RE: رابطه ای که شروع شد و بی دلیل تموم شد چطور فراموشش کنم خواهش می کنم کمکم کنید......
سلام کتی عزیز
شاید اگه خواستگارتون رو کمی به حال خودش بذارید بهتر باشه
به نظر میرسه از لحاظ روحی کمی آشفته شده باشه (به خاطر مشکلات مالی و نداشتن کار) به همین خاطر در مورد
همه چی حساس شده
اگه تا یه مدت شما تماس نگیرید مطمئنا" جای خالی شما رو حس میکنه و خودش برای تماس اقدام میکنه
RE: رابطه ای که شروع شد و بی دلیل تموم شد چطور فراموشش کنم خواهش می کنم کمکم کنید......
سارای عزیز 5 ماه از مشکلمون می گذره من فک می کنم اگه تا الان جای خالی من رو حس نکرده پس حتما کسی تو زندگیش هست نمی دونم مرسی از پیشنهادت عزیزم............
آبجی کتی گل
میگی 5 روز باهاش تماس نگرفتی گذاشت رفت! الانم 5 ماهه که ازش خبری نیست!
کارشو از دست داده،درست.ولی دلیل نمیشه اینجوری برخورد کنه
اگه یه پسری عاشق بشه، میدونی که همه بدبختیای عالم هم که جمع شه سرش و صدها بار بی اعتنایی هم که از معشوق ببینه، بازم از معشوقش دست نمیکشه. حداقل اینجوری یه بارکی دست نمیکشه.لااقل در مورد کارش توضیح میده!
پس چرا کارش رو توجیه کنیم آبجی من؟
الان دیگه نمیخوادت.این یه واقعیته
دلیل میخوای؟
5 ماهه که رفته و خبری هم ازش نیست! 5 ماه!!!
بهونه ش هم که الکی بوده
الان ما واقعیت رو میدونیم
فقط یه توصیه برادرانه
ببین کتی جان، تو یه دختری
طبیعتا بهت برخورده،غرورت شکسته، و هزار و یک فکر ناجور کردی
فکرایی مثل:
آیا من به اندازه کافی جذاب و خوشکل نیستم؟عیب و ایراد دارم؟
یکی بهتر از من پیدا کرده؟از اخلاقم خوشش نیومده؟از فلان رفتارم بدش اومده؟و و و ...
هر کدوم از این فکرا، میتونن ناراحتی اعصاب ایجاد کنن واسه آدم
ولی اینا، یه مشت افکار پوچ و به درد نخور هستن که به قول صادق هدایت،روح آدمو میخورن و میتراشن
اون برای اینکارش مسلما دلایلی داشته،ولی من و شما این دلایل رو نمیدونیم
در موردش هم بهتره که فکر نکنیم چون به نتیجه ای نمیرسیم و اعصابمون بدتر خورد میشه
میدونم سخته آبجی عزیزم
میدونم دلت تنگه هنوز
هنوز وابسته ای
ولی بیا و همین جا، همین الان این مسئله رو برای همیشه فراموش کن
خاطره سازی و اسطوره سازی الکی هم نکن
انقدر خسته م که به سختی میتونم تمرکز کنم و تایپ کنم
فقط ازت میخوام که به خاطر یه رابطه هفت ماهه، و به خاطر شخص سست عنصری مثل اون آدم، ناراحتی اعصاب واسه خودت درست نکنی
معلومه که تو زندگی مشترک هم نمیشد بهش تکیه کرد، پس کلا بی خیالش شو آبجی
شبت بخیر
ممنون از راهنماییتون اره راست میگی نمی خواد منو باید فراموشش کنم بعضی موقعها دلم می خواد از خدا بپرسم حکمتش چی بود که این اومد تو زندگیم بازم ممنون از همدردی برادرانت...........