RE: رفتارهای ناخوشایند کارفرما.رعایت نکردن حریمها..برای تصمیم گیری به کمکتون نیاز دارم
واقعا از راهنماییتون خیلی خیلی ممنونم.باور کنید اگه نگفته بودید به احتمال زیاد بهش اس ام اس میدادم.انقد حرص خوردم.
امید عزیز من تو محیط کار از موبایل کم استفاده میکنم دقیقا به همین دلیل.چون معمولا دختری که سرش زیاد تو گوشیشه همه فکر میکنن دوست پسر داره(حالا درست یا غلط)..البته اینجا کارم زیاده و وقت هم ندارم.
نقل قول:
احتمالا زمینه کاری خوبی برات بوچود اومده.
.اره..در واقع با حقوق و مزایای اینجا کارهای دیگه هم بهم پیشنهاد شد اما جا برای پیشرفت اینجا خیلی بهتره.علت انتخابم بیشتر این بود
تغییرات پست قبلت رو الان خوندم.نمیتونم بگم نامزد دارم چون میدونه مجردم
ثمین جان ممنونم ازلطفت خیلی.امیدوارم تو هم عزیزم و بقیه خوشبخت بشید.
نقل قول:
چنین آدمهایی شخصیت خودشونو دارن وبا حرفها ومنطقهای شما توجیه وقانع نمیشوند که هیچ گستاختر هم خواهند شد...
اره درسته..مثلا میخواستم بهش بفهمونم نظراتمو با تحقیق انتخاب کردم.یعنی جوری نیستم که فکر کنه با پافشاریش ممکنه نظرم عوض بشه.
ولی دیگه باهاش بحث نمیکنم.
نگین عزیز..حرفت درسته و قبلا از این بابت اسیب دیدم.
اقای ابراهیمی عزیز بله..باید محکم باشم..دارم سعیمو میکنم.امیدوارم موفق بشم.
نقل قول:
ولی به نظرم بی تفاوتی به اون باعث عقب نشینی اون نمیشه بلکه حریص ترش میکنه...باید بش بفهمونی که اصلا ازش خوشت نمیاد....
والله لبخند جان تا قبل پستت تقریبا به این نتیجه رسیده بودم که کاری نکنم و فقط سرسنگین باشم.اما تو؟
خوب خودت هم مگه ازبی تفاوتی استفاده نکردی؟به نظرت باید کار دیگه ای میکردی؟
من چطور رفتار اونو درست کنم؟من که نمیتونم اونو عوض کنم .فقط میتونم کاری کنم که از من صرفنظر کنه.من فقط رو کارای خودم اختیار دارم.
نقل قول:
این محیط رو من زیاد تجربه کردم ولی برای من تجربه ثابت کرده تنها جواب بی تفاوتی نسبت به اون آدمه305. کم کم خودش ازت فاصله میگیره.
واقعا گل کاغذی جان تجربه کردی؟واقعا بهترین راهه؟
اعضای قدیمیتر میدونن ازاین موضوع یه بار ضربه خوردم...خیلی گشتم تا مواردی که ممکنه حساسیت ایجاد کنه رو پیدا و حذف کنم.
RE: رفتارهای ناخوشایند کارفرما.رعایت نکردن حریمها..برای تصمیم گیری به کمکتون نیاز دارم
من مخصوصا بعد از جدایییم خیلی این حس و نگاه سنگین رو تجربه کردم... ولی هیچ وقت به هیچ نحوی پاسخی ندادم.
این شد که بعد از یه مدت خودشون میرفتن پی کارشون.. بعضیا شاید غر هم میزدن اما بالاخره دیگه دور من رو خط میکشیدن.
بین همکارام این موضوع رو دیدم که بعضیا سعی میکنن یه جوری به طرف مقابل نشون بدن که از این کارش اصلا خوششون نمیاد ولی طبق چیزی که من دیدم اینجوری رابطه تبدیل میشه به یه بگو مگوی مداوم و اینجاست که اون تا حدودی به خواستش نزدیک میشه ( حداقلش اینه که یه همیشه یه حرفی برای گفتن با شما داره!).
بهارجان بازم تاکید میکنم اینا فقط تجربه ی منه، خوب بررسی کن بعد بهترین راهکار رو در نظر بگیر.:72:
بهار جان
من بی تفاوت بودم و در مدت کوتاهی نامزدم را به اون نشون دادم و او رفتارش بهتر شد....تو که نمی خای کسی جای نامزدت جا بزنی و به نظرم بهتره این کار را نکنی
اگه بخوای بی تفاوت باشی ممکن یک سال طول بکشه که این اقا نا امید بشه... می دونم که تحملش سخته خصوص اینکه این اقا کم سن هم نیست و شاید به همین دلیل جرات و جسارت داره که جک بی ادبی برای شما تعریف کنه.. فعلا که تازه رفتی سر کار ...ببین شرایط چی میشه اگه ادامه داد به نظر من با رئیسش حرف بزن یا با یک مردی که بش اعتماد داری مثل دایی بزرگ تر یا داداش که بره محکم باش برخورد کنه.
بذارین جوک مسخرش رو بگم،بعد بگین ایا بازم همون بی تفاوتی کافیه؟.
به من میگه تو رشتت مهندسی فلانه...هروقت میشنوم یاد این جوک میفتم.
یه بار یه مرد که مهندس فلان بود بیرون گم میشه.شب بوده و ماشینشم خراب میشه.ناچار میره در یه خونه ای رو میزنه..زنه درو بازمیکنه.به زنه میگه من گم شدم واگه بذاری امشب اینجا بمونم.زنه میگه باشه اتفاقاً منم تنهام.برای مرده غذا میاره و بعد که غذاشو خورد رختخوابشو میاره.مرده همونجا میگیره میخوابه..زنه همونجا میشینه و هی شروع میکنه به سر و صدا کردن تا توجه مرده رو به خودش جلب کنه.اما مرده بیخیال میگیره میخوابه.زنه حرصش در میاد.فردا صبح مرده اثاثشو جمع میکنه که بره یهو میبینه تو حیاط زنه 1 مرغ رو با 15 تا خروس نگه داشته.به زنه میگه درست نیست و ازنظر ژنتیکی مشکل داره..زنه بهش میگه ایرادی نداره اخه خروساش مهندس فلانن.(همون رشته مرده،رشته من)
هم مثلا جوک مسخره ایه..هم تیکه های این مدلی که میندازه
من اگه جای پدر یا برادرت بودم و این ماجرا رو میشنیدم یه استخون سالم توی بدنش نمیذاشتم!:97:
اگه صلاح میدونی از اونجا بیای بیرون خیلی بهتره...کار و پیشرفت و حقوق به چه قیمتی!؟
خانم بهار خیلی رک میگم امیدوارم ناراحت نشی !اون آقا الان توی ذهنش فقط به یک صحنه می اندیشه: رابطه جنسی با شما!
متاسفانه انقدر دخترهای سهل الوصول سر راه این آدما قرار گرفته که دیگه فکر میکنن به خاطر پول و موقعیتشون میتونن رو مخ همه برن...!
----------------------------------------------------------
دیگه تقریبا دارم مطمئن میشم بهترین شغل واسه زن(توی جامعه ی خوشکل ما) معلمیه!
یه توضیح راجب جوک مسخره بالا..گفت یعنی چون خروسا مهندس فلانن کاری نمیکنن:(
اصلا نمیدونم چی دارم میگم:(
.......................................
اقا مهرداد الان پستتونو دیدم..پس به نظرتون دیگه نرم؟
چرا اینطوری شد اخه؟؟؟:(
تصمیم نهایی با خود شماست...اگه خیلی موقعیت کار عالیه و نمیخوای از دستش بدی یه چند وقت(مثلا دو هفته) صبر کن و یه فرصت دیگه بهش بده..اگه با سرسنگینی شما تغییری توی رفتارش ندیدی,از این کار بکش کنار و فسخ کن....
بهار خانم . من یه کاری گفتم بکنی ، اصلاً بهش توجه نکردی ، حتی هیچکس هم نظر نداد ، خودتم هیچی نگفتی... .
پست های بالا رو یه نیگا بنداز.
شاید بیخود بوده............!
نه بهار نرو،او آقا می خواد ازت بهره جنسی ببره.رفتنت باعث می شه به کارت وابسته بشی از طرفی هم مورد حجوم
این جور جک ها قرار بگیری.کار به جایی می رسه که یا مقاومتت تموم می شه یا مجبوری بین کار و رابطه یا استئفا یکیو
انتخاب کنی.
ممنون مهرداد.
امید جان متوجه نوشتت شدم ولی متاسفانه یادم رفت پاسخ بدم.
اون دوتا خانومو یکیشونو فعلا دیدم.اون یکی بیشتر تو اون یکی مثلا شعبه است.(البته در واقع شعبه نیست).این یکی هم متاهله و بچه داره اما با این مرده خیلی میگه و میخنده..مرده هم مسخرش می کنه همش و میگه عین ژاپنیهاست..
راستش نمیتونم ازش چیزی بپرسم..زیاد نمیشه اینجور وقتا رو خانوم همکار حساب باز کرد.
اهنگ پیشواز هم بدتر نشه؟یه سوژه بدم دستش؟
اگه مورد دیگه ای بود ببخش سردرگمم متوجه منظورت نشدم امید.
اهان امتحان کردن؟نمیدونم از کجا بفهمم میخواد امتحانم کنه؟
فرهنگ چرا همش اینجوری میشه؟:(