RE: ارتباط مردا با دخترا...منو ترسونده
ببین به نظر من اصلا به این موضوع فکر هم نکن.
تو حواست رو در حد معمولش جمع کن.
دنبال آدمهایی باش که هدف دارن برای زندگیشون، یک برنامه ای دارن، برای زن احترام قائلن و زن رو آدم حساب میکنند. این آخری خیلی مهمه به نظر من و اینو می تونی بفهمی از برخوردهاشون از شوخی هاشون و ....
بقیش رو دیگه بسپار به خدا.
میگن شوهر آدم باید زشت باشه و خوش اخلاق :311: :311: خوب بی دلیل نیست دیگه
به قول بابام از هیچی تو زندگیت نترس.
بهار جان منم تو دوران تجرد مثل تو فکر می کردم و البته اون روزگار (که چندان هم دور نیست) مثل این روزگار نبود.
الان بلا نسبت بعضی دخترخانمها هم غرورشون رو گذاشتن زیر پا و از مرد زن دار در حضور و زن و بچه اش تقاضای ... (استغفرا..) می کنند!!!!!
تا حالا فکر می کردم فقط من تو این قضیه مشکل پیدا کردم!
بهارجان منم که مجرد بودم خیلی مراعات می کردم که دست از پا خطا نکنم که مبادا شوهر اینده ام هم بد کرده باشه، به استناد همون آیه قرآن که دوستان بهش اشاره کردند!
ولی فعلا نمی دونم حکمت خدا چیه؟!
اما اینهم هست که قرار نیست خدا تمام گناهکار ان رو تو این دنیا عقوبت کنه!
از اینها که بگذریم (هرچند نمیشه گذشت، چون ثبات خانواده ها و امنیت روانی آدمهای پاک و درست رو هدف گرفته)،
سعی کن تو دوران نامزدی و شناخت ارتباطت با همسرت در جمع خانواده اش و اقوامش بیشتر و بیشتر باشه. هم رفتار همسرت، هم پدر و برادر و سایر قوم و خویشش رو نسبت به خانمهاشون بسنج. ببین زن تو خانواده اونها چه جایگاهی داره.
متاسفانه بین اقوام شوهر من کلا زن چندان جایگاهی نداره و هرچی ادب و شعور و موقعیتش برتر باشه، بیشتر مورد تحقیره!!!!!
می دونی چرا من اینها رو نفهمیدم؟ بخاطر تفکر سنتی خانواده خودم و شوهرم! که مبادا ارتباطمون به فامیل کشیده بشه و بعد نامزدی بهم بخوره، اسم رومون بمونه!
من دو سه ماه با همسرم نامزد بودم حتی باهاش به همراه خانواده خودم، مسافرت رفتم که تو سفر بشناسیمش.
ولی شخصیت همسر من وقتی خودش تنهاست و وقتی تو جمع فامیلش هست، خیلی فرق می کنه!
اینها رو گفتم که از تجربه من استفاده کنی!
بهار جان فکر می کنم این به طرز فکر و خانواده ای که توش بزرگ شده ربط داره. می تونی روی اینا فکر کنی واسه خواستگارات. لزوما اگه تو خیابون یه عدی اونطورین معنی اش این نیست که خیلیا اینن. نترس.
یه چیزی که الان به نظرم میاد اخلاقه. کسی که اخلاق داشته باشه ( که با توجه به ساختار فکری خودش و محیطی که توش بزرگ شده مشخص می شه این اخلاق) اگه کسی رو دوست نداشته باشه خوب مثه ادم میاد میگه دیگه. اونایی هم که مثلا توی اون تاپیک بود که اقایی نوشته بود دو تا همسر داره هر دوشونو دوست داره. من نظر خودمو می گم و ممکنه اشتباه باشه اما به نظر من کسی که با چند نفر رابطه داشته باشه (چه زن چه مرد) متاسفانه این شانس رو نداشته که هیچکدومشونو واقعا دوست داشته باشه. یعنی هنوز نتونسته بفهمه دوست داشتن واقعا چیه. پس می تونی دنبال کسی بگردی که دوست داره و ساختار فکریش تا حدی هست که بتونه اخلاق رو در همه ی موارد زندگیش رعایت کنه. اگه اخلاق باشه دیگه لازم نیست کسی مذهبی باشه تا یه سری کارای اشتباه (نه فقط در مورد ازدواج. در هر موردی) رو انجام نده. خودش حدود احترام فردی و انسانی ادما رو می دونه.
اما خوب پیدا کردن یه همچین ادمی که به ادم علاقمند هم باشه کار اسونی نیست!
موفق باشی.
بهار عزیز
ضمن تایید حرف های جناب خارپشت و صحبت های بسیار خوب جناب بچه مثبت که واقعا عالی بودن :104: :104:
ذکر نکاتی در مورد این آیات الهی خالی از لطف نیست.
بهار ما الان نگرانه که نکنه همسرش بلغزه؟ نکنه وعده الهی درش تخلف بشه و من که پاکم همسرم ناپاک باشه؟
و 1000 چرا و اما و اگر دیگه.
اومدم مطالبی بگم که شاید موجبات آرامشت رو فراهم کنه.
قرآن کریم در بخشی از آیه 26 سوره نور می فرماید:
الخبیثات للخبیثین و الخبیثون للخبیثات
یعنی زنان ناپاک مخصوص مردان ناپاکند و مردان ناپاک مخصوص زنان ناپاکند
و در ادامه می گوید:
والطیبات للطیبین و الطیبون للطیبات
زنان پاک مخصوص مردان پاک هستند و مردان پاک مخصوص زنان پاک هستند..
خلاصه: کبوتر با کبوتر ؛ باز با باز!
کند همجنس با همجنس پرواز!
بهار عزیزم...
منظور نظر این هست که تو اگر پاک هستی و قابلی پس باید همسری پاک طلب کنی و خودت رو همواره لایق اون
مرد پاک حفظ کنی. اما بعضا می بینیم که زنانی پاک که لایق بهترین ها هستند در دام مردانی ناپاک دچار میشن
و بالعکس. دلیلش اینه که خداوند چیزی به نام عقل داده و اون رو رسول باطنی ما قرار داده.
خداوند در این آیه از ما میخواد که با پاک موندن و حتی اگر اشتباهی هم کردیم و لغزیدیم با توبه کردن و برگشتن از
خطا ، دنبال مردانی پاک باشیم و در این انتخاب به شدت دقت کنیم و درست انتخاب کنیم چون اگر به ظاهر اکتفا
کنیم و درست انتخاب نکنیم نباید به خداوند معترض بشیم که مگر نگفتی طیبون لطیبات؟
منظور خداوند از این آیه این بوده که ما اگر پاک باشیم و درست انتخاب کنیم با یاری گرفتن از عقل و خداوند در انتخاب
همسر ، خداوند هم ما رو یاری می کنه و به ما همسری نیکو عنایت می کنه.
اما اگر دچار خطای شناختی بشیم ایراد از کار ماست چون خداوند به ما احترام گذاشته و ما رو مخیر و صاحب عقل و
درک و فهم و شعور و اخیار آفریده و اگر ما درست انتخاب نکردیم و درگیر ظاهر شدیم پس خود ما مقصر هستیم.
اما در مورد نگرانی تو ، من یک چیز رو برات مطرح می کنم و اون اینکه به جای نگرانی به انتخاب درست با توجه به
چیزهایی که آموختی دست بزن و از خداوند کمک بخواه و همه دقتت رو به خرج بده در انتخابت.
خانواده اصیل ، نگاه پاک ، نجابت ، ایمان ، اخلاق ، پایبندی به اصول و حریم ها و تفکر دینی رو مورد تحقیق قرار بده
در ازدواج! ما سفارش شدیم به تحقیق اما نه در ظاهر بلکه در باطن و خانواده و ویژگی های اخلاقی یک فرد.
درسته که در جامعه ما برای تشخیص نجابت دختر برخی تحقیقات ناشایستی انجام میدن ، اما تحقیق واقعی در مورد
نجابت یک دختر یا پسره که ما رو به مطلوب نظر میرسونه.
برای مثال برادر من خیلی پاک بود و اصلا شیطنت نمی کرد و واقعا خداوند دختر پاکی نصیبش کرد. به عشق پاکشون
واقعا غبطه می خورم و به محبتی که بینشون هست واقعا افتخار می کنم.
ما فقط در مورد نجابت و اصالت خانواده شون تحقیق کردیم نه مسائل مرسوم که خودت میدونی!!!
اتفاقا هم خداوند عروسی پاک نصیب خانواده ما کرد. این که در گذشته برادر من یا عروسمون چی بوده و شاید
اشتباهی کرده باشن به خودشون مربوطه اما مهم پاکی کلی افراد و سعی در جبران اشتباهاته.
برام جالب بود که چون پاک زندگی کردن ، برادر من هرگز از همسرش نپرسید تو دوست پسر داشتی یا چه کردی؟
اعتماد جالبی رو بر اساس تحقیق قرار داد و خدا رو شکر نتیجه اعتماد هم مطلوب بود.
آدمهای خوب با اندکی تحقیق واقعی همدیگه رو پیدا می کنن. برای شخصیت هم ارزش قائلن و بهم اعتماد دارن.
پس درست زندگی کن. با دقت انتخاب کن و در سایه حضرت دوست و با توکل بهش زندگیت رو شروع کن و از خود
خدا هم کمک بگیر. اون بنده ای رو که ازش کمک می طلبه رها نمی کنه برای همین به ما یک رسول باطنی خوب داده.
موفق باشی گلم
:72:
ازتون خیلی خیلی ممنونم.ازوقتی که میذارید و جوابای خوبی می نویسید.
اما انگاریه جای کار میلنگه.
یعنی تموم این اقایونی که میان اینکارا رو می کنن زنشون ازاین کارا کرده؟
من باورم نمیشه...بیشتر فکر میکنم مردا متوجه نیستن این کارشون چقد بده؟و اونایی هم که سن و سال دارن فکر میکنم چون زنشون مثل دخترا جوون و سرحال نیستن اینکارو می کنن...
این فکرا اعصابمو بهم میریزه.راستش نمونهاشم دیدم
در مورد شناخت هم من تا یه حدی از دستم برمیاد.اینکه حواسم باشه ببینم ایا به زن و دخترا نگاه میکنه؟و نظرش درباره جنس زن چیه؟و خونواده..
اما من میشناسم کسایی رو که ادم خوبی هم هستن اما باز اون چشم چرونی و کارای دیگشونو دارن.
همیناس که منو میترسونه...مثلا من چطوری مطمئن باشم مثلاشوهر ایندم که میره بیرون هیز بازی در نیاره یا کارای دیگه.؟
من زیاد رو گذشته متمرکزنیستم..اما مثلا اگه من تو زندگی مشترک صادقانه رفتار کنم همسرم هم وقتی من هستم خیلی خوب باشه اما وقتی تنهاست چی؟حتی نوشتنش هم باعث ضعفم میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
یعنی تموم این اقایونی که میان اینکارا رو می کنن زنشون ازاین کارا کرده؟
الزاما نه! شاید درست انتخاب نکرده و دچار خطای شناختی شده و متاسفانه گرفتار همچنین مردی شده.
خداوند میخواد ما در ازدواج بسیار دقیق و ریز بین باشیم تا بعدا دچار گرفتاری و حتی هلاکت نشیم.
چون همیشه میگن ازدواج نکردن از ازدواج بد کردن خیلی بهتره! طوری که مثال هاش رو در تاریخ می بینیم
مثلا پیامبری به نام لوط که در قرآن هم اومده زنی ناپاک داشته اما این دلیل نمیشه حضرت لوط بد بوده
باشه. یا آسیه زن فرعون ، زنی بسیار پرهیزگار و پاک دامن بوده. این هم مثال های نقض.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
من زیاد رو گذشته متمرکزنیستم..اما مثلا اگه من تو زندگی مشترک صادقانه رفتار کنم همسرم هم وقتی من هستم خیلی خوب باشه اما وقتی تنهاست چی؟حتی نوشتنش هم باعث ضعفم میشه.
خوب بهار پس اعتماد چی میشه؟ شرایط بد جامعه باعث منفی نگریت شده. طبیعی هم هست تا حدودی!
اما اگر فردی همیشه همه جا خوبه ، تو ازش چیزی نمی بینی ، در محل ، محل کار و همه جا ازش به
نیکی یاد می کنن و تو همه مراحل شناخت رو با توکل به خدا رفتی جلو و همه چیز خوب بوده باید اعتماد
کنی و در عین مراقبت از حریم زندگیت که دیگه خوب بلدی ، باید با اعتماد کردن مثبت فکر کنی!
اگر نتونی هرگز به دلیل جو جامعه به همسرت که پاک هم هست انشالا اعتماد کنی دچار مشکل
میشی در آینده. پس بدون همونطور که شما دوست داری بهت اعتماد بشه ، دیگران هم دوست دارن
بهشون اعتماد بشه.
نقل قول:
خوب بهار پس اعتماد چی میشه؟
بله بهار شادی عزیز.
اما فکر می کنم تنها زمانی که میتونم در این کار تجسس کنم و توجه کنم الانه که ازدواج نکردم..اما بعدش خوب باید چون ازدواج کردم اعتماد کنم چون همسرمه و اونم زندگیمونه.
اما الان میتونم بیشتر دقت کنم.
کلا انگار کاری بیشتر ازاین ازدستم بر نمیاد.
1-خودم رعایت کنم.
2-طرفمو بشناسم
3-طبق قانون عمل و عکس العمل به این فکر کنم اگه احیانا همسر ایندم همچین کاری کرد حتما کارمای رفتارش بهش برمیگرده
هر چند اینا دلمو اروم نکرد اما انگار بیشتر ازاینم کاری نمیشه کرد.
موفق باشید
چرا یک چیز بیشتر از این آرومت می کنه!
اونم توکله
به معنای واقعی همه تلاشت رو در انتخاب درست بکن! خیلی خیلی خوب تحقیق کن و درست زندگی کن!
اما...
برای آرامش درونیت نتیجه رو بخدا بسپار! ازش بخواه پنهان امور رو برات روشن کنه و اگر به صلاحت هست کمکت کنه
تا به فرد مورد نظر برسی و اگر نیست بهت نشون بده. توکل بهت آرامش میده! در عین سعی و تلاش نتیجه رو به
کسی سپردن که خوب و بد ما رو تشخیص میده و بهترین ها رو با دعا کردن ازش طلب کردن.
ایمان داشته باش که اگه :
1- درست شناخت پیدا کنی
2- درست تحقیق کنی
3- توکل کنی و دعا کنی برای بهترین انتخاب
4- به دیگران نیکی کنی و گره گشای زندگی دیگران باشی
خداوند همسری نیکو نصیبت می کنه و هر طور هست حتی اگر عاشق طرفت باشی ولی به صلاحت نباشه تو رو
از اون ازدواج غلط نجات میده و به سمت ازدواجی خوب رهنمون می کنه. گو اینکه در مورد من با همه وجود هوام
رو داشت و نگذاشت وارد یک زندگی غلط بشم و امروز خوشحالم که بهش اعتماد کردم :)
راستی نمازی هم هست که پنهان امور افراد رو آشکار می کنه! اگر خواستی بعدا بهت می گم عزیزم.
به نظر من تا یه حد زیادی به وجود اوردن حس اعتماد در شما دست طرف مقابله و بالعکس
اونه که با رفتاراش میتونه نشون بده که در هر شرایطی شما رو دوست داره و به کسه دیگه ای نمیتونه فکر کنه(نگاه کنه و...)یا خلاف اینو نشون بده
یه چیزی میگم نه فقط برای ترس از خیانت همسر بلکه برای هر ترسی که تو زندگیت هست و اذیتت میکنه.
اجتناب ناپذیر همیشه رخ میده و وقتی رخ بده به اندازه کافی فرصت داری براش ناراحت بشی پس زندگیتو با ترس از اینکه نکنه فلان اتفاق بیفته تلخ نکن.
وقتی شما درست تحقیق کنی درست بشناسی و با توکل به خدا انتخاب کنی تو طول زندگیت هم تلاشتو برای حفظ زندگیت بکنی دلیلی نداره بترسی
قراره بحث جامعه شناختی نباشه و این مشکل را فقط در رابطه شما بررسی کنیم. درسته؟
پس بهار جان به نظرم لازمه که شما یکسری چیزها رو از هم تفکیک بدی. اولا هر نگاه کردنی به معنای حیض بودن نیست. ثانیا هر نگاه کردنی خواه گناه باشه یا نه، لزوما به عمل به گناه ختم نمیشه. ثالثا این نگاه کردنها و زیبا دوستی ها و تحسین زیباییها خاص جنس مذکر نیست. مثالی میزنم:
هفته گذشته خبر دار شدم که یک خواننده زن پاکستانی ترور شده. از این خبرها زیاد شنیدم تا حالا اما هیچوقت توجه نکردم و پی اش رو نگرفتم. اما چون خبر همراه با عکسهای اون خانوم 24 ساله بود که فوق العاده زیبا بود، بسیار متاسف شدم و خواه ناخواه ته و توی همه خبرهای اینترنت رو راجع به اون خانوم درآوردم. 5-6 ساعت بعد من هنوز داشتم ویدیو های مربوط به اون خانوم رو نگاه میکردم و اونقدر اون روز و شب برای اون زن حالم بد بود که نگو. در حین همین جستجوها متوجه شدم که اون خانوم اصلا تنها عامل معروفیت و محبوبیتش این بوده که زیبا بوده و مردان کشورش و دو سه تا کشور همسایه عجیب طرفدار ان خواننده زن بودند. داشتم به این مردان که اینقدر زیبایی اون زن رو تحسین میکردند توی دلم فحش میدادم و هزار تا انگ حیض و غیره بهشون میزدم که به خودم آمدم و از خودم پرسیدم:"بی دل تو خودت چرا اینقدر جذب این خواننده شدی؟"
بهار جان زیبایی رو همه تحسین میکنیم. تازه این در حالیست که خواه ناخواه و به دلایل غریزی و نه لزوما به دلیل چشم پاک بودن ما زنها، بند تومون خیلی از خانمها سفت تره:163: وگرنه این زیبا پسندی ها رو ما هم داریم. و اینکه فطرتا زنها وفادارترند، اصلا امتیازی برای ما نیست چون غریزی است و انتخاب و اختیار ما نیست!
حالا اگر شما با یکی از همون بند تومون سفت ها که عقل و دین را بر غریزه اش حاکم کرده ازدواج کنی خوب البته کارت راحت تره.
اما نکته مهم دیگری هم هست! و آن این است که دچار فوبیا نشوی. اگر سیستم تفکری محکمی داشته باشی که البته لازمه اش این است که بر چارچوب اعتقادی درستی استوار باشه، تحت تاثیر یکسری پست ها و تاپیکهای این سایت یا اخبار حوادث بیرون یا دیده و شنیده ها، زیر بنای اعتقاداتت بهم نمیریزه. درسته که آخر زمونه ولی دیگه شهر هرت که نیست:311:. بعضی از اعضا این سایت عین دانشجویان پزشکی که توی سالهای اول همه بیماریهایی که راجع بهش میخونند فکر میکنند خودشون هم دارند، دچار ترس و نگرانی میشن که نکنه زندگی اونها هم دچار همون مسائلی بشه که توی این سایت خوندند.
اولا که باید عرض کنم خیلی از اونهایی که زندگی های خوب و سالم و شادی دارند اصلا سراغ اینجور سایتها نمیان. سرشون گرم زندگی خودشونه. و بیشتر کسانی که به این سایت مراجع میکنند افرادی هستند که زندگیهاشون دچار مشکل است. درست مثل اینه که شما بری به بیمارستانها سربزنی و در هر اتاق رو که باز میکنی ببینی چند نفر توش بیمار افتادند بعد بیای بگی وای ددم این ملت که همه بیمارند!
تازه بر فرض که بیماری خیانت هم اپیدمی شده باشه، فکر کن حتی در عهد بوق که بیماریهایی مثل وبا و طاعون و... اپیدمی پیدا میکرد، آیا همه بدون استثنا مبتلا میشدند؟ آیا همه اونهایی که مبتلا میشدند میمردند؟ نه! کسانی بودند که علیرغم کافی نبودن علم و آگاهی از اصول بهداشتی در اون زمان، از بیماری در امان میموندند. حالا یا بدنهای قوی داشتند یا به نحوی دور میموندند از بیماران.
این مثال رو بیار توی زندگی خودت و جامعه ما. ببین اگر همسر سالم و استخون محکمی انتخاب کنی و شرایط خوبی را برای سالم ماندن هر دوتون فراهم کنی، مثل اینکه دوستانی که انتخاب میکنی آدمهای سالمی باشند (قطعا همسر شما باید تناسب فرهنگی و اعتقادی با شما داشته باشه دیگه درسته؟) رهنمودهای اعتقادی و اخلاقی دینمون رو هر دو رعایت کنید، و زندگیت رو با محبت و عشق و سیاست و مهارت و انعطاف و عقل و خرد و ... حسابی واکسینه کرده باشی، هیچ چیز جز اراده خدا نمیتونه زندگیتو تکون بده.