salam .. mohamad java jan
man ziad ba in mohit ashna nistam ... mikham bahat gap bezanam ...
chon manam mese to moshkelam intorie:54:
نمایش نسخه قابل چاپ
salam .. mohamad java jan
man ziad ba in mohit ashna nistam ... mikham bahat gap bezanam ...
chon manam mese to moshkelam intorie:54:
دوست خوب من یه چیزی رو حتما بهت پیشنهاد میکنم انجامش بدی و حتما حتما انجام بده:
این که رابطه ات رو با پدرت و برادر بزرگترت مخصوصا پدرت خوب کن ، ببین تو چیا مشترک هستید و تو چه چیزایی با هم اشتراک دارید مثلا اون فوتبال دوست داره وقتی فوتبال میبینه تو هم بشین پیشش فوتبال ببین ، وقتی میره سرکار تابستون برو پیشش
چون گفتی علاقه عاطفی به دوستان همجنست داری که این مشکل نشات گرفته از همین کمبود عاطفی و رابطه نداشتن با پدرت و برادر های بزرگترته ، حتما این کاری که گفتم رو انجام بده تا یه وقتی خدایی نکرده مشکلی تو آینده در این مورد برات پیش نیاد..
موفق باشی
سلام سجاد عزیز
به تالار همدردی خوش اومدی .
تو در یه تاپیک قدیمی هستی
روی این لینک کلیک کن و مشکلت رو به فارسی بنویس
http://www.hamdardi.net/newthread.php?do=newthread&f=53
سلام برادر خوبم .
به نظرمن این مشکلات به راحتی قابل حل است،شماباید درزندگی کمی مثبت بیاندیشی شایداین که فکرمیکنید دیگران دوست ندارن کنار شماباشن نظرخودتان باشد وچون خودتان رابه خاطرنداشتن اعتماد به نفس ازدیگران کنار میکشید فکرمیکنید آن هاهم علاقه ای ندارن باشمادوستی کنند واگرشمابتوانیدبرخداتوکل کنیدوعلاوه برتوکل،در کلاس ورزش وونیزکلاسهای گروهی که موردعلاقه تان است ثبت نام کنیدواطلاعات عمومیتان رابالا ببرید حتم داشته باشدمشکلتان حل خواهد شد شدوهمچنین وقتی دیگران بفهمندکه شماکارهای زیادی ازدستتان برمی آید قطعآ آنها زودتر ازشمابه سراغتان خواهندآمد.موفق باشید.
تاریخ گذشته است :316: