RE: برای حفظ یک رابطه چگونه رفتار کنیم؟
سلام دوست خوبم سارا خانوم
اول از همه تو خیلی شبیه فرشته قبلی من هستی:311:آخ پدر شوهرو درمی اوردم:311:
1.عزیزم منم یه جورایی مثه تو بودم.منم شاگرد اول مدرسه تیزهوشان بودم بعد هم با یه رتبه عالی دانشگاه عالی و رشته خوب و...همین جوری نوردبون ترقی رو طی کردم تا رسیدم به مرحله ازدواج....دریم دریم دامب دامب:311:
توی اولین رابطه م به دنبال ایده ال های خودم رفتم :شاگرد اول کلاسمون که فوق لیسانس هم قبول شده بود.شعر می گفت کتاب می خوند فلسفه فیلم چه میدونم همه چی دیگه خلاصه باب میل میل بود دو سال هم به پای این اقای به ظاهر محترم ایستادیم....تو این دو سال ایشون هی پیشرفت کرد و من همین بودم که بودم.اعتماد به نفسم له شد و این رو خیلی بعدها فهمیدم...تمام زندگیش درس بود و پیشرفت اره خیلی خوب بود باهاش میشد کلی کلاس گذاشت ولی اصلا به درد زندگی 50 ساله نمی خورد...اینا رو گفتم که بدونی مهم هست که طرفمون تحصیلکرده و دارای وجهه ی اجتماعی عالی باشه ولی مهم تر از اون اینه که وقتی شب میاد خونه پیش تو وپیزامه شو می پوشه واسه تو دیگه شوهره دکتر فلانی نیست...ایا دکتر فلانی همدم هم هست ایا وقتی تو گریه میکنی پناه تو هست ایا مهربونم هست اایا حرف خوب خوب میزنه یا فقط مقاله خوب خوب میده واسه زورنالهای امریکا...نمی گم اینا بده نه خیلی خوبه ولی اولویت شاید یه چیزهای ریزه دیگه ست.
بگرد توی همین سایت واسه رهایی از کمالگرایی چیزهای خوب گیرت میاد.واسه من که به دردبخور بود.
سلام فرشته خانوم گل:72:
ای بابا یعنی منم پدر شوهر در بیارم؟:311: دلم سوخت واسه همسر اینده ام:163: ( :46: )
مرسی عزیزم از راهنماییت.اره گلم من فکر میکنم که قابلیت اینکه همسر خوبی باشه رو هم داره( اگه من خراب کاری نکنم البته :305: )
چشم حتما میگردم.ممنونم از کمک دوستانت:72::72:
سارا جون سلام
منم چند تا خواستگار این مدلی داشتم، و بعد از مدتی یه جوارایی اعتماد به نفسمو از دست می دادم و وابسته میشدم. راستش به این نتیجه رسیدم که آقایونی که تحصیلات و موقعیت اجتماعی بالایی دارند تا حدی مغرور، خودخواه و غد هستند همچنین به نظر می رسه دچار وسواس فکری و کمال گرایی منفی هم هستند. البته چیزی که میگم اصلا کلیت نداره و فقط چیزیه که خودم تجربه کردم و فک میکنم این تیپ آدما نه اینکه بد باشن اما جزء مردای مهربون دسته بندی نمی شن. البته امیدوارم این مورد شما اصلا این طوری نباشه اما فک کردم ممکنه دلیل این که کلا مردا به نظرتون این جوری میان این باشه که به خاطر موقعیت خودتون فقط با این نوع مردا مواجه میشید
سلام عزیزم
مرسی از توجه و راهنماییت:72:
باهات موافقم کاملا. البته این اقا انصافا مهربون هم هست:43: ولی من برخوردم اشتباه بود و اینجا متوجه اشتباهم شدم و الان دارم سعی خودمو میکنم تا اصلاح کنم بعضی رفتارهامو و احساس می کنم تاتیرش رو دارم می بینم:)
بازم ممنون از همتون:72:
از شازده کوچولو هم مجددا ممنونم:72: