-
RE: نمیتونم تمرکز کنم
من خودمو دوست داشتم و اعتماد بنفسم خوب بود اما وقتی این سالها همش دیدم که چقدر به اون دختر محبت میکنه و من تا یک کلمه صحبت میکردم منو حتی ادم هم حساب نمیکرد کم کم اینطور شد .حالا هم واقعا بعد از توهیناش دل انقد میشکنه که انگار آسمون روی سرم خراب میشه ولی دو روز بعدش یاد خوبیهاش میفتم و بدیهاش برام هیچی میشه نمیدونم چی بگم .
حرفای شما درسته راستش دارم برا ارشد شرو میکنم به خوندن رشتم خوبه اما دلم خوشحال نیستم همش میگم دل من مرده این همه زحمت درس خوندن و ارشد ودکتر بشم ولی یه کم حس خوشحالی ندارم دلم مرده انگار
-
RE: نمیتونم تمرکز کنم
دوست عزیزم
اتفاقا شما باید یاد بدی هاش بیافتی که دیگه برنگردی!
اون خوبیهاش در حق ما نبوده!
اون آقا عزت نفس و غرور شما رو شکسته! همیشه این رو به خاطر بیار تا دیگه ذهنت به سمت خوبیهایی که در
حقت نکرده نره!
واقعا روحت رو بیمار کردی. برای این خلا به روانشناس مراجعه کردی؟
لینک راههای افزایش عزت نفس رو که شازده کوچولو زحمتش رو کشیده بود خوندی؟
چرا عشق رو گدایی می کنی از کسی که هیچ ارزشی برات قائل نیست؟
این عشق بیمار گونه است و برای رهایی از این بیماری اگر نمیخوای قرص مصرف کنی باید کاری بکنی برای خودت!
تمام تمرینات اون لینک رو انجام بده. اعتماد به نفس و عزت نفست رو زیاد کن.
اون آدم شما رو نمیخواد! خوبی ای هم در حق تو نکرده. پس به خودت بیا خواهر من!
معلومه که دلت مرده! تو با این عشق بیمار گونه دلت ، احساست ، غرورت ، عزت نفست رو لگد مال کردی و
شکستی! برای همینه که میگم این عشق بیمار گونه است.
این وابستگی تو حتی نسبت به همسرت هم خوب نیست.
پس باید روی خودت کار کنی! باید خودت رو زیبا کنی دوباره! باید به خودت برسی.
غرورت ، عزت نفست و باورهات رو احیا کنی!
باید استقلال داشتن رو تمرین کنی و یاد بگیری مستقل باشی. باید برای خودت ارزش و احترام قائل بشی و عزت
نفس برای خودت داشته باشی. خودت رو دوست بداری و نگذاری هیچ کس به وجود نازنینت دیگه توهین کنه!
اگر احساست هم دلتنگی کرد یاد بی حرمتی هاش بیافت لطفا و سریع فکرت رو متمرکز کن!
اگر چراغ آیدیش هم توی ایمیلت روشنه روی آیدیش راست کلیلک کن و Remove کن آیدیش رو از لیستت!
تمام آیدی هاش رو پاک کن از مسنجرت و Address Book و Contact و آرشیو ایمیلت!
هر چیزی که فکر تو رو می بره سمتش بنداز دور!
الان فقط خودت مهمی که باید احیا بشی!
با ما همکاری کن تا بتونیم کمکت کنیم. مشاور خوب خیلی خوبه که باشه اما مهمتر از مشاور خوب همکاری خود
مراجع هست. پس به ما کمک کن برای درمان روحت!
بگذار دوباره با اقتدار سر بلند کنی و به وجود خودت افتخار کنی و شاد باشی از اینکه داری نفس می کشی
موفق باشی دوست خوبم
:72: