RE: سردی رابطه در هنگام عقد
بهار خیلی خوب به شما توضیح داد که چه کار کنین.
من نمی دونم این درباره شما درسته یا نه اما می خوام اینو بگم. بعضی از اقایون از خانمشون توقع دارن مثل یه عروسک بیاد مهمونیا و این طرف اونطرف و کاملا هم منطبق بر علایق بقیه ادما رفتار کنه خانم و خوشگل باشه خوش هیکل باشه خوب برقصه خوب با بقیه حرف بزنه خوب و شیرین باشه و خلاصه بتونن هربار یه دل سیر پز خانمشونو به بقیه ی ادمای اطرافشون بدن. در واقع زن رو یه عروسک می بینن که مایه ی پز دادنشون باشه. به خود اون شخص مثل یه انسان نگاه نمی کنن. این خیلی برای خانم توهین امیزه.
به هر حال نداشتن اعتماد به نفس و خجالتی بودن خیلی راحت تر حل می شه... (ببخشید واضح می گم) تا راهی که شما برای جواب به این وضعیت که دوست نداشتین انتخاب کردین. یعنی خیانت. شما خیلی باید سعی کنین که خودتونو بهتر اداره کنین. هیچ فرقی نداره که چه کسی همسر شما باشه. ممکنه به راحتی با هرکس دیگه ای هم که باشین یه چیزی ازش ببینین که خوشتون نیاد و برین سراغ یکی دیگه. اینطوری هیچوقت نمی شه یه رابطه ی واقعی و با عشق داشته باشین و اخرش هم خودتون رنج می بینید.
هرکی که حرفی به ادم بزنه ادم ناراحت بشه معنی اش لزوما زودرنجی نیست. باید حرف رو درست زد. اگه بد حرف زده بشه حالت توهین پیدا می کنه. حرف باید با خیرخواهی و به ملایمت و با قصد سازندگی باشه.
برای خانمتون لینک های جراتمندی و منفعل نبودن می تونه مفید باشه. ممکنه این لینک ها برای شما هم مفید باشن.
اینجا توی پست 10 گذاشتم
http://www.hamdardi.net/thread-23001.html
http://www.hamdardi.net/thread-19883.html
اگه بتونین مشاوره حضوری هم برین خوبه.
یه وقتایی فکر می کنم سیستم بعضی کشورای خارجی از جهاتی بهتره. درسته یه بدی هایی داره ولی انگار خوبیاش بیشتره.
از بچگی کنار هم بزرگ می شن و به یه درک مناسبی از جنس مخالف می رسن. قبل از اینکه یکی رو زن ببینن و اون یکی رو مرد هر دو رو کنار هم ادم می بینن. احساساتشون خیلی وقتا درست شکل می گیره. بعدا هم می تونن و این اختیارو دارن که درست عاشق بشن و درست هم ازدواج کنن. اگه یه زن بچه دار بشه رسوا نیست فقط چون ازدواج نکرده. لازم نیست بره بمیره. واسه بکارت لازم نیست جواب پس بده. ادما یه مدت کوتاه با هم زندگی می کنن و بعد اگه با هم تفاهم داشتن با هم ازدواج می کنن. هیچکسی کاری به گذشته ی اون یکی نداره و می گن بعد از ازدواج مهمه. یک زن رسمی بیشتر نمی تونه داشته باشه اقا و ...
اونوقت ما اینجا خیلیامون حتی یه دوره ی یه ماهه نامزدی و اشنایی با همدیگه هم نداریم و بعد از ازدواج هم خودمون عذاب می کشیم هم طرف مقابلمون. چاره ای هم نیست. چون تو این رنج کشیدناس که می شه به تفاهم رسید.
من ازتون معذرت می خوام که یه مقدار خشن نوشتم. نظراتم می تونن کاملا اشتباه باشن. چون ازدواج نکردم مشاور هم نیستم.
امیدوارم موفق باشید.
meinoush حرفات جالب بود.
باهات موافقم..............
یه وقتایی رو منم هستم........اضافه میکنم:جالبه که توو فرهنگ ما مرد و زن بی دلیل عنگ هم میچسبونن به هم....دیگه نمیدونن که توو دو فاز جدان!...........یا باید کنار بیان و صبر داشته باشن و کمک کنن به رابطشون یا.................
بگذریم:
مطمئنم قضیه ازدواج غربی توو کت هر مرد و زن ایرانی نمیره و نخواهد رفت!
بگذریم:
مطمئنم قضیه ازدواج غربی توو کت هر مرد و زن ایرانی نمیره و نخواهد رفت!
نقل قول:
.اونم زیر یه سقف(وقتی میری زیر یه سقف انگار وارد یه دنیای دیگه شدی)......نه در دوران عقد!
البته چندان درست نیست که به امید اینکه بعد ازعقد رابطه خوب میشه عروسی کرد..هر چقدر زودتر به فکر حل مشکلات باشیم بهتره..نامزدی بهتر ازعقد و عقد بهتر ازبعد ازدواج.
پس شما دوست عزیز تا برطرف نشدن مشکلاتتون عروسی نکنید.
نقل قول:
ادما یه مدت کوتاه با هم زندگی می کنن و بعد اگه با هم تفاهم داشتن با هم ازدواج می کنن.
مینوش جان درک میکنم چی میگی..اما واقعیت اینطور نیست..خصوصا ماها که دختریم اگه بخوایم با کسی مدت کوتاهی ازمایشی زندگی کنیم کاملا وابسته میشیم.اونوقت حتی اگه اون ادم مناسبمون هم نباشه نمیتونیم رابطه رو قطع کنیم..و اگه اون ترکمون کنه کاملا کاملا اسیب میبینیم.
واقعا برای شناخت همدیگه نیاز نیست باهم زندگی کنیم چون معایب این روش بیشتر ازمحاسنشه.راههای زیادی هست که طرف رو بشناسیم.اما مسئله مهمتر اینه که خودمونو اول بشناسیم و امادگیهای ازدواج رو تو خودمون ایجاد کنیم.
اینطوری اگه مشکلی هم پیش بیاد چون مهارتمون بالا رفته میتونیم حلش کنیم.
اما تو حالت قبل فقط وابستگی وجود داره.
حرفم خطاب به اقا رضا هم بود
موفق باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط meinoush
اگه یه زن بچه دار بشه رسوا نیست فقط چون ازدواج نکرده. لازم نیست بره بمیره. واسه بکارت لازم نیست جواب پس بده. ادما یه مدت کوتاه با هم زندگی می کنن و بعد اگه با هم تفاهم داشتن با هم ازدواج می کنن. هیچکسی کاری به گذشته ی اون یکی نداره و می گن بعد از ازدواج مهمه. یک زن رسمی بیشتر نمی تونه داشته باشه اقا و ...
اونوقت ما اینجا خیلیامون حتی یه دوره ی یه ماهه نامزدی و اشنایی با همدیگه هم نداریم و بعد از ازدواج هم خودمون عذاب می کشیم هم طرف مقابلمون. چاره ای هم نیست. چون تو این رنج کشیدناس که می شه به تفاهم رسید.
دوست عزیز:72:
متاسفانه در کشور ما یک زن که ازدواج و عقد رسمی کرده و ممکنه بچه هم داشته باشه
اگه همسرش بخواد طلاقش بده دستش به هیج جا بند نیست و شوهرش میتونه با قسطی
کردن مهریه و غیره اگر مهریه ای باشه :163: راحت بذاره و بره. دیگه اگه به اون صورت بشه
واقعاً هرج و مرجی اینجا میشه. درکشورهای دیگه حتی روابط بدون عقد رسمی هم شامل
قانون و مقررات خاص خودش میشه.
ولی این دوستمون با توجه به فامیل بودن همسرشون باید شناخت لازم را تا حدی بدست می
آوردند ولی گویی زیبایی را بیشتر در نظر گرفتن. بهترین کار به نظر من اینه که قبل از عروسی
و با کمک مشاور مسائل را اگه میشه حل کنند در غیر اینصورت بهتره رابطه همینجا تموم شه
قبل از اینکه زیر یک سقف بروند.
موفق باشید:72:
خیلی ببخشید که این رو میگم ، ولی به نظرم شما الکی دارید از همسرتون ایراد میگیرید تا کار خودتون رو توجیح کنید .
دلیل خیانت شما چیه؟
این توضیحاتی که شما دادید و چیزهایی که راجع به همسرتون گفتید اصلا باعث نمیشه که شما به خودتون این حق رو بدید که بهش خیانت کنید .
این چیزهایی که شما گفتید اصلا عیب نیست .اگه یک دختری توی یک سری مسائل جنسی خجالتی هست دلیل به نجابتی هست که داره .
تازه شما باید خیلی خوشحال هم باشید که همسرتون نجیبه و کم کم با قلق خودتون و با محبت کردن بهش و اثبات اینکه خیلی دوستش دارید از خجالت اون بکاهید .
شما با تعریف و تمجید از همسرتون میتونید بهش اعتماد به نفس بدهید .
اکثر دخترها زمان عقدشون خجالتی هستند .
همسر شما هم خوشکله و هم فوق العاده شما رو دوست داره پس چطور دلتون اومده بهش خیانت کنید؟ (ببخشید ولی خیلی ناراحت شدم و دلم برای همسرتون سوخت )
اينجا چه خبره؟؟؟
به جاي اين همه فكر كردن و ناز كردن به اينكه ايا زندگي مشتركتون با اين خانم به اصطلاح خجالتي رو بسازيد يا بزنيد زير همه چيز يه كوچولو اول تكليفتون رو با خودتون و وجدانتون مشخص كنيد قبل از هر چيز به خانمتون بگيد تو دوران عقد بهش خيانت كرديد(حالا به هر دليل)
اونوقت اون خانم هستند كه برا ادامه زندگي با يه مردي بي وفا و سست ايمان مثل شما حق تصميم گيري دارند كه بعيد مي دونم هيچ خانمي حاضر باشند با همچين مردي زير يك سقف زندگي كنند هر چقدر هم كه دوستتان داشته باشند كاش لااقل خودتان اعتراف نمي كرديد كه دوستتان دارند
در آخر برا همسرتون آرزوي بهترينها و داشتن يك همسر سالم و عاشق را دارم