RE: اگه بدونی خواستگار قبلا دختری رو بشدت دوست داشته...
بهار جان، من با پیدا موافقم.
به نظر من هم، دوستت باید بره مشاوره.
توی جلسه ی مشاوره، هر دو طرف میتونن تنها هم با مشاور صحبت کنن.
وقتی تنها بود، این نگرانیش رو با مشاور مطرح کنه.
تا مشاور، هم نگرانی دوستت رو در درون خودش رفع کنه و هم پسر رو از این نظر بررسی کنه.
یه سوال دیگه:
دوستت، اون دختر خانم رو میشناسه؟ یعنی اونم از همکاراست؟ یانه؟
مشاور میتونه بطور کامل این قضیه رو کشف کنه؟
اصلا واقعا ممکنه اون اقا اون دخترو فراموش کرده باشه؟
دوستم و اون اقا تو یه بیمارستان کار میکنند و اون یکی دختر هم رشتش بیمارستانی هست اما یه بیمارستان دیگه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
مشاور میتونه بطور کامل این قضیه رو کشف کنه؟
اصلا واقعا ممکنه اون اقا اون دخترو فراموش کرده باشه؟
دوستم و اون اقا تو یه بیمارستان کار میکنند و اون یکی دختر هم رشتش بیمارستانی هست اما یه بیمارستان دیگه.
بهار عزیز:72:
یادم میاد در یکی از پستهای از دوستامون خواندم که وقتی بی انگیزه گی شوهرش را برای
یک مشاور بیان کرده اون مشاور روی صحبتهای ایشون گفته 2 احتمال هست یا ایشون یک عشق
زنده به گور شده دارند و یا افسردگی خفیف. و بعد که با خود همسرشون صحبت کرده نتیجه
دقیق را بیان کرده. فکر می کنم مشاور می تونه ایشون را خوب روانکاوی کنه.
موفق باشید.:72:
سلام
منم می خوام به عنوان کسی که این تجربه را داشته به این سوال پاسخ بدم.
خوب پاسخ این سوال بسته به افراد مختلف و اعتقادات این افراد و سطح روابط و شخصیت محکم یا متزلزل افراد می تونه خیلی متفاوت باشه اما من می تونم یه چیزی را بهتون بگم
من تا زمانی که با مساله کنار نیومده بودم از صحبت در موردش ناراحت می شدم و حتی نام اون شخص را هم نمی آوردم. شاید همون نفرتی که دوستان می گن. یعنی نشان دادن نفرت هم به نوعی می تونه نشونه تموم نشدن ماجرا برای فرد باشه. اما وقتی که تونستم خودم را پیدا کنم و مساله را برای خودم حل کنم دیگه اکراهی از صحبت در موردش نداشتم. خیلی راحت می گم یه زمانی یه بنده خدایی را می خواستم خوب شرایط جور نشد به هم برسیم همین!
به نظرم اگه طرف خیلی راحت در موردش توضیح داده و بعدش هم گفته مربوط به گذشته بوده یعنی واقعا توی گذشته جا گذاشتدش بنابراین جای نگرانی نداره
اما اگه از صحبت در موردش اکراه داره یعنی هنوز نتونسته با این موضوع کنار بیاد
البته منظورم این نیست که هر دقیقه در این مورد باهاش صحبت کنه و هم ایجاد حساسیت کنه و هم اون بنده خدا را مجبور کنه دوباره به اون فرد فکر کنه . بلکه یه بار و فقط یه بار این مساله را با هم حل کنند و فراموشش کنند. خلاص!
ممنونم از پاسخاتون و راهنماییهای قشنگتون.:72::72:
طبق راهنمایی هاتون به دوستم گفتم حتما با هم پیش مشاور برن اما قبلش خودش با مشاور صحبت کنه و همه دل نگرانیهاشو بهش بگه..تا مشاور بتونه بررسی کنه که ایا هنوز این اقا به اون دختر علاقه داره؟و ایا اصلا دوستم میتونه با این موضوع کنار بیاد؟
نکته جالبی که اقای بچه مثبت گفتن رو هم بهش گفتم..ممنونم ازراهنماییتون
موفق باشید
سلام
خودتون میگین قبلا دوست داشته الان کسی دیگه رو دوست داره دیگه و اونو واسه ازدواج می خواد
اگه در ازدواج به گذشته هم بخواهیم موشکافانه نگاه کنیم تصمیم گیری سخت میشه .اکنون و آینده رو بیشتر در نظر بگیر. :72: انشا الله همه دخترا دم بخت(مخصوصا من و خودت) عروس بشند:323:
این آقا خودش در مورد مسئله علاقش به اون دختر با دوستتون صحبت کرده یا همکارا گفتن و دوستتون از جایی شنیده ؟ خودش از اون آقا هرگز سوال نکرده و نخواسته که ماجرا رو براش توضیح بده ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
لطفا" در تایپک های تاریخ گذشته پست ارسال نکنید، توجه به تاپیکهای زنده موجب میشود،زحمات شما بی ثمر نباشد