سلام حاج امیر در پست 3 جواب دادم یه بیماری مادر زادی دارم و باید تا آخر عمر درمان کنم و دکتر گفت با درمان هیچ مشکلی نداری بجز بچه دار شدن که احتمال داره بچه دار هم بشینقل قول:
نوشته اصلی توسط haaj.amir
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام حاج امیر در پست 3 جواب دادم یه بیماری مادر زادی دارم و باید تا آخر عمر درمان کنم و دکتر گفت با درمان هیچ مشکلی نداری بجز بچه دار شدن که احتمال داره بچه دار هم بشینقل قول:
نوشته اصلی توسط haaj.amir
سلام آقا امیر
ضمن اینکه منم تاکید می کنم که حتما پیگیر درمان باشید، یک مطلب رو هم می خوام بهتون بگم؛
شما تو پست اول گفتید که 3 بار خواستگاری رفتید و نه شنیدید و به کل ناامید شدید!
برادر من یه آقایی که از لحاظ عوام هیچ مشکلی هم نداره خیلی بیشتر از 3 بار می ره خواستگاری.
شما شرایط خودت رو درک کن و قبول کن که شاید خیلی از دخترخانم هایی که شرایط شما رو دارند، دلشون فرزند بخواد اما در عین حال هستند کسانیکه منتظرند که کسی با شرایط شما نصیبشون بشه.
تنها مشکل شما اینه که یکم بیشتر و با جدیت تر باید جستجو کنید تا کیسی رو پیدا کنید که هم شراتیط شما رو داشته باشه و هم اون شرایط شما رو قبول داشته باشه.
از همون اول قبول کنید که پروسه همسریابی شما طولانی تر از افراد عادی هست، اون وقت به این زودی ناامید نمی شید.
یه پیشنهادی هم من دارم که نمی دونم با شرایط خودتون یا خانوادتون سازگار هست یا نه. می تونید خانمی که خودش فرزند داره رو به همسری انتخاب کنید. اون وقت هم هیاهیوی فرزند در زندگیتون هست و هم ثواب هم داره.