-
RE: زندگی پس از طلاق من
اگر قراره خواستگار خواهرتون به این فکر کنه چون شما یه بار جدا شدین این برای اون خواستگار یه عامل سر بودن میتونه باشه ،همون بهتر که اصلا این ازدواج سر نگیره،چون با آدم کوته بین اصلا نباید مراوده کنید
نه عزیزم..زندگی شما نباید تاثیری روی زندگی خواهرتون بذاره اگر هم خواستگار خواهرتون میخواد این موضوع رو بهانه قرار بده برای اینکه خواهرتون احساس کمبود کنه بهتره این خواستگاری کنسل شه.
عزیزم شرط زندگی موفق به صداقته پس حتما باید به خواستگارت بگی که یکبار عقد کردی ولی باهاش رابطه ای نداشتی و اسمشم از شناسنامت حذف شده و در جلسه خواستگاری این موضوع رو عنوان کن و نیازی هم نیست که از تمام جیک و بوکت صحبت کنی.
اگر دیدی طرف خیلییییییییی اصرار داره که شخصی ترین مسائلت رو هم بدونه، بدون که فرد حساسی هست و در زندگی مشترکتون همش میخواد گریزی به گذشته بزنه
-
نادیا جان با حرفات احساس کردم اعتماد به نفسم رفت بالا...
ترس از آینده اعتماد به نفسمو کم کرده؛ خیلی سعی میکنم که حفظش کنم یا حداقل در ظاهر نشون بدم که اعتماد به نفسم هنوز سر جاشه ولی واقعا کار سختیه شکست بخوری و دوباره از جات بلند شی اما اینبار با یه بار سنگین گذشته.
-
gole kaghaziسلام
من خودمم يه مدت جدا شدم, واصلا ناراحت نيستم|, موندن تو اون زندگي يه اشتباه محض بود و خيلي هم خوشحالم كه جلوي اشتباه بزرگتر رو گرفتم,اصلا ناراحت نباش
يه چيزيم با اعتقاد كامل بهت ميگم , ببين خيليا هستن با هزار و يك نفر دوست ميشن و خيلي چيزها كه مهمترينش عزت خودشون و شخصيت خودشونه از دست ميدن و موقع ازدواج سجاده اب ميكشن
اما يكي مثل من و تو كه از طريق شرعي بيش رفتيم , براي يك نفر بوديم و از بد روزگار مسيرمون اشتباه بود حالا واسه چي بايد ناراحت باشيم
ما راهيو رفتيم كه عقلاني بود, شرعي بود و حالا اگه عرف جامعه اون رفتارارو نميبينه اما اسم مارو بد ميبينه به نظرم مقصر خودمونيم اگه به اين حرفها بر و بال بديم
تو پيش خدا سربلندي و نگران نباش, باور كن بكارت روح مهمتر و زيباتر از بكارت جسمه
من خيلي خوشحالم كه هنوز فكرم و رفتارم مثل يه دختر ه و كسي كه بعد ها بياد تو زندگيم همونيه كه يه عمر ميخوام باهاش بمونم و حاضرنيستم راهمو اشتباه برم
من حتا خيلي تحقيق كردم واسه ازدواج اما كي ميدونست اينجوري ميشه
تازه من 29 سالمه و ميدونم كلي تجربه دارم واسه زندگي اينده ام هر چند منم يه وقتايي نااميد ميشدم اما بعد اين مدت الان ديگه حالم خوبه
بيخيال , تو تازه 21 سالته و خيلي جلوتري از من, مطمين باش كلي تجربه داري واسه اينده ات
اينجا هم كلي تجربه ميگيري
حتما ورزش بكن و اصلا لزومي نداره به كسي بگي , واسه خودت زندگي كن
در ضمن الكي واسه خودت فكر و خيال درست نكن و خواهرم و بقيه رو پيش نكش, اعتماد به نفس خودتو بالا بيار عزيزم
ما هم دوستاتيم اينجا :72:
-
-
من چقدر دارم آروم میشم...
فکر نمیکردم بیام اینجا و توی یه محیز مجازی حرف بزنم و نتیجه ای داشته باشه!!!
مقاله ها رو تک تک خوندم شازده کوچولوی عزیز؛ تازه فهمیدم که مشکل من یه مسئله ی خیلی حاد نیست و من خودم خیلی بزرگش کردم.
فهمیدم که این حالت من ظبیعیه و فقط نیاز به زمان دارم.
از همه ی دوستانی که وقت گذاشتن و راهنماییم کردن بی نهایت ممنونم.
اگه بازم راهنمایی هست با جون و دل گوش میدم.
-
بزرگترین راهنمایی:
بالا بردن اعتماد و عزت نفس
تن ندادن به هر پیشنهادی برای رهایی از تنهایی
ورزش و مطالعه و بودن در اجتماع
سعی در مستقل شدن مخصوصا از لحاظ مالی
شاد کردن خودت از درون