RE: ارتباط و وابستگی شدید، همزمان با2 دختر
سلام mohammadsony
آنقدر طولانی نوشته بودی که هر کسی توان خوندنش رو نداره.ولی از جوابها فهمیدم تو چه حالتی هستی.
من ناخواسته یه رابطه احساسی غلط برای ازدواج با یه خانم(فامیل) داشتم که اتفاقا 2 سال پیش تو همین سایت مطرح کردم و همین امشب دوباره برگشتم و خوندم.....
و الان که می خونم برام جالبه و تازه دارم می فهمم،چه میکنه یه آدم احساسی!!!
حالا می فهمم که چه تخته گازی میرفتم و جالبتر اینکه چون فامیل هستیم گاهی ناخواسته همدیگه رو می بینیم و باور کن هیچ تفاوتی با اون زمان قبل از آشنایی نمی بینیم.و خوشحالم از اینکه اشتباه بزرگی مرتکب نشدم و رابطه رو اون موقع قطع کردم.
بعضی وقتها برای تصمیم گیری باید از بین بد و بدتر انتخاب کنی،ادامه دادن رابطه با این دو تصمیمی بدتر از کات کردن تمام و عیاره!
از ما گفتن!
موفق باشی:72:
mohammadsony گرامی
لطفاً رابطه با هردو را قاطعانه قطع کنید . شما مسئول حال و احوال پس از قطع رابطه آنها نیستید .
همدردی روابط دوستی دختر و پسر را بنا به دلایل متعدد روانشناختی قاطعانه رد می کند و به کابرانی که در ین زمینه راهنمایی می خواهند بطور جدی تأکید بر قطع فوری رابطه و بستن راهای ارتباطی دارد .
موفق باشید
.
داداش من
سلام
نوشتت رو خوندم.غم نامه ای بود واسه خودش!
دوستای عزیز راهنماییت کردن
انصافا هم خوب راهنماییت کردن.
فقط یه چیزی
میدونی بیشتر این دیوونگیای مهشید به خاطر چیه داداش من؟
به خاطر اینه که از وجود یه دختر دیگه خبر داره
اون وابسته ت شده و همین آگاهیش از وجود فاطمه، نابودش می کنه!
اون میترسه که تو ازش جدا شی و بری سراغ فاطمه.اینه که بیشتر آتیشش میزنه
اگه میخوای از مهشید به طور کامل جدا شی،لطفا بهش بگو که فاطمه ازدواج کرده و تو دیگه به فاطمه هیچ حسی نداری و بگو که جریان فاطمه تموم شده ست
بعد از اینکه کاملا از این قضیه مطمئنش کردی، اونوقت ازش جدا شو.
هیچوقت وقتی از دختری میخوای جدا بشی، وجود یه دختر دیگه رو واسه رفتنت بهونه نکن چون خیلی خطرناکه.بذار فکر کنه که به خاطر دلایل دیگه میخوای جدا شی.
این حرف منو جدی بگیر داداش
موفق باشی
سلام باید منطقی با دو طرف حرف بزنی و بگی یه مدت کات کنین تا بهتر فکر کنین برای یه ماه یا دو ماه اگه باهاشون در تماس نباشی بهتر میتونی فکر کنی