RE: پسر مجردم با زن مطلقه ازدواج کنم؟
هنوز کارهای طلاقش به ورت کامل تمام نشده و دنبال کاراشه و به احتمال زیاد دنبال گرفتن حق و حقوقش...چون من تمام حق و حقوقم رو کامل بخشیدم و نیازی به وکیل نداشتم ...پس حتما این خانوم در حال گرفتن حق و حقوق هستند (که البته کار درستی هم هست)
این نشون میده هنوز درگیر کارهای قانونی هستند..الان با هم ارتباطی نداشته باشین و شروع کن به شناخت بیشتر
RE: پسر مجردم با زن مطلقه ازدواج کنم؟
نقل قول:
الان تصمیم به ازدواج نگرفتم، دوست دارم یکی کنارم باشه تا یک دوسال دیگه شرایطمو درست کنم بعد ازدواج کنیم
سلام دوست عزیز!
شما هنوز خودتون هم آمادگی ازدواج ندارید، پس این همه عجله برای چیه؟!!!!
شما هر وقت آمادگی ازدواج رو داشتی اقدام کن! از الآن تا 2 سال دیگه......
این خانوم هنوز رخم هاش تازه است، تا این زخم ها التیام پیدا کنه و چشم هاش به واقعیت های زندگیش و چیزی که از زندگیش می خواد باز بشه، زمان لازم داره.
یه مدتی به هر دو نفرتون زمان بده، ارتباطتتون رو قطع کنید تا دور از غبار احساسات حقایق رو ببینیند (هر دوتون)
به اضافه اینکه من شخصا توصیه نمیکنم برای اینکه در این مدت زمان دوساله تنها نباشید و " یکی کنارتون باشه" برای خودتون و اون خانوم درگیری عاطفی ایجاد کنید در حالی که چیزی مشخص نیست.
دوست ندارم قضاوت کنم (چون در شرایط این خانوم نیستم و البته اینکه تمام واقعیت رو هم نمیدونم). اما در این مورد که ایشون علی رغم تعهد اخلاقی و قانونی به همسرشون حاضر شدن شما رو بپذیرند، بیشتر تامل کنید
موفق باشید:72: