باسلام
دوست عزیز بدبینی واقعا مشکل سازه...اماخودت میگی درطول این مدت نشده بهت دروغ بگه برای اینکه بدبینیت برطرف بشه وعشقش بهت ثابت بشه میتونی یه جوری امتحانش کنی البته این فقط نظر شخصی منه
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام
دوست عزیز بدبینی واقعا مشکل سازه...اماخودت میگی درطول این مدت نشده بهت دروغ بگه برای اینکه بدبینیت برطرف بشه وعشقش بهت ثابت بشه میتونی یه جوری امتحانش کنی البته این فقط نظر شخصی منه
چطوری امتحانش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid44
به نظر من هيچ دليلي نداره كه اون خانم بدون علاقه با شما باشه.فكر نميكنم كه اجباري براي موندن با شما داشته باشه.نحوه ي اشتاييتون چي بوده؟نامزدتون هم ميتونه همين احساس رو به شما داشته باشه و او هم ميتونه به شما شك كنه.اگر موردي از نامزدتون ديده بودين كه شك بر انگيز بوده شايد دليلي براي اين احساس شما پيدا ميشد .اينگونه كه خودتون ميگيد دروغي نشنيديد الان كه مثل گذشته ها نيست.به هر حال سعي كنيد از اين دوران لذت ببرين و با افكار منفي خودتون و نامزدتون رو اذيت نكنيد.
حالا میگه دیگه دوست ندارم نمیخوام باهات بمونم.
دارم دیوونه میشم بچه ها یعنی همه چی تموم میشه
من خیلی دوسش دارم کمکم کنید
چی؟مشکلتون چیه؟ واضحتر توضیح بدین؟
اول یه نکته!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط 26576
هیچوقت این فکرو نکنین که چون مردین حق دارین احساساتتون رو کمتر بروز بدین.:160:
اتفاقا شما چون مردین باید حس معشوقه بودن رو همیشه توی وجود همسرتون زنده نگه دارین.
...................
چی شد که همچین حرفی رو زد؟ دلیلش رو ازشون نپرسیدین؟
چند هفته پیش سر یه مسئله ی خیلی کوچیک که بزرگش کرد دعوا افتادیم دیگه گفت نمی خوام دلیل نخواستنشم اون دعوا نیست همون قضیه بدبینی و بددلی و چیزایی که اول گفتم
[size=x-large]به نظر شما منظورش از اینکه گفته دیگه دوست ندارم چیه؟؟؟؟؟
مثلا میخواد کاری کنه که قدرش بدونم یا واقعا دیگه دوستم نداره؟؟؟؟؟؟[/size]
یکم بیشتر توضیح بده... مثلا تجربه هایی که باعث شده نامزذت احساس کنه بدبینی رو بگو.
تو این مدت یعنی اصلا نشده بود که ازش ابراز علاقه ای ببینی؟
مثلا موقعه هایی که از مرد دیگه ای حرف میزد یا از کسی تعریف میکرد من واکنش نشون میدادم بهش اونم میگفت تو شکاکی بدبینی
یا اس ام اسای اشتباهی که بعضی موقع ها میفرستاد که البته هیچ چیز خاصی نداشت خدایی ولی من چون ادم حساسیم واکنش نشون میدادم
یا اگه کاری داشت میگفت نمیتونم بحرفم من گیر میدادم بهش میگفت تو شکاکی بدبینی البته اینم بگم اگه اونم قشنگ میگفت چیکار دارم یا قشنگ جوابمو میداد این مشکلا پیش نمیومد
میدونم منم اشتباه کردم ولی چیکار کنم
چرا ابراز احساسات کرده ولی فقط زمانایی که ازش خواستم بهش گفتم به ابراز عشقت نیاز دارم این کار میکرد
مثلا نشد یه بار که با گفتن دوست دارم غافلگیرم کنه نشد یه بار که اون اول شروع به عشق ورزیدن کنه