RE: لیلا خودشو بخاطر من کشت ، منم خودمو میکشم (لعنت به این زندگی)
اصلا کار خوبی با اون دختر نکردین شما داغونش کردین واقعا که.حالا هم کشتن خودتون دردی رو دواونمیکنه جز غصه دار کردن اطرافیانتون.کاش کمی فک میکردین.حالا بهتره راه درست رو انتخاب کنین
سلام دوست خوبم تاپیکتون رو خوندم فقط یه جایی یک کمی گیج شدم میشه توضیح بدهید شما نوشتید:
"مریم خیلی پاک وخوب بود یه بارعقدکرده بود وجداشده بود،خودمم فهمیده بودم شوهرش مقصربود اما دایم بهش تیکه میومدم ومیگفتم دخترنیستی،واسه من جون میدادمن جونشوگرفتم وحالاهم حقمه اگه اون دنیا هم زجربکشم ومثل اون بشم
من حقم بیشترازاینه،داداشش روزتشییع جنازه میخواست منوتیکه پاره کنه من دیدم حقمه وکاش منومیکشت
جاش توقبرخوابیده بودونمیزاشت لیلاروخاک کنن"
مریم خودشون کشته یا لیلا؟؟؟!!!!!!!
سلام دوست عزیز
خدا بخشنده و آمرزنده هست
براش نماز بخونین و قرآن تلاوت کنید
روح لیلا بیشتر از وقتی که در دنیا بوده الان به شما احتیاج داره براش نماز قضا بخونید و ثواب قرآن خوندن رو به
روحش هدیه کنید
مگه نمیگی داری زجر میکشی و عذاب میبینی بخاطر جفای به لیلا؟ پس حالا وقت جبرانه مطمئن باش مرده ها
بیشتر از زنده ها به کمک ما احتیاج دارن
وقتی حال روحیت مساعد شد پنجشنبه ها براش خیرات کن اینطوری هم از بار گناه تو کم میشه و هم انشالله
عذاب از اون مرحومه برداشته میشه
اگه بخوای دوباره کار اشتباهی کنی فقط در حق خودت و لیلا بدتر کردی
هیچوقت یادت نره بدترین گناه کبیره ناامیدی از درگاه خداوند هست
اگه دوست داشتی میتونی اسم دخترت رو در آینده لیلا بزاری تا هیچوقت فراموشش نکنی
دیر یا زود همه ما رفتنی هستیم و روزی ناقوس مرگ برای همه ما به صدا در میاد پس اونوقت سعی کن با
دست پر به دیدن لیلا بری تا از دیدنت خوشحال بشه و با لبخند به استقبالت بیاد
دوست عزیز نماز و قرآن یادتون نره هم به خودتون آرامش میرسونه هم به روح اون مرحومه.
:72:
دوست گرامی
خیلی حرف هست که می خوام بنویسم، ولی شاید الان شرایطش نیست
شما مسیول زندگی ای هستید که فعلا بهتون داده شده
دوست عزیز، رک می گم
اگر نمی خواهی یاد لیلا رو در دلت زنده نگاه داری خودت رو بکش!
اگر فکر می کنی که لیلا اون قدر برات ارزش داره که دردلت زنده بمونه، پس نگهش دار
در اکثر موارد کسانی که دست به خودکشی زدند بعد از ارتکاب عمل دچار پشیمانی شدند، جالبه بدونی که اکثر کسانی که برای خودکشی خودشون رو از یک ارتفاعی پرت کردند بر اثر سکته قلبی ناشی از ترس و پشیمانی مردند نه بر اثر برخورد با سطح زمین، به قول شما بنابر گفته پزشکی قانونی، لیلا خانم هم دچار پشیمانی شده و به دنبال کمک می گشته.
خود کشی یک شجاعت خاصی میخواد که ناشی از جنون و دیوانگی است نه بر پایه عقل و منطق، اما وقتی انجامش دادی چون همه چیز تموم شده خواهد بود، احساسات فروکش میکنه و به دنبال راهی برای رهایی از مرگ و ادامه زندگی می گردی که در مواردی فایده ایی نداره.
من هم که از پشت مونیتور داستان تو و لیلا رو خوندم ناراحت و اندوهگین شدم چه برسه به تو که در متن ماجرا بودی، اما نتوستم تو رو درک کنم که چرا خودت رو مقصر میدونی، درسته که رفتارت قابل تایید نیست اما رفتار تو نمیتونست باعث مرگ کسی باشه، آن چیزی که باعث مرگ لیلا شد عدم تحمل اون در برابر مشکلاتش بود.
چه بسا اگر اون هم به اینجا مراجعه می کرد و دردلی می کرد یا راهنمایی می خواست الان زنده بود و تو رو هم فراموش کرده بود.
اون چیزی که مهمه و ارزش داره زندگی تو و همه آدم هایی هست که هستند، رفتگان خاطراتی هستند که ففط میشه یادشون رو گرامی داشت.
طبیعی هستش که دچار طوفان ذهنی شدی اما این طوفان فرو میشینه، وقت برای خودکشی زیاده، به افکارت فرصت بده تا در شرایطی بهتر برای ادامه زندگیت تصمیم بگیرن.
همه حرفهاتون درست اما مگه با ابن کارالیلازنده میشه،مریم جریان لیلارونمیدونست،خجالت کشیدم بهش بگم واینجانوشتم که بخونه بعدا،دوست دارم کاری کنم اما نمیتونم.ترسیدم.اینجاهم شب وروزکابوس میبینم،الکی بامریم میخندم وفکرمیکنم لیلاست،قراربودباهاش ازدواج کنم امامگه میشه تاآخرعمربه چشم کس دیگه ای ببینمش،باخیرات وددعا ونمازلیلازنده میشه،اونم من!شماهم روتون نمیشه بهم بگیدحقم مرگه،ازیه طرف دلم میخوادزودتربیستم بشه ازیه طرف شباکابوس میبینم وبدنم سردشده لیلای بیچاره چی کشیدازونهمه سردی من.تحمل این زندگی سخته که تاآخرعمربایدزجربکشم ویادم بیفته یکیوکشتم وخودم زنده ام.من طاقت اینهمه رنجو ندارم،من اززجرکشیدن تاابدمیترسم،یکساله دارم میمیرم،مگه مرگ چیه،مدام خاطره هاش ازارم میدن،هرکاری میکنم خاطره هانمیرن،حتا دیگه قرص هم اثرنمیکنه وپلکهام بسته نمیشه،نمیخوام به مریم هم دروغ بگم،مریم من تورودوست ندارم،من بدبختت میکنم،بایدبرم بسه اینهمه بدبختیم،من برم فقط یه عوضی کم میشه
دوست عزیز خیلی متاسف شدم از شنیدن چنین داستان تلخی
اما
یه لحظه به این طرف قضیه هم نگاه کن که تو با این کارات دوباره داستان لیلا رو در حق مریمم تکرار میکنی...
خواهش میکنم...شما پسرا چرا هیچ وقت متوجه روحیه حساس و احساسی دخترا نمی شین؟!
لیلا رفت...انتخاب با خودش بود...شاید دلیلش شما بودین اما اخرش انتخاب با خودش بود
اره شما مقصر بودین اما خودت که نکشتیش که حالا بخوای در قبالش بمیری! به نظر من دیگه وقتشه که به خاطر کاری که کردی ، اشتباهی که در حق لیلا کردی دست از این خودخواهیت برداری و یه دختر دیگه ام بدبخت نکنی...و لا اقل با این یکی بسازی حتی اگه ایده الت نیست...به نظر من تو می خوای خودتو بکشی چون هنوز خودخواهی...چون قدرت وایسادن پای اشتباهاتو نداری و می خوای ازشون فرار کنی و به قول خودت بری پیش لیلا!!!!!!!
می دونم شاید فکر کنی من هیچ وقت تورو درک نخواهم کرد و الکی دارم شعار می دم و خودمم می دونم اون قدر بار تحمل این قضیه سخته که اگه خودمم بودم شاید مثل تو فکر میکردم...اما ازت خواهش میکنم عاقل باش و حداقل از اینجای زندگیت به بعد به خدا توکل کن و پای اشتباهات وایسا