RE: در انتخاب همسر دچار شک شدم،کمکم کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe.a
سلام بر اعضای خوب همدردی
تازه عضو شدم و مشکلم با خاستگارم را مطرح کردم، ایشان با ورزش من مشکل داره، و هر چی جلوتر میریم منو میخواد محدود تر کنه، مثلا منی که حرفه ای ورزش میکنم فقط با یه روز ورزش موافقت کرده، و باقی روزها باید 5بعد از ظهر خونه باشم و این در حالی هست که من شاغلم و تا 4 سر کار و اگر بخوام با ایشان ازدواج کنم از یه سمت تهران که محل کارم هست باید تا سمت دیگه بروم که حداقل 1.5 ساعت تو را هم، نقاشی میکشیدم و کلاس میرفتم که اگر ازدواج کنم باید ترک کنم، حالا همه اینها مهم نیست، مسئله اینجاست که ایشون همه برنامه هاشون به من اولویت دارن،،،، حتی تفریح با دوستانش، مثلا ایشان دو هفته به دلیل امتحانی که داشتن هیچ برنامه ملا قاتی با من نگذاشتن، تلفنها رو خیلی سرد و در حد سلام و خوبی خداحافظ جوابگو بودن چون امتحان مهمی داشتن اما در این میان 2 روز شهر خودشون رفتن تا به مهمونی خانوادگی برسن و روز بعدشم به پیک نیکه خانوادگی! بعد از امتحانشون هم با دوستانشون رفتن شمال.
من ناراحتیمو خیلی محترمانه اعلام کردم و مرتب میگه چون استرس داشتم چون فلا ن چون بهمان، یا اینکه ایشون پری روز گفت که میخواد آبگوشت بار بزاره و منو دعوت به خونش کرد اما چون مجردی زندگی میکنه من نپذیرفتم بروم منزلشون و گفتم ناهار بریم بیرون اما ایشون اعلا م کرد که میخواد ابگوشت بخوره و 5 شنبه هم میره توچال با دوستانش تا جمعه عصر، و میتونه جمعه شب منو ببره بیرون و دیگه وقت نداره، این در حالی هست که تو مدت 6 ماه آشناییمون ایشون تا حالا منو به صرف غذا دعوت نکردن و میدونن پدرم به زمان برگشت من حساسن و من نباید دیر تر از 9-9.30 بر گردم،
خلاصه اینجا چند مسئله نگرانم میکنه
یک: توی زندگی حتی الان که ادعای عشق داره خودش و برنامه هاش اولویت داره
دو: من خانم بسته ای نیستم اما در یه خانواده با چارچوب بزرگ شدم اما حس میکنم ایشون قصد دارن من را بسیار محدود کنن که با روحیات من سازگار نیست
سه: میترسم ایشون خسیس باشن حداقل در قبال همسر چون دیدم مردهایی که برل همه پول دارن به جز همسر
چهار: ورزشم که برام انرژی حیات بخشه
بگین چه کنم؟ حساس بیش از حدم یا حسم درسته؟
اون آقا یه آدم خود رای و خودخواهه که مناسب زندگی مشترک نیست.
منم به این نتیجه رسیدم که ایشا ن بسیار خودخواه و فرد گران و فقط شعار میدن
خلاصه همراه نیستن
خدا کمک کنه بتونم سریع از زندگیم خارجش کنم، چون خیلی احساسیم و میدونم برام سخته هرچند علاقه خاصی هم ندارم
دوست عزيز
اينكه رابطه ايشون رو با همسر نامزدش همه ميدونن دليل بر اين نيست كه خانواده باز و به روزي داره
متاسفانه خيلي وقتها در بعضي فرهنگ ها حد و حدود براي دختر و پسر از پايه جور ديگري تعريف شده و ممكنه اونها هم اين ديد رو داشته باشن
به نظرم شما به هر دليل دنبال يه نكته تو وجود ايشونيد كه خودتونو فريب بديد و چشم روي واقعيت ببنديد
واقعيت اينه كه ايشون براي خودشون حدو حدودي قايل نيستند ولي زن خودشون از نگاهشون فرديه تحت سلطه ايشون
و اصلا هم دنبال نشونه چيزي خلاف اين نباشيد چون خودتون هم بهش رسيديد
حالا اگه ميتونيد با اين شرايط كه مسلما مرگ تدريجيه براي ادمي مثل شما و خيلي ها كنار بياين كه هيچ
وگرنه جواب عاقلانه به شما فقط ترك ايشونه
شما با يك تجربه تلخ فكر ميكنم ترس از تنهايي و اينده داره به اشتباهتون ميندازه
عزيز من نگران نباش
خدا بزرگه و هواي بنده هاشو داره,
حق زندگي سالم رو از خودت نگير و محكم باش
نقل قول:
پدربزرگ نوشته است:
من نمیدانم کدام پست را دنبال کنم.
دوست عزیز نظر من اینه که فعلا برای رفتن به یک زندگی مشترک کمی صبر کنی .
بیشتر هم دیگر را محک بزنید .
گفته بودی که برای شام دعوت کرده بود به منزل مجردی .هرگز این کارو نکنید .و نکردید104 هوشیار باشید.
و نگفتی چه چیزی باعث شده که شمارو جلب خودش کند. نکه فکر کردی چون قبلا ازدواج کردی دیگر کسی نمیاد برای خاستگاری وناچار تن به این ازدواج میخواهی بدهی.
مهربانی.!!! اگر واقعا مهربان باشد که حداقل به علایق شما احترام میزارد.
شما مهربانی را در چه چیزی از این آقا دیده اید .
فقط مهربان همین باعث جلب شما شده .
دوست عزیز شما که یکبار شکست رو مزه کردید .پس باید خیلی بیشتراز اینها دقت درانتخاب کنید.
هستند مردهای که از این موقعیت شما سوء استفاده را خواهند کرد . پش مراقب خودتان باشید .
در دام اینجور مردها گرفتار نشید. که فقط برای هوا هوس وعده ازدواج میدند تا به حدفشون برسن.
توصيه هاي ايشون هم خيلي مفيدند
دوست عزيز لطفا مشكلتون رو در يك تاپيك پيگيري كنيد
ممنون از همه شما دوستان خوبم
واقعیتش اینه که من نیاز به مشورت داشتم چون به دلیل شکست قبلیم خیلی در ازدواج سخت گیر شدم و حساس و نکته سنج و نمیدونستم که این مسایل آیا اصلا میتونه مشکل باشه یا نه، حتی گاهی فکر میکردم شاید این خودخواهی من هست و زندگی مشترک یعنی گذشت، خلاصه برای جواب رد وجدان درد داشتم
الان توی این لحظات سخت، همدردیهاتون خیلی کمک کرد
مادرم میگه تو با بی توقعی هات تو زندگی، پسرها رو متوقع میکنی! واقعا نمیدونم ، شاید مشکل از من باشه، نمیدونم تو زندگی قبلیم چه درسی باید میگرفتم و نگرفتم که الان با حضور ایشون و شباهت قیافه و رفتار داره دوباره تکرار میشه، از لحاظ انرژی انقدر ضعیف شدم که گویی یه طلاق دیگرم دارم تجربه میکنم
خدا کمک کنه
بازم ممنون از همتون
سلام خانم الهه،
عنوان تاپیک شما مبهم است.
لطفاً در متن ارسال بعدیتون در همین تاپیک یک عنوان مشخص تر ذکر کنید. مدیران عنوان تاپیک رو برای شما تغییر خواهند داد.
در عنوان خود باید مشخص کنید که مشکل اصلی شما چی هست.
اینکه در انتخاب همسر دچار شک شدید عنوان مبهمیست. برای مثال در عنوان خود بیاورید که به چه دلیل دچار شک شدید.
با تشکر از شما.
سلام دوستان خوبم
همون طور که در جریانید ایشون 5 شنبه ظهر یه تلفن کوتاه زدند که همه ناراحتی های منو جبران میکنن اما از 5 شنبه ظهر دیگه تماس نگرفتن و من شنبه اس ام اس دادم براتون آرزوی خوشبختی میکنم، خدانگهدار
حتی جواب کوتاه هم ندادن
رابطه قطعا تموم شد، اما نگرانشونم، اتفاقی افتاده باشه، این چه دنیای بی وفایی هست، که نه عشقش معلومه و نه نفرتش؟
سلام الهه جان
تو تابيك من گفتي ورزش كمكت كرده و زندگيتو نجات داده و اينجا ميبينم اين اقا داره تورو تبديل به يه ادم ديگه ميكنه
الهه جان من مثل اين ادمو ديدم, ظاهرشون يه چيزه و باطنشون يه چيز ديگه, به ظاهر امروزي و در عمق سلطه جو و فرسايشي
الهه كاملا رابطه رو قطع كن
ميتونم شرايطتو درك كنم چون خودم خيلي جاها نزديك بوده حتا به يه نگاه وابسته بشم چه برسه به تو كه خيلي وقته باهاشي
اما لطفا, لطفا , لطفا دوباره اشتباه نكن
اينو بزار كنار بهتر ازين مياد, مطمين باش’ اما قوي شو
اين ادم اصلا جاي فكر كردن نداره چه برسه به شك
اشتباه نكن
خانم الهه
تاپيك شما يه وقتايي خيلي ناراحتم ميكنه
اين همه دليل و باز هم بستن چشم روي واقعيت, ما ادما انگار بايد خودمون تجربه كنيم تا تكون بخوريم
دوست خوبم
شما كه يكبار تجربه كردي, دوباره چرا ميخواي مسير رفته رو بري
حتا اس ام اس هم نده و دنبال بي وفايي دنيا نباش, خودت داري به خودت ظلم ميكني دختر
زندگي عاديتو بكن و فرصت بده به خودت كه فراموش كني
لطفا هر بار از ابتدا راهنماييهارو بخون و نزار گذشت زمان به جاي بالغ تر كردن فكرت احساساتيت كنه
مواظب افكارت باش كه زندگيتو عوض ميكنن و به عشقي دل ببند كه به تو شخصيت بده نه اينكه از خودت دورت كنه
صميمانه از خدا ميخوام كمكت كنه كه اشتباه نكني و محكمت كنه
موفق باشي