RE: خواستكارم از من سه سال كوچكتره
ممنونم
مشاوره رفتم و ايشونو تاييد كردن اما ببخشيد اينحرف رو ميزنم مشاورها زياد دقيق نميتونن بگن و فقط يه حرف كلي ميزنن
من دنبال موارد مشابه از لحاظ شكست يا عدم شكست بودم
خوب به من حق بديد بترسم
ممنون بهار جان
من ميخواستم كسانيكه خودشون هم اين شرايط رو ديدند يادارند از معايبش بگن تا مستقيم بدونم و گرنه مشاوره رفتم
سلام سیاه جان...اول از همه آخه این چه اسمی هست واسه خودت انتخاب کردی؟؟ پر از انرژی منفیه که..البته شایدم به نظرت مشکی رنگ عشقه :311:
یکی از دوستای من 2 سال از همسرش بزرگتره الانم یه دختر 10 ساله دارند...یکیشونم 2 سال بزرگتره و الانم 1 پسره 12 ساله دارند..یکی از دوستام 2 ماه بزرگتره و الان 2 سالو نیمه که ازدواج کردن..خودم با یه آقایی که 3 سالو نیم از من کوچکتر بود دوست بودم که ایشون بسیار به من علاقه داشتند و خواستگارم بودند (البته قیافه من خیلی کوچکتر از سنم هست ) ولی به خاطر این موضوع نبود که قبولشون نکردم به خاطر سطح خانواده ها بود
ممنون ناديا جان
سياه قسمتي از فاميليمه عمدا انتخابش نكردم
مرسي كه تجربه هاتو گفتي, توكل به خدا , هر كاري ميخواي بكني تو اين جامعه بايد دنبال هنجار و ناهنجار باشي
من از تفاوت چهره به مرور زمان و تاثير سن روي چهره خودم ميترسم اما بيشتر از اينكه ممكنه فردا ايشون عوض بشن
سلام
از كسانيكه راهنماييم كردند خيلي ممنونم
و خودم با توجه به صحبتهاي شما و انچه كه از قبل تو ذهنم بود به نتايجي رسيدم كه گفتم شايد با توجه به راهنماييهاي دوستان بهتره اينجا هم بگم
باتوجه به شكست در ازدواج قبليم و اينكه خودم هم از تفاوت سني و اختلافي كه ممكنه بعدها پيش بياد ميترسم و چهره من هم با توجه به فشارهاي دوران طلاق كمي شكسته شده بهتر ديدم به ايشون جواب منفي بدم
فكر ميكنم هردو از تنهايي و ترس از اينده است كه داريم به اين ازدواج تن ميديم
خدا به ايشون هم كمك كنه فرد مناسبشو پيدا كنه
براي من هم دعا كنيد
ممنونم:72: