RE: <<< باغ همدردی 3 >>> آلاچیق کل کل<<< خوش آمدید >>>
بهار شادی جان ما که از همه جا بیخبریم..خودشون بریدن و دوختن..کار سختاشا گذاشتن گردن ما و کارای اسون رو خودشون برداشتن..مهمونی و شیرینی و شام که کاری نداره..اگه میتونید یه دونه دوماد پیدا کنید که با این معیارای عجیب غریب ما بخونه..شیرینی و شامش با من..
تازه تو رو که نباید دعوت کرد که..تو خودت صاحب مجلسی عزیزم:46:..
اره عزیزم هر چی بشه من و تو خوبیم..اعتماد به نفسم:311:
نقل قول:
راستی جناب خارپشت چند وقتی پیداتون نبود پس نگو رفته بودین عکس موش آتش زنه (موش سوخته)
پیدا کنین Big Grin میخواستم دیگه بیام بگم از خارپشت خبری نیست که پیدا شدین!
من که گفتم تا اسمش میاد پیداش میشه..به این و اون میگه بیکار اونوقت خودش رفته مثلا فتوشاپ کرده...حداقل یه فیدر بهش میدادی.
نقل قول:
راستی بچه ها آقا حامد 65 هم چند وقته که نمیاد باغ.
اقا حامد دیگه داره دکتر میشه..دکتر مهندس خارجکی:D...مدیران صندلی داغ این اقا حامد رو بذارین رو صندلی داغ.
انگار الان اقا حامد هم اومد..اونم با اواز..خوب این یاکریم بیچاره رو سوژه کردینا..یکی این شعرو تحلیل کنه ببینه اقا حامد چشه؟؟
بهار جون تو چرا قهر می کنی عزیزم اون کسی که باید قهر کنه ماییم نمی بینی با چه صراحتی گفته اسمهای عجیب و غریب...:311:
حتما بهار شادی و ویدا و سرافراز و دختر مهربون و نازنین و بقیه ....اسمهاشون عجیب نبوده که نگفته خوب اسمت قشنگه به عروسی هم میاد ..:311:
ولی من چی چشمک هم قشنگه عجیب نیست که .....:311:
بهار 66 می بینی همش تقصیر توئه همه باهم قهر می کنند خوب زودتر کارت دعوت رو بفرست ببینیم کیا هستند دیگه ....چرا اینقدر منتظرمون می زاری .....
آقای حامد خان چرا رفتید توی لاک و فقط میایید تشکر می زنید و می روید ایشاءالله به کارت عروسی شما ناراحت نباشید :72:
این خارپشت عزیز هم که انگار از اسمش خسته شده و می خواد همش موش رو بکشه وسط فقط توروخدا امیدوارم اسم موش رو انتخاب نکنی:311::311:
سلام
به به..میبینم که جمعتون جمعه..نازگلتون کمه..که اونم اومد !!
بهار شادی جان..قهر نکن با من...اسمهایی که گفتم اسمهایی بود که اگر بهار جلو فک و فامیل شوهرش ماهارو معرفی میکرد کلا مجلس گل مینداخت...
مثلا بگه این دوستمه..مریم 123....خداییش ضایع نیست؟!مگه من رباتم اخه؟!
با این اسمامون...اما اسم بهار شادی خیلی قشنگه...اصلا حرف نداره !
شما هم بهار 66
فکر کردی ما نمیدونیم؟!
متولد 66 هستی...من تصمیم گرفتم بهار ها رو عروس کنم ببینم بازم میان بگن بهار بهار....یا میان میگن آی از دست مادر شوهر...آی از دست خواهر شوهر !!
اقای خارپشت رو هم اگه داماد نکردم !!!بذار موشو آتیش بزنم....آهان...بیا......زدم..الا ا پیداش میشه...!
اقا حامد چی؟ایشونم مجرده؟! وای بر ما !
چقدر کار داریم...آقا حامد بگید به خودم خواهری کنم و آستینی بالا بزنم براتون....
دیگه کی مجرده؟
اصلا بیاین هرکی مجرده رو هو کنیم تا خجالت بکشه بره ازدواج منه..گامی در فرهنگ سازی ازدواج جوانان !!
نقل قول:
بهار 66 می بینی همش تقصیر توئه همه باهم قهر می کنند خوب زودتر کارت دعوت رو بفرست ببینیم کیا هستند دیگه ....چرا اینقدر منتظرمون می زاری .....
ای بابا یکی دیگه دعوت میکنه اونوقت تقصیر منه؟؟!!!!
باور کن کارت دعوتا اماده ان فقط منتظر اسم دومادیم:)
نقل قول:
شما هم بهار 66
فکر کردی ما نمیدونیم؟!
متولد 66 هستی..
کی؟؟من؟؟!!!!نه بابا شایعه است..من تازه دارم میرم تو 17 سال:)
نقل قول:
اصلا بیاین هرکی مجرده رو هو کنیم تا خجالت بکشه بره ازدواج منه..گامی در فرهنگ سازی ازدواج جوانان !!
دست شما درد نکنه..دیگه چی؟؟!!نمیخواین قرنطینمون کنید یا اب و غذا و شارژمونم جیره بندی کنید..
مریم جان تو تالار مجرد زیاده ..اسیاب به نوبت..اول اونا عروس دوماد شن بعدش ما عروس میشیم.
نقل قول:
غصه نخور ياكريم، ياكريم،
دوباره پر مي گيري
اگه بشي نااميد، نااميد
از دست غم مي ميري
تو اين باغ جديد فرشته مهربان چه آواز كيف ميده
ای بابا مریم جون هی مجرد متاهل کردی و حرف عروسی زدی که دل این آقا حامد باز گرفت و خون شد و دوباره رفت کز
کرد یک گوشه و یا کریمشو بغل کرد و زد زیر آواز :) خوب نکن دیگه خواهر من دل جوون مردم رو چرا می شکنی؟
نه خداییش مگه ما مجردا چمونه؟ من که سنگر تجرد رو دوست دارم :D (خدا از دلم بشنوه :D )
اما کلا پایه ام واسه امر خیر :227: اگه شیرینی خوب و شام مفصل میدن این جناب خارپشت و آقا حامد و بهار 66
من هم هستم واسه کمک :D اونکه رفته موش می دوونه ، این یکی هم یا کریم به دست :) اول این حیوانات عزیز
رو از باغ بیرون کنیم و از دست این بچه ها بگیریم تا عروس خانوما نترسن بعد :311:
یکی نیست بگه من تو همایش نداری چند روز دیگه بچه پر رو ، اینجا چه کار می کنی؟ :D
بهار جونی
مگه مجردی چشه؟ خیلی هم خوبه :D
با هم میریم صفا سیتی به جای اینکه بیایم تاپیک بزنیم آی مادر شوهرم ، آی خواهر شوهرم ، آی شوهرم
اصلا خیلی هم خوشحالیم که مجردیم بهار جون مگه نه؟
خودمون حیرون موندیم! حالا بریم دست یکی رو هم بگیریم بیاریم وسط این حیرونی که چی؟
(ببینیند چه خوب به خودم روحیم میدم و از مجردی خوب استفاده می کنم :311: خدایی کیف کردین استدلال رو)
ای بابا...
قهر میکنم از تالار میرم هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اا
اون موقع جام باید گل بذاریدااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اا
از ما گفتن بود هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا
حالا یکی بیاد ناز چشمکو بکشه....باشه بابا...من تسلیم...بیا و خوبی کن..میخواستم بهار از عذبیت ! دربیاد...باشه..حالا که شماها نیمخواین باشه....
اصلا عروسی بی عروسی....برید خونه هاتون....!
منم قبل اینکه کسی بیاد نازمو بکشه رفتم....!
قهرم با همتون!
http://hadinet.ir/i/attachments/1/13...3367_large.jpg
اه اه اه :160::160:
این باغ موش داره من که اصلا نمیام:D
ببخشید می پرم وسط کل کلتون!
دخترمو بدید من برم! مریم عکسشو گذاشته ... الهی! جیگرششووووووو! :46::43:
میگم ها............چرا همتون گیر دادین به آواتار عوض کردن من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آنی و چشمک هم عوض میکنن هیشکی هیچی نمیگه به ما که میرسه .....
بابا تو این اوضاع مملکت که نمیتونیم خونه عوض کنیم ، ماشین عوض کنیم تیپمونو عوض کنیم،
تو رو خدا بذارید لااقل اواتارمونو عوض کنبیم این که دیگه خرج نداره.
خلاصه گفته باشم دیگه کسی نیاد بگه چقد گلنوش اوتار عوض میکنه که ...:160::160:
دیگه خود دانید.
این دختر خوشگله کیه قهر کرده الهی جیگرم کباب شد ..
مریم جون اخه چرا دختر آویژه رو برداشتی اوردی اینجا نمی بینی داره دنبالش می گیرده .....
خوب حالا ناز نکن تو بیا عروسی رو بگیر شاید ما هم آشتی کردیم مگه میشه عروسیه بهار باشه و قهر کنیم ..
همش تقصیر عروس خانومه باید هر چه زودتر تنبیه بشه ....:46:
گلنوش جان مثل اینکه می خواهی گیر بدیا حالا هیشکی نیست به ما گیر بده تو می خواهی هی بگی ...باشه گلم بگو اره راست می گی توی این زمونه که .....پس بذارید اواتور عوض کنیم.....
بهار شادی جون مثل اینکه داری اکیپ مجردا رو ردیف می کنیا ...آخه دختر چرا اغتشاش می کنی بزار بچه ها رو متاهل کنیم چرا علیه متاهلی شعار می دی؟