RE: دوستش دارم (دوستی با پسری که نمی تواند حرف بزند)
از طریق تلفن با خواهرش حرف میزنم و دوست شدیم غکسشم واسم فرساده 21سالشه و دانشجوی مکانیک. زنگ میزنیم به هم فقط من باهلش حرف میزنم و صدای نفس اون میاد ولی چند بار خواستم ترکش کنم که خودکشی کرده البته اوایل وقتی هم که باهاش قهر میکنم طاقت نمیاره و منت کشی میکنه 1 ساعت طاقت نداره که من اس بهش بدم. گفته درسم تموم بشه میام خواستگاری .راه درمان صداشم الان رفته خارج عمل کنه که عملش اصلا خوب نبوده یه دو ساعت پیش خواهرش زنگم زد گفت بهم:302:
ديگه بهتر از اين كه راهنماييت كردن كسي نميتونه راهنماييت كنه
صبركن و از فكرش بيا بيرون
بزرگ شو و از خواب بيا بيرون
اگر هم دنبال دليل براي غصه خوردن و اشتباه كردن و تو خيالات زندگي كردني تو فكرو خيال بمون و هيچ تلاشي واسه رهايي فكرت نكن
همين
anastazia18 عزیز
به همدردی خوش آمدی
عزیز این موضوع ابهامات زیاد دارد .
کسی که در اثر دیدن یک حادثه سکوت اختیار کرده را می گویند لالی انتخابی . یعنی منشاء لالی او روحی - روانی هست نه فیزیکی ، لذا نیاز به عمل جراحی ندارد بلکه نیاز به روان درمانی دارد ، حالا به شما گفته خارج رفته عمل و .... اینهایعنی ابهامات .
علاقه هایی که در پی نگاهی به وجود بیاد و ..... قابل اعتماد نیست .
ایشون که در شرایط کنونی اعلام کرده امکان ازدواج ندارد ، پس فرض که همه اطلاعات صادقانه و درست باشد ، شما تا وقتی که شرایط ازدواج فراهم نشده هیچ گونه ارتباطی نداشته باش و هیچ باب امیدواری برای ازدواج برای خودت باز نکن و به زندگی عادی خودت بپرداز و اگر آماده ازدواج هستی ، خواستگاران دست به نقد را بپذیر و بررسی کن .
زندگی با ساده اندیشی پیش نمیره .
عقلانیت شما در شکی که به وجود ایشون کرده ای بروز کرده ، بقیه حالات و نظرات شما احساسی هست نه عقلانی . پس واقع بینانه اش اینه که این سایه را باور نکنی و حذفش کنی و حتی اگر واقیعیتش را دیدی و باور کردی نیز جز به خواستگاری و اقدام برای شناخته با اطلاع و زیر نظر خانواده راضی نباش .
موفق باشی
.