RE: سرد بودن من و تهدید خاستگارم!!
مرسی دوستای عزیز از کمکتون
بله واقعا گیججججم:((
با شناختی که ازش دارم میدونم مطمینا قصدش سو استفاده نیست ولی خب بیشتر میگه من نگرانم تو خیلی سرد باشی در صورتی که واقعا اینجور نیستتتت
اما من میخام دوستای عزیز بیشتر رو این حرف توجه کنند که گفت:من اگه نیازهام برطرف نشه و طرف مقابلم آدم سردی باشه ممکنه اشتباه کنم!!!میگه من خیلی داغ هستم بهتره من بشناسی:(( نظرتون چیه؟!!
عزیز جان ایشون بهتره به جای اینکه نگرانیاشو بیاره تو سر شما خالی کنه یه کمی هم خودش بره راجع به سرد و گرم بودنو این چیزا مطالعه ای بکنه. ایشون می تونن توی اولین رابطه ای که بعد از ازدواج دارین به ملایمت رفتار کنن و خلاصه عجله نکن. تا جایی که من خوندم به این راحتی هم نیست که ادم حتی بگه خودش سرده یا نه. چه برسه به اینکه یکی دیگه بگه. این توی خود رابطه به مرور معلوم می شه. تازه با یکی ممکنه ادم گرم باشه و به یکی دیگه برسه سرد شه. ضمن اینکه این روابط برای اقایون خیلی انرژی بره. یعنی خیلیاشون شاید در هفته دو سه بار رابطه داشته باشن. حالا این سردی یا حرارت و گرمی هم که این اقا ازش حرف می زنن خودش هم مورد سواله. منظورشون تنوع مدلای رابطه است یا تعداد رابطه. بهتره برین مشاوره. شما چطوری باید ایشونو بشناسی؟! این معنی اش سواستفاده نیست؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط dokhtare khaste
مرسی دوستای عزیز از کمکتون
بله واقعا گیججججم:((
با شناختی که ازش دارم میدونم مطمینا قصدش سو استفاده نیست ولی خب بیشتر میگه من نگرانم تو خیلی سرد باشی در صورتی که واقعا اینجور نیستتتت
اما من میخام دوستای عزیز بیشتر رو این حرف توجه کنند که گفت:من اگه نیازهام برطرف نشه و طرف مقابلم آدم سردی باشه ممکنه اشتباه کنم!!!میگه من خیلی داغ هستم بهتره من بشناسی:(( نظرتون چیه؟!!
گلنوش عزیز میگه بو داره راست میگه.
این آقا داره میگه شما اگر طبتون سرد باشه من به سمت دیگه ای گرایش پیدامیکنم.
ودر زندگی بهانه هایی میگیره که شما سرد هستی ومن قبلا بهت گفته بودم که میرم با یکی دیگه.
بیشتر دقت کن دوست عزیز.زندگی شوخی نیست بری باب میلت نباشه برگردی.
یا باب میلش نباشی .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط dokhtare khaste
با شناختی که ازش دارم میدونم مطمینا قصدش سو استفاده نیست
از کجا از شناختتون مطمئنید؟؟
میدونید خیلی ها فکر میکردن چه فرشته ای نصیبشون شده بعد...
پس فکر میکنید دلیل این حرفاش چیه؟؟
اصلا بنا رو بر این میذاریم که هیچ قصد سو استفاده ای هم نیست و حرفشون درسته . ایشون خیلی گرمن و شما البته اینجور که میگه سردین.خب نتیجه اش چی میشه؟ سردی دو طرف به هم؟ سرکوب خواسته های طرف گرم مزاج؟؟خیانت؟؟ خدای نکرده طلاق؟؟و ............
در مورد سرد و گرم بودن من یه مطلبی شنیده م:
معمولا:
افراد لاغر از نظر جنسی گرم تر از افراد چاق هستند
اونایی که رنگ پوستشون سفیده و یا اهل قسمت های شمالی کشورن سرد تر از اونایی هستن که پوستشون تیره تر هست و مربوط به قسمت های جنوبی کشور هستند
کسانی که گرم هستن ترشیجات رو به شیرینیجات ترجیح میدن و افراد سرد برعکس..
اینا یه سری نشونست ولی نه خیلی دقیق و قطعی..
در مورد اینکه میگین از نظر مذهبی با هم تفاوت دارین خیلی حواستونو جمع کنین..
در چه حد تفاوت دارین؟
اینکه دو نفر از نظر اعتقادی تفاوت زیادی داشته باشن ینی که کلا راهشون تو زندگی از هم جداست..
تو هر موضوعی خودشو نشون میده..
به سادگی ازش نگذرین..
در مورد ریزه کاری هایی که مربوط به مذهب میشه حتما صحبت کنین و به توافق برسین..
هرچیزی که به ذهنتون میرسه..
مثلا اینکه جشن عروسی قراره به چه شکل باشه؟ اگه مجلس مختلط دارن تو فامیل شما قراره باهاشون برین یا نه؟
یا رفتارایی مثل دست دادن و روبوسی و .. با نامحرمای فامیل ندارن؟ و هزار جور سوال دیگه..
همونطوری که دوستان هم گفتن اینکه میخواین خارج از کشور هم برین اگه ایشون ایمان درست و حسابی نداشته باشن
ممکنه شما خیییلی اذیت بشین..