RE: عشق بدون خیانت! دیگه نمیخوام هوو بشم
سارای عزیزم خیلی خوشحال شدم تاپیکتو دیدم
هزار بار بهت افرین میگم بخاطر ارادت و بخاطر دل مهربونت
:104::72::104::72::104::72::104::72::43:
مطمئنم دیگه به اون اقا برنمیگردی
و مطمئنم نتیجه این کار خوبتو میبینی و خدا پاداش این کارتو به زودی خواهد داد
برات ارزو میکنم به زودی طعم یه عشق خوب و ناب رو با همه تارو پود بدنت بچشی
برات ارزوی خوشبختی دارم سارا جان
سلام به دوست گلم:43::46::46:
سارا جون به معنای واقعی ثابت کردی که زنی با درایت و با اراده هستی به خودت افتخار کن که اینقدر خداوند دوستت داره که توی زندگی مواظبت هست که تجربه کنی ولی اشتباه نکنی.
سعی کن همین روح بلدت رو پرورش بدهی تا اون عشق واقعی که لیاقت دل پاکت رو داره نصیبت بشه من مطمئن هستم که خوشبخت می شوی موفق باشی عزیزم:72::72::72::72::72:
سلام عزیزم:46:خوشحالم که چشماتو باز کردی ;)سخته ولی میگذره.درسته با عشق زندگی کردن خوبه ولی بعضی وقتا با خاطره یک عشق زندگی کردن خیلی خوبتره:Pما تنهات نمیذاریم رو ما حساب کن هروقت کم اوردی بیا بالاخره یکی از ما اینجا هست که اشکاتو Deleteکنه :322:
راستی دوست گلم سارا جان
به نظر من بیائید تجربه هایی که توی این قضیه بدست آوردید رو بنویسید
تا هم در آشنایی های بعدی بیشتر دقت کنید و
هم به نحوه شناخت افراد ..... اعتماد به دیگران ........ صداقت در گفتار و عمل و ...... چیزهای دیگه که خودت به ذهنت می رسه رو بتونی بفهمی.
تا ان شاءا.. ازدواج موفقی داشته باشی :72:
سلام به همه دوستای گلم
ممنونم از همه شما
الان دلم زخم خورده و زخمش هم بدجور عمیقه ! بالاخره بعد از یکسال عاشقی که هر ثانیه اش برام عزیز بود جدایی از کسی که فکر میکردم نفس کشیدن بدون اون ممکن نیست این اتفاق برام افتاد اون هم با دست خودم
یکسال سراسر حس هیجان و عشق و مبارزه برای بدست آوردنش (چون فکر میکردم حق منه!) حالا به جایی رسیدم که دیدم باید تمومش کنم
هیام عزیز دیگه حتی دلم نمیخواد با خاطره اون عشق زندگی کنم باید کلا راه زندگیم و ذهن و فکرم رو از اون جدا کنم
واقعا زندگی درس های جالبی به آدم میده که وقتی کسی رو نصیحت میکنیم و سعی میکنیم دلداریش بدیم و راهکار جلوش میذاریم شاید روزی برسه که خودمون هم باید دقیقا از همون روش هایی که به دیگرون می گفتیم تبعیت کنیم درست مثل خودم و این آقا!
داستان آشنایی من و این آقا از اونجایی شروع شد که توی سایتی از عشق و علاقه خودش نسبت به عشق اول و قدیمی اش میگفت و اینکه هرگز قادر به فراموش کردنش نمیشه و تمام روزها رو به فکر کردن در مورد اون میگذرونه (عشقش ازدواج کرده و رفته بود) حالا بماند که خودم شیفته همین احساس عاشقانه و وفاداریش به عشقش شدم ، در اون زمان من دلداریش می دادم و مدام باهاش صحبت میکردم خوب یادم هست توی حرفهام بهش می گفتم فکر کن هر چی کشیدی و به سرت اومده حالا گذشته و اون فصل از زندگیت تموم شده و تو باید وارد فصل جدید زندگیت بشی بهش گفتم بیخود سعی نکن به خودت تلقین کنی دیگه بهش فکر نمیکنی چون این باعث میشه برعکس به فکرش بیوفتی به هر حال این یک فصل از زندگی گذشته تو بوده و وجود داره فقط کاری که تو باید بکنی اینه که گرد و غبار گذشته رو بتکونی و وارد فصل جدید زندگیت بشی و منتظر اتفاقات خوب بعدی باشی......و حالا درست من خودم باید عین همین جمله که به خودش گفته بودم رو عمل کنم! گذشته من با این آقا هر چی بود تموم شده و حالا باید وارد فصل بعدی زندگیم بشم نمیتونم گذشته ام رو از بین ببرم ولی میتونم به بایگانی بسپرم و وارد یک فصل جدید از کتاب زندگیم بشم.
از ته دل خوشحالم و برات آرزوی خوشبختی دارم سارا.
mamosh عزیز تجربه ای که بدست آوردم خیلی تلخ بود تلخ بدتر از زهر ....
12 ماه شبانه روز که بعضی شبها فقط شاید چند ساعت می خوابیدیم چون مدام با هم در تماس بودیم(زنگ- پیامک-نت) موقع دیدار هم حداقلش 2 روز تمام باهاش بودم(موقعی که پیش اون بودم خانواده ام رو به هر دلیلی که فکرش رو بکنید می پیچوندم!) شب و روزم شده بود عشق بزرگ و اهورایی من (!!!) نسبت به اون!
اصلا از زمان آشنایی با اون انگار توی یه کره خاکی دیگه زندگی میکردم و زمین و مردمانش رو نمی دیدم! حالا فکرش رو بکن سیاره عشق من که اینقدر محکم بهش چسبیده بودم و بیخبر از همه جا غرق در شور و شعف عشقم بودم کم کم دیدم داره تبدیل میشه به یک حباب ! هر لحظه خطر سقوطش همه وجودم رو به لرزه می انداخت .........
رک و راست به همه شما بگم من بسادگی عاشق نمیشدم و عشقی که من در نظر داشتم باید پا به پای من هیجان و سرزندگی و توجه و محبت رو توی دلش می داشت با کلی نجواهای عاشقانه کسی که فقط من نفر اول و آخر قلب اون باشم و حرفهای محبت آمیز و عاشقانه اون در هر دقیقه و ساعت و روز و شب به من سرازیر میشد و من که سر خوش از اینهمه شباهت به روحیه و شخصیت خودم عین همین محبت ها و شاید زیادتر به خودش بر میگردوندم و اینطوری شد که شدیدا بهم وابسته و شیفته هم شدیم
من در مرحله اول شدیدا دلباخته حرفهاش شدم تا خودش و شخصیت خودش
mamosh جان نمیدونم گفتی از تجربه ام بگم منظورت این بود همین جا توی همین تایپک ادامه بدم و یا جای دیگه ای میشناسی؟
به هر حال خدا قسمت هیچ بنده ای نکنه اینطور ندیده و نشناخته عاشق و شیفته کسی بشه که بعدش راهی براش نمونه جز جدایی.
hamdardi1390 بسیار از شما و دوستان دیگه ای که در تایپک قبلی برام نوشتید و منو مورد مشورت خودتون قرار دادید تشکر میکنم
میدونم خداوند هم پاداش شما رو میده شماهایی که حتی با نوشتن یک جمله شاید چنان تاثیری روی زندگی چند نفر بذارین که حتی خودتون هم ندونید ولی خدا همه چی رو میدونه
فقط برام دعا کنید هر چه زودتر زخم این غم بهبود پیدا کنه
مرسی از همه تون
آفرین سارا. فقط همینو می تونم بهت بگم. تو دختر قوی ای هستی.:46:
اون موقع که تاپیک قبلیتو می خوندم اصلا فکر نمی کردم همچین تصمیمی بگیری. اما وقتی تاپیک جدیدتو دیدم خیلی خوشحال شدم.
باز هم آفرین:104:
سلام سارا جون .وقتی تاپیک امروزتو دیدم اولش باورم نشد تویی.به خدا تو محل کارم هستم و از خوندن نوشته های پاک و صادقانت که معلومه توی کوره صبر و بزرگی گداخته شده یه لحظه بی اختیار اشکم در اومد.تو حتما روح بزرگی داری که تونستی تصمیم به این بزرگی بگیری و مطمئنم که خدا هم این بزرگی و ثبات قدمت رو در نجات زندگی خودت و دیگری بی اجر نمیگذاره.به این فکر نکن که چیو از دست دادی چون چیزی رو که بدست آوردی خیلی خیلی با ارزشتر از هر چیزیه که تا حالا تجربه کردی و هر آدمی توی زندگیش فرصت، لیاقت و قدرت بدست آوردن چنین گوهرهایی رو نداره.
تو الان با همه زخمهای دلت داری شادی واقعی رو تجربه میکنی چون تو الان فهمیدی که بیش وپیش از هر کسی باید عاشق وجود خودت باشی. واول از همه عشق و شور زندگی رو به خودت بدی
برات بهترینهایی رو که شایستشی آرزو میکنم.
سارا خانم تصمیم بزرگی گرفتید......و شایسته تقدیر هستید.......بهتون تبریک میگم.
با آرزوی خوشبختی برای شما:72: