RE: احساس مي كنم ديگه فرصتي ندارم ...
[align=justify]سلام شقایق جان، خوبی عزیزم؟ بهتر شدی؟ منظورم نسبت به اولین پستیه که تو این تاپیک گذاشتی.
اینکه عقاید، تفریحات و غذاهایی که دوست دارید، شبیه به هم بوده، به این معنا نیست که فقط نسبت به این شخص این مشترکات رو داری، درسته؟ بنابراین نباید فکر کنی دیگه از کسی خوشت نخواهد آمد و این آخریش بوده. همونطور که خودت تو یکی از پست هات نوشتی، دختر پرتوقعی نیستی، بنابراین احتمال اینکه بازم کسی رو دوست داشته باشی و به همین اندازه ازش خوشت بیاد، زیاده. من که از صمیم قلبم آرزو می کنم به زودی همچین فردی رو ملاقات کنی، که پایه خوبی برای تشکیل خونواده هم باشه.:72:
اما در مورد کمتر شدن تعداد انتخاب ها با گذر سن، من از این زاویه ای که نگاه می کنی (از زاویه علم احتمال) نمی تونم حرفت رو رد کنم، اما خیلی وقتا ویژگی های شخصیتی و اخلاقی ای که با افزایش سن بدست میان، اتفاقا تعداد افرادی که به سمت یک شخص جذب می شن رو بیشتر هم می کنن.
در سن کم، درسته که از نظر علم احتمال، تعداد انتخاب ها بیشتر هستند، اما معمولا تجربه انتخاب درست از بین انتخاب های موجود کمتره، و بعد از ازدواج هم تدبیر و استحکام زندگی شخصی که فهمیده تره ( فهمیده تر نسبت به وقتی که سنش کمتر بود)، بیشتره. و هم اینکه این شخص بیشتر قدر زندگیش رو خواهد دانست.
بنابراین من در کل اتفاقا خیلی هم خوش بینم که دختری مثل تو زندگی سالم و شادی رو تشکیل خواهد داد. اما فقط در صورتیکه امیدش رو از دست نده و بتونه قبل از تشکیل خونواده هم زندگی مجردی سالم و شادی رو داشته باشه.:46:
راستی در مورد تکنیک توقف فکر، این تکنیک با اینکه سعی کنی به چیزی فکر نکنی، فرق می کنه ها! :43:[/align]
RE: احساس مي كنم ديگه فرصتي ندارم ...
آذرميدخت عزيز سلام
ببخشيد كه نتونستم زودتر از اين جوابتو بدم . مرسي كه برام آرزوهاي خوب مي كني و انزژي مثبت مي فرستي . البته خيلي جالبه با وجود اين نوميدي ها و تنهائيها ، خودم هم نسبت به آينده ام خوش بين هستم و فكر مي كنم اونيكه بايد توي زندگيم بياد يه روزي خواهد آمد...
درمورد تكنيك توقف فكر هم تصورم اين بوده كه بيشتر براي افكار پر استرس كاربرد داشته باشه.
بازم از اينكه به فكرم بودي ممنون:46: