آنها پیدا می کنند . در این میان چه کسی باید از دانشمندان و تلاش های شبانه روزی آنها حمایت کند ؟!
همین مردمی که تا دیروز مشکل داشتند و ممکن است که امروز هم دچار همین مشکلات بشوند و .......
پس دانشمندان در همکار ی گروهی و تیمی شب و روز می گذارند که زندگی بهتر و آرام تری رو به مردم هدیه بدهند .
دنیای دانشمندانی از این دست دنیای خودخواهی و عقده و حقارت و تنگ چشمی نیست .
دنیای عشق و احترام بیکران به مردم و جهان هستی و قدرت مطلق جهان است و ...........دنیای دانشمند دنیای تنگ و تاریک جهل و باید و نباید های خودخواهانه ی نظام های برده داری نیست .
دنیای سجده ی واقعی توام با عشق و احترام به جهان هستی و خالق و مخلوق است . سجده صادقانه از این دیدنی تر ؟! باید کور بود ! تاعظمت این اتفاق را ندید ودرک نکرد و شکرگزار نبود
این هم یکی از همین روش های شفا و نجات است .
مطمئن باش اگر روش علمی در دنیا به اثبات می رسد انسانهای زیادی روی آن کار کرده اند و داوطلب شده اند تا با گروه دانشمندان همکاری از جنس موش آزمایشگاهی بکنند .
چرا که شما و همسرت اگر در این طرح همکاری کنید خودتان از اینکه وجودتان این همه پربرکت است که قادر هستید به دیگران بی چشمداشت کمک کنید حس بهتر و خوشحال تری خواهید داشت و ...........
و از نگاه من این فرصتی است برای شما و همسرت که شما نیز جزو پیشگامان کمک و خدمت به خلق خدا شوید . خوشا به سعادت کسی که چنین موقعیتی برایش حاصل می شود .
نظر شخصی خودم رو می گویم :
من اگر به جای شما و همسرتان بودم لحظه ای تردید نمی کردم و حتما خودم رو و زندگیم رو ، باز و پذیرا در چرخه ی بیکران عشق هستی قرار می دادم و از برکت این عشق لحظات زندگیم را سرشار از شادی و برکت و عشق و فراوانی و .......می کردم .
چه حس خوبی ؟!
جدا از ته دل و از اعماق وجودم حس شخصی و درونی خودم رو می گم ................خوشا به سعادت کسی که در جایگاه شما و همسرت قرار می گیره و بندها را پاره می کند تا به دنیای بزرگتر وارد بشه و عظمت و شکوه اون رو بیشتر لمس می کنه و....................خوشا به سعادتت .
سلام
ببخشید که یک مقدار روک حرف میزنم اما فکر کنم لازم باشه.
طبق استفتای که از یکی از مراجع تقلید دیدم ، اگر زن برای شوهر خود، خودارضایی کند ، جایز هست. خوب آیا این از نظر اون موسسه قابل قبول نیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamdardi1987
سلام
ببخشید که یک مقدار روک حرف میزنم اما فکر کنم لازم باشه.
طبق استفتای که از یکی از مراجع تقلید دیدم ، اگر زن برای شوهر خود، خودارضایی کند ، جایز هست. خوب آیا این از نظر اون موسسه قابل قبول نیست؟
اینم نکته ی مثبت جالبی بود. اگه از نظر اون موسسه قابل قبول باشه، این کار بهتره.
سلام دوست عزیز
بنظر شما و همسرتان معتقد به مسائل دینی و شرعی هستید، پس حتما مرجع تقلیدی هم دارید. لذا بعد دینی و شرعی را صرفا از مرجع تقلید خودتان سوال کنید. چه بسا در برخی مسائل مراجع تقلید مختلف متفق القول هم نباشند.
از بابت اینکه ایا در آینده کودکی از اسپرم همسر شما زاده می شود به دنبال هویت واقعی خود خواهد گشت یا نه، اینرا باید از همان بیمارستان و دکتر سوال کنید.
بنظرم (البته نظر من مهم نیست)، نطفه ای که از اسپرم همسر شما در رحم زن دیگری که همسرش فاقد اسپرم است، تشکیل خواهد شد حکم فرزند آن زن و شوهر را دارد و آن زن و شوهر پدر و مادر او هستند و برای خود فرزند هم بهتر است هرگز به چنین مساله ای برنخورد که پدرش فردی است که اسپرم از آن او بوده است و به دنبال اصل و نسبش بخواهد برود.
شما و همسرتان هم بد نیست که قدری صبر کنید و با تمام دل مشغولی هایتان در این زمینه مواجه شوید و درست و اصولی و با کمک مشاوره دینی و روانشناسی پاسخهایتان را پیدا کنید. بعد فارغ البال تصمیم بگیرید.
برایتان آرزوی موفقیت می کنم
از این باب خیالتون راحت .
هیچ فرزندی نمیتونه منشا خودش رو پیدا کنه.
چون به همین صورت شفاف که نطفه رو اهدا نمیکنند به خانواده نابارور.
طرفندهای داره که اگر بگم شاید برای آنانی که چنین مشکلی رو دارن دلسرد بشند.
نمی دونم خیلی مردد شدم. یه حسادت های زنانه... یه احساس تملک هایی که روی همسرم دارم... منو مردد کرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط s_r
نمی دونم خیلی مردد شدم. یه حسادت های زنانه... یه احساس تملک هایی که روی همسرم دارم... منو مردد کرد.
آبجی چرا مردد .
من نمیدونم چرا خانمها درهمه جا باید از احساسات ویا حسادت زنانه استفاده کنند تا به مشکل بربخورند.
چرا منطقی به این نگاه نمیکنید.
خودتون رو بزارید جای اون خانواده که فرزند دارنمیشند چه حسی بهتون دست میده.
پس اگر اهدای نطفه ازنظر ما درست نیست.
پس اهدای خون وعضای بدن هم نباید درست باشه.
چرا یکی میلیونها تومان پول به کلیه میده و از لحاظ شرعی مشکلی نداره.
همون کلیه از نطفه کسی ساخته شده .
اين مسئله توي كشورهاي پيشرفته دنيا بسيار مسئله جا افتاده ايه چون هم بعد پزشكي داره و هم بعد اخلاقي از نظر كمك به هم جنس
چرا اينقدر فكرتون رو محدود به مشكلات و حسادت و افكار منفي مي كنيد؟ سطوح بالاتر كمك به انسان هاي ديگرو ببينيد. اين كار اينقدر ارزش و نفعش براي جامعه زياده كه فكر كردن به حسادت و بچه كس ديگه بودن (ضمن اينكه افشا هم نمي كنند منبع از كجا بوده) جايي نداره.
به قول آني جان كاش ما از اين دنياي بسته ذهنمون حداقل يه قدم پامون رو فراتر بذاريم و اينقدر براي خودمون محدوديت و مشكل درست نكنيم.
اميدوارم از اين فرصتي كه به دست اومده براتون با همين ايمان قشنگي كه داريد، براي كمك به افراد جامعه پيش قدم بشيد كه حتما دعاي خير خيلي ها هم نصيبتون ميشه
ممنونم. آره حرفاتون درسته. ولی به نظرتون به روابط زناشویی خودمون ضربه نمی زنه؟ اینکه همسرم اونجا خودارضائی رو تجربه کنه باعث دلزدگیش از رابطه با من نمیشه؟
من حتی تا این حد فکر کردم که اجازه بدم همسرم این کار رو بکنه و در عوض از خدا بخوام هر وقت خودمون خواستیم بچه دار بشیم بی دردسر و راحت بهمون فرزند بده.
سلام
همینطور که دوستان گفتن بعد شرعی مسئله رو فقط و فقط از مرجع تقلیدتون بپرسید و بس !
نه دکترها و نه ما هیچکدوم بابت این موضوع نمیتونیم به شما بگیم این کار ایراد داره یا نه.
اما اینکه گفتن همسر شما خوشتیپ و مو مشکی و ...
راستش اگر از دید پزشکی بهش نگاه کنیم انگار یه شوخی با شما کردن !! و این طرز بیانشون اصلا دیدگاه علمی درست حسابی نداره !!!
مگه بچه فقط به پدرش میره!؟پس مادره این وسط چیکارست !؟
اگر این حرف درست بود یه آگهی میدادن و از همه مردهای زیبا و خوش تیپ برای فروش (نه اهدا) اسپرم دعوت میکردن و هم کلی ادم بچه دار میشدن و هم کلی پول گیر مردم میومد !
دوستان عزیز
خواهش میکنم به دوستمون نگید چیکار کنه چیکار نکنه.اگر گناهی در این کار باشه ماهایی که اطلاعات دینیمون در حد مراجع تقلید نیست در سوق دادن مراجع به این کار مقصر خواهیم بود.
شما فقط کافیه مزایا و معایب کار رو مشخص کنید.و تصمیم گیری رو بذارید به عهده خود دوستمون.
متاسفانه الان دین ما با مسائل پزشکی ما همخونی نداره.بهتره حالا که شما و همسرتون مقید هستید اول از همه با موضوع دینی و مذهبیش کنار بیاین.(که خیلی راحته و باید فقط گوشی تلفن رو بداربد و زنگ بزنید)
دوستان عزیزی که میگن این کار (خود ارضایی) مشکل ساز نمیشه و خودش زن داره و .....
یاد تاپیکهایی بیفتن که مراجع مینالید از اینکه شوهرش تا صبح به این کار مشغوله !!
دوست خوبم
اگر نیاز مالی شما مبرم نیست پیشنهاد من اینه که این کار رو نکنید و از راهایی به تامین نیازتون بپردازید که باعث دلهره و نگرانی برای شما نشه.(صرفا پیشنهاده..نه اینکه بهتون راه رو نشون بدم)
پول رو برای چی میخوایم؟برای اینکه راحت تر و با ارامش تر زندگی کنیم.
اگر هم مسئله ثواب و ...اینها مطرح بشه دلیلی نداره خودمون رو به سختی بندازیم و زندگی خودمون رو مشوش کنیم که ثواب کنیم.
ثواب خوبه ..بله...اما این کار واجب نیست.
به یه نکته دیگه هم اشاره میکنم:
نمیدونم ظرفیت همسر شما چقدره...اما ممکنه در اینده ای نزدیک این موضوع سبب مغرور شدن همسرت بشه و بگه :ببین فلانی...من انقدر خوشتیپ و ...هستم که میخوان از من اسپرم بگیرن و ....!
و یه سوال مهم تر:
شما و همسرت در کلینیک نازایی چیکار میکردید؟ایشون که مشکلی ندارن.شما مشکلی دارید؟
خانومی
بانک خون با بانک اسپرم خیلی خیلی فرق میکنه !
بانک اسپرم سرنوشت یک انسانه اما بانک خون نه.
با خودت مثلا فکر کردی چرا اون دکتره که اصرار میکنه خودش این کار رو نمیکنه(اگر اقاست)..چرا کارکنان اون کیلینیک این کار رو نمیکنن....(یعنی فقط شوهر شماست که بدنش سالمه و خوش تیپ و مو مشکیه !؟)
اگر واقعا نیاز داره کشور ما (نمیگم عمومی) اما خیلی راحت میتونستن این پیشنهاد رو به افراد سالم بدن...کسی هم فکر نمیکنم از پولش بدش میمومد.
کافی بود فقط به اقایونی که میرن خون اهدا میکنن این پیشنهاد رو میدادن....دیگه بانک اسپرم فول میشد !
اگر هم به دید دینی نگاه نکنیم شان خودتون و همسرتون رو هم در نظر گیرید...از این کار ناراحت نمیشید؟مثلا اسپرم شوهرتونو بریزید تو یه ظرف ببرید تحویل بدید؟یا خودش ببره بده؟
حس خودتون از این کار رو هم در نظر بگیرید.
و یه نکته دیگه
اگر بهتون بگن بابت این کار پولی بهتون نمیدن بازم این کار رو میکنید؟(میخوام خودتون بالا پایین کنید ببینید چقدر به خاطر خداست و چقدر به خاطر پوله)
این هم شاید بهتون کمک کنه:
اکثر فقها تلقیح اسپرم مرد بیگانه با تخمک زن را حرام می دانند .از آن جمله امام خميني (ره) كه مي فرمايند:« تلقیح به اسپرم غیر زوج جایز نیست بدون فرق بین این که زن ، شوهر داشته باشد یا نه ، زوج و زوجه راضی به این عمل باشند یانه . زن از محارم صاحب اسپرم مثل مادر و خواهرش باشد یا نه . » (11)
ایشان ضمن بیان حکم تکلیفی عمل تلقیح مصنوعی با اسپرم غیر شوهر فروعاتی را نیز در مساله بیان فرموده اند :
1- آیا زن مورد لقاح مصنوعی شوهر دارد یا نه ؟
2- در صورت وجود شوهر ، زوج و زوجه راضی به این عمل هستند یا نه ؟
3- زن از محارم صاحب اسپرم مثل مادر یا خواهر هست یا نه ؟
ایشان تلقیح مصنوعی با اسپرم غیر شوهر را در تمامی موارد و فروعات حرام می دانند .
بسياري از فقهاي ديگر نيز همچون آيت ا... بروجردي ( 12 ) ، آيت ا... گلپايگاني ( 13 ) ، آيت ا... سيستاني ( 14 ) ، آيت ا... خويي ( 15 ) ، آيت ا... جعفر سبحاني ( 16 ) ، آيت ا... سيد محسن حكيم ( 17 ) و نيز آيت ا... صافي گلپايگاني ( 18 ) به صراحت در مورد تلقيح مصنوعي با نطفه بيگانه اعلام نموده اند كه اين عمل جايز نيست و تفاوتي بين اينكه طرفين راضي به اين امر باشند و يا اينكه توسط مرد اجنبي يا خود زوجين باشد، و اينكه زن داراي زوج باشد يا نباشد نيست ولي در مورد حكم وضعي آن و وضعيت نسب كودك در برخي موارد قائل به ثبوت احكام ولد الزنا مي باشند و در برخي موارد احكام ولد الشبهه را بر كودك متولد شده جاري مي دانند .
===========================
آخه دوست عزیز مگه خدا عوض بدل داره برای ما که ما براش داشته باشیم!؟
مگه بهمون میگه برای بدن سالمی که بهتون دادم عوضش شما نماز بخونید؟!!!مگه تا حالا بهمون گفته به خاطر فلان نعمتی که بهتون دادم شما عوضش فلان کار رو بکنید.
به خصوص اینکه شما میخوای پول دریافت کنید.رو راست باش با خودت.برای پولش داری این کار رو میکنی؟برای ثوابش؟برای عوضش؟!
ببخشید اما من فکر میکنم شما میخواین خواسته خودتون رو (پول ) رو پشت ثواب و ...قایم کنی.
اینم یادت باشه که تضمینی نیست که اگر این کار رو شما بکنید خدا حتما بی دردسر بهتون بچه میده و .../شاید هم بده.هر چی خودش صلاح بدونه همونو میکنه.یادت باشه اگر پس فردا این اتفاق نیفتاد سرتو بلند نکنی و ناله کنی و بگی چرا خدایا...من که فلان کار رو کردم....
موفق باشید